FIFA 16

Untitled5a59c.png

طبق رسم هرساله امسال هم شاهد فیفا هستیم.
اضافه شدن تیم ملی زنان به بازی تایید شده.
بازی شامل 12 تیم بانوان هست که باید روبروی هم دیگه بازی کنن.مثلا نمیشه رئال بشیم و با زنان بازی کنیم
:d.کلا توی این مدها قابل بازی ـن:match day , offline tournament , and online friendly matches.
12 تیم هم عبارتند از:

Germany, USA, France, Sweden, England, Brazil, Canada, Australia, Spain, China, Italy, Mexico.
که بصورت کامل همه ی بازیکنان اسکن شدن.

====
DEFENSIVE AGILITY
arrowd.gif

چالاکی و فرز بودن بودن مداقعان :

امسال در فیفا 16 مجموعی از25تغییر بنیادین در ویژگی ها مدافعین لحاظ شده به طوری که با ایجاد مدافعان فرز در تقابل با بازیکنان و مهاجمین سرعتی لحاظ شده به عنوان نمونه وقتی بازیکنان و مهاجمین سرعتی با سرعت در زمین مانور میدن و تغییر مسیر ناگهانی میدن از این به بعد مدافعان هم میتونن به همان مقدار در تغییر ناگهانی مسیر فرز و چالاک باشن ! مدافعین زین پس میتونن به طرز ناگهانی تغییر مسیر بدن و سرعت و شتاب خوبی در کندن از زمین دارن !!

DEFEND AS A UNIT
arrowd.gif

دفاع به عنوان واحد ، دفاع کمکی ، یار پوششی : دفاع پوششی از همدیگه و دفاع کمکی و یا به تعبیری همان یار پوششی یکی از بهترین راه ها و ترفند ها در پوشش و مهار بازیکن مقابل هستش ! در فیفا 16 هوش مصنوعی جدید برای این منظور در نظر گرفته شده به صورتی که از این بعد به بعد دفاع آگاه از فضای باز و جایی هست که احساس خطر کنه به طور مثال وقتی یک دفاع داره به صورت تقابل یک به یک با حریف در حال جنگیدن هستش دفاع دیگری برای پوشش فضا و کمک میاد و به دفاع دیگه کمک میکنه ! یعنی یک دفاع روی پا میره و دفاع دیگه پوشش و بستن فضا رو بر عهده میگیره یعنی به عبارتی دفاع گروهی و کمک به یکدیگه !

INTERCEPTION INTELLIGENCE
arrowd.gif

هوش درکی تیمی بهتر و جامع تر : در نسخه جدید هم تیمی های شما به صورت بهتر و چشمگیر تری میتونن درک کنن که فضای خالی زمین کجاست و همین طور کجا بمونن که پاس بهتری دریافت کنن و پیش بینی پاس رو بهتر درک کنن البته این موضوع هم در هنگام دفاع کردن وجود داره و هم در حمله کردن و این موضوع باعث به وجود آمدن بالانس بیشتری در بازی میشه ، مثلا هنگامی که بازیکن خط حمله سعی میکنه به فضای خالی و باز زمین سوق داده بشه با سرعت پیش بره در این هنگاه دفاع ها هم برای بستن و پوشش دادن این مناطق دست به کار میشن و سعی و تلاش میکنن ، بازیکنان میانی به سرعت در بررسی فضای باز در زمین دست به کار میشن و بازیکن هم تیمیشون رو برای یورش به سوی دروازه حریف آماده میکنن و بازی رو به سرعت راه میندازن ، البته میشه در قسمت تنظیمات بازی هم برای بازیکنان تعاریف شخصی سازی نوع حرکتی در زمین برنامه ریزی کرد و باعث بهتر شدن بازی تیمی در بازی بشه .........

DYNAMIC CROSSING
arrowd.gif

و باز هم در ضمن که میخوان امسال یک بالانس عالی بین فاز دفاعی و حمله ایجاد کنن !! و همین طور سیستم پاس دهی پاس های هوایی به صورت کامل دچار تغییر شده و سیستم داینامیک پاس هوایی روش گذاشته شده که پاس های هوایی بسیار متنوع هستن و نوع چرخش توپ و حرکتی توپ در این پاس های هوایی هم دست خوش تغییرات زیادی شده و همین طور بازیکن های خط حمله امسال به صورت چشمگیری خودشون رو برای توپ های هوایی به تکاپو میندازن و وقتی توپ هوایی ارسال شد چه دفاع ها و چه بازیکن های حمله برای توپ های هوایی تلاش زیادی برای زدن ضربه به توپ میکنن !

PASSING WITH PURPOSE
arrowd.gif

یک تغیر دیگه ای هم که دربازی ایجاد شده سیستم پاس دهی بازی هستش که وقتی میخواین پاس بدین وقتی در جهت اون بازیکنی باشین که میخواین پاس رو بهش بدین شدت و سرعت توپ بهتر میشه و در کل سیستم پاس دهی بازی سخت تر شده ، همین طور گفته شده مکانیک جدید سیستم پاس دهی بازی طوری شده که در فضای های باز و بسته نوع و شدت پاس تغییر میکنه و ارور و خطای پاس ها در فضا های مختلف با توجه به شرایط تعداد بازیکن و باز بودن و بسته بودن فضا فرق های زیاد داره !!

NEW TACKLING FUNDAMENTALS
arrowd.gif

و مورد دیگه بازی اسلاید تکل ها هستش که در بازی بسیار انیمیشن هاش بیشتر شدن و توپ گیری در این بخش خیلی بیشتر میشه و همین طور توپ گیری ساده که انیمیشن های بیشتری بهش اضافه شده و دفاع ها امسال در بازی هوش خیلی بالایی دارن و آزادی عمل بسیاری در توپ گیری در بازی دارن و همین طور بازیکن های سرعتی رو با توجه به هوش و توان بدنی که دارن از کار میندازنشون .

پ.ن:با تشکر از امین عزیز

====

Argentine Primera División

• La Bombonera - Boca Juniors
  • El Monumental - River Plate [NEW]
Barclays Premier League

• Anfield - Liverpool FC
  • Boleyn Ground - West Ham United
  • Britannia Stadium - Stoke City
  • Carrow Road - Norwich City [NEW]
  • Emirates Stadium - Arsenal
  • Etihad Stadium - Manchester City
  • Goodison Park - Everton
  • King Power Stadium - Leicester City
  • Liberty Stadium - Swansea City
  • Old Trafford - Manchester United
  • Selhurst Park - Crystal Palace
  • St. James' Park - Newcastle United
  • St. Mary's Stadium - Southampton
  • Stadium of Light - Sunderland
  • Stamford Bridge - Chelsea FC
  • The Hawthorns - West Bromwich Albion
  • Vicarage Road - Watford [NEW]
  • Vitality Stadium - Bournemouth [NEW]
  • Villa Park - Aston Villa
  • White Hart Lane - Tottenham Hotspur
English Championship

• Loftus Road - Queens Park Rangers
  • The KC Stadium - Hull City
  • Turf Moor - Burnley
English League Two

• Fratton Park - Portsmouth [NEW]
Bundesliga

• Allianz Arena - Bayern München, TSV 1860 München
  • BORUSSIA-PARK - Borussia Mönchengladbach [NEW]
  • Volksparkstadion - Hamburger SV
  • Olympiastadion - Hertha BSC
  • Signal Iduna Park - Borussia Dortmund
  • Veltins-Arena - FC Schalke 04
Eredivisie

• Amsterdam ArenA – Ajax
International Stadium

• Wembley Stadium – England
La Liga

• Camp Nou - FC Barcelona
  • Estadio Vicente Calderon - Atlético de Madrid
  • Mestalla - Valencia
  • Santiago Bernabéu - Real Madrid
Liga MX

• Estadio Azteca - Club América
Ligue 1

• Parc des Princes - Paris Saint-Germain
  • Stade Gerland - Olympique Lyonnais
  • Stade Vélodrome - Olympique de Marseille [NEW]
Major League Soccer

• BC Place Stadium - Vancouver Whitecaps
  • CenturyLink Field - Seattle Sounders FC [NEW]
Serie A

• Juventus Stadium - Juventus
  • San Siro/Stadio Giuseppe Meazza - AC Milan, Inter
  • Stadio Olimpico - Lazio, Roma
Saudi Abdul Latif Jameel League

• King Abdullah Sports City - Al-Ittihad & Al-Ahli [NEW]
  • King Fahd International Stadium - Al Hilal, Al Nassr, Al Shabab
Rest of the World

• Donbass Arena - Shakhtar Donetsk
Generic Stadiums
Available in Kick-Off, FIFA Ultimate Team, Career Mode and during skill games.

• Al Jayeed Stadium
  • Aloha Park
  • Arena del Centenario
  • Arena d'Oro
  • Court Lane
  • Crown Lane
  • Eastpoint Arena
  • El Grandioso
  • El Libertador
  • Estadio de las Artes
  • Estadio El Medio
  • Estadio Presidente G.Lopes
  • Euro Park
  • Forest Park Stadium
  • Ivy Lane
  • Molton Road
  • O Dromo
  • Sanderson Park
  • Stade Municipal
  • Stadio Classico
  • Stadion 23. Maj
  • Stadion Europa
  • Stadion Hanguk
  • Stadion Neder
  • Stadion Olympik
  • Town Park
  • Union Park Stadium
  • Waldstadion
====
50 - دیماریا
49-چک
48-کاوانی
47-کمپانی
46-الابا
45-گودین
44-تری
43-نالدو
42-توره
41-کازورلا
40-پیکه
39-هوملز
38-اشنایگر
37-رویس
36-رونی
35-ویدال
34-مولر
33-بنزما
32-کورتوا
31-پوگبا
30-کاستا
29-بوسکتس
28-دی بروین
27-توز
26-دخیا
25-سانچز
24-ریبری
23-گرت بیل
22-لواندوفسکی
21-کیلینی
20-لام
19-مودریچ
18-اوزیل
17-راموس
16-فابرگاس
15-بواتنگ
14-کروس
13- جیمز رودریگز
12-اگوئرو
11-اینیستا
10-داوید سیلوا
9-تیاگو سیلوا
8-نیمار
7-زلاتان
6-هازارد
5-روبن
4-نویر
3-سوارز
2-رونالدو
1-مسی
====
تیم های قابل بازی:

• Chelsea FC

• Manchester City

• FC Barcelona

• Real Madrid

• Borussia Dortmund

• Borussia Mönchengladbach

• PSG

• Inter Milan

• River Plate

• Seattle Sounders FC

• United States(تیم ملی زنان)

• Germany(تیم ملی زنان)
استادیوم ها:

• Borussia-Park

• Santiago Bernabeu

• CenturyLink Field
تنظیمات:

• Half Length: 4 minutes

• Difficulty Level:Professional/World Class

• Season: Autumn / Fall

• Weather: Rain/Clear

• Time of Day: Day/Night
همچنین دمویی از fut draft قابل بازی ـه
تاریخ عرضه:8 و 9 سپتامبر
====
Untitled2.png

تاریخ عرضه ی بازی: 22 سپتامبر
قابل دسترس برای: Xbox One-Play Station 4-Xbox 360-Play Station 3-PC
پ.ن:با اومدن اطلاعات جدید این پست تکمیل میشه.
پ.ن2:این تاپیک فیفا ـه نه فوتبال.چون در آینده درمورد اورال ها بحث زیاد پیش میاد از دوستان خواهش میکنم رعایت کنند.

image.img.jpg

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Miniature Rose
یک فیفا باز همیشه فیفا رو انتخاب میکنه و یک pes باز هم همیشه pes رو ولی برای کسی که تازه میخاد بازی فوتبال رو شروع کنه و بین این دو تا مردده من pes رو پیشنهاد میکنم مثلا خودمنم اهل بازیهای ریسینگ نیستم ولی اگه بخوام یکی رو شروع کنم بهتره برم سراغ عناوینی مثل نید فور اسپید تا گرن توریزمو و فورزا موتور اسپورت ولی اگه مشکل مالی نداری هر دو رو بخر من که هر سال هردو رو میخرم و وقتایی که از فیفا خسته میشم یه دست pes میزنم و بلافاصله بعش میرم سراغ فیفا و یک سال اینجوری سرگرمم
تو یعنی تا قبل از PES 2008 هم فیفا بازی میکردی ؟؟؟!!! اگه این طور که خلاص دیگه من هیچ حرفی برای گفتن ندارم که کی فیفا باز هستش و کی PES باز .........

یعنی اگه کسی تا قبل از PES 2008 فیفا بازی میکرد که دیگه تکلیفش مشخصه که متعصب بازی خاص به کی میگن !!!؟؟؟

من از فیفا 08 نسل بعدی تا همین الان دارم فیفا بازی میکنم و تا قبل ار فیفا 08 هم که به سمت PES بودم و البته فیفا 94 و 95 رو هم تو زمان خودش خیلی بازی میکردم قبل تر و دوران آمیگا و و میکرو جنیوس و پاناسونیک و سگا ساترن انقدر بازی های فوتبال اومدن که اونا رو هم تجربه کردم .........

- - -ویرایش - - -

جالبه امین جون هرکی رو که از فیفا به هر نحوی راضیه رو با یه پست 3 صفحه ای میخاد قانع کنه که اشتباه میکنه ولی از اون ور pes رو با اون همه نواقص و معایب شاهکار میدونه و هر روز یه پست در تعریف و تمجیدش ارائه میده بعد هم ادعا میکنه که فن هیچ بازی ای نیست این وسط مث اینکه فقط ماییم که نقش بازی نمیکنیم و به جرم فن بودن روزی 10 بار بن میشیم
ول کن تو رو خدا از من بکش بیرون من انقدر تو تاپیک های هر دو بازی پست دادم و دوستان دیگه در مورد من قضاوت میکنن ! اون PES هم مشکلات خودش رو داره و صحبت زیاد شده و این جا تاپیک فیفا هستش و نه PES و من صحبتی از PES نکردم در صحبت هام .........

تا این جا یه بحثی بین دوستان صورت میگره تا حالا نشده یه بار بیای درباره بازی صحبت کنی فقط بلدی متلک بگی و گیر بدی به این و اون و چون پست هات فقط تشنج ایجاد میکنه به همین خاطر همش بن میشی و میری مرخصی .........

و در ضمن دوستای دیگه نظرشون رو دارن میگن و محترمه و دلیلی هم نداره که تمام صحبت ها من درست باشه ..... گرفتی چی شد یا بازم بیام برای بار هزارم توضیحات بدم ، نظری داری درباره بازی بیا نظرت رو بنویس و صحبت کن و نظر رو بگو ! نه این که هی بیای گیر بدی و بخوای ثابت کنی من PES بازم و یا فیفا باز !!!!!!!!!!!!!!!

از پست های امسالم و ترجمه ها و گذاشتن اسلایدر ها و خلاصه خیلی چیزای دیگه مشخصه که من دارم بیشتر کدوم رو بازی میکنم !!!

و باز هم در ضمن اون دوران رویایی PES که گیم پلیش زمین تا آسمون ار فیفا بهتر بود گذشته حتی با وجود این که لیگ ها جواز نداشن و استادیوم ها کم تر بود ولی به خاطر گیم پلی بی نظیر PES تو زمان خودش میرفتیم بازم PES بازی میکردیم و تو نسل قبل هم فیفا برنده بی چون و چرا بود و PES بیشتر شبیه جوک بود مقابل فیفا

ولی این نسل دو بازی به هم خیلی نزدیک شدن و دیگه برتری فاحشی بین این دو بازی نیست هر چند که باز هم فعلا کفه ترازو به سمت فیفا کمی سنگینی تر میکنه و گیم پلی PES هم دیگه مثل زمان اوجش نیست که بخوایم به خاطر نبود لایسنس ها فقط بریم PES بازی کنیم و همین طور فیفا هم دیگه اون فیفای داغون گذشته دور نیست و تیم سازندش تیم کار درستی هستن و تیم فیفا در نسل قبل خصوصا در نسخه های 08 و 12 باعث تحولات اساسی و انقلابی در بازی های فوتبال شد ..........

آخرین ویرایش:
Sina R گرامی نظراتت رو گفتی و محترم و خیلی هم عالی به هر حال نظرات فرق داره و طبیعی هم هست ولی تو یه بخشی من کاملا با شما مخالف هستم شما معنی شبیه ساز رو فقط جدا تو آزادی عملی که سازندگان برا گیمر فراهم میکنن معنی میکنی ؟؟؟!!

• بخش آقلاین رو بیخیال شدی ؟
  • هوش مصنوعی سی پی یو ؟؟
  • کاستوم تاکتیک !!
  • هوش انسانی !!! سی پی یو
  • تنوع بازی سی پی یو هنگام بازی
  • سیستم توانایی های فردی بازیکنان (پرسنالیتی ) و انیمیشن های طراحی شده مخصوص بازیکنان مختلف با توجه به سبک بازیشون
  • تنوع بازی تیم ها !!
  • تنوع و تفاوت سبک در بازی لیگ ها و تیم ها و نحوه تفاوت سبک بازی تیم های مختلف
  • تاثیرات آب و هوا در گیم پلی بازی
  • تاثیرات روحیه بازیکنان در بازی
  • داوری در بازی و عملکرد داور در بازی !
  • عملکرد سی پی یو هنگام این که در بازی عقب هستن و یا جلو ، درکشون از بازی چقدره (که البته این مورد در فیفا 15 واقعا خوب هستش و روش کار شده )
  • شخصی سازی بازیکنان یا همون پرسنالیتی
  • سیستم تنفسی بازی
  • تاکتیکال دیفندینگ ( که یکی از تحولات و انقلاب های اساسی سری بازی های فوتبال بود که به نظر من هنوز این بخش کامل نشده و نواقصی داره )
  • سیستم پاس کاری با توجه به قدرت بازیکن داخل زمین و مهارت گیمر
  • سیستم شوتینگ بازی با توجه به مهارت و توانایی های بازیکن داخل زمین و مهارت گیمر و درکش از بازی در داخل زمین
  • سیستم دریبلینگ در بازی ، استپ کردن توپ ، انیمیشن ها و .............
  • و نحوه گردش توپ و فیزیک توپ و مدلینگ بازیکنان و کریرمد و سرعت بازی و سرعت و دقت و تنوع پاس ها و ...........

• بالانس در بخش حمله و دفاع
  • سیستم مصدومیت در بازی ( که واقعا عالیه در فیفا )

و خلاصه مجموع تمامی این هایی که نام بردم که صد البته خیلی چیزای دیگه هم هست که حضور ذهن ندارم و میشه خیلی نو آوری های دیگه هم اضافه کرد در بازی ( مثل بخش مربیان و تاثیراتشون تو عملکرد تیم ها ) و به همین سو مجموع تمامی این ها میشه یه بازی شبیه ساز !!! یعنی هر چی در این قسمت ها بیشتر کار بشه و پیشرفت بکنه بازی و به فوتبال واقعی نزدیک تر بشه ( البته فان بودن بازی رو نباید کتمان کرد و به هر حال این یه بازی هستش و در زمان کم تری طول 90 دقیقه میگذره ) رو میشه یه فوتبال شبیه ساز یا بازی ورزشی شبیه ساز نام برد !

من وقتی یه انتقادی از بازی میکنم برای بار هزارم میگم کل بازی رو زیر سوال نمیبرم این جا گه بخوایم از خصوصیات خوب گیم پلی فیفا صحبت کنیم هم کلی خصوصیات خوب و عالی داره و یه سری چیرا داره واقعا آدم کیف میکنه تو بازی میبینه .........

و در ضمن من دارم فیفا رو با فیفا مقایسه میکنم وگرنه ساختار دفاعی در فیفا از PES شبیه ساز تر هستش .

شما یه جایی اومدی این رو نوشتی :
شبیه ساز یعنی اینکه همه چیز سپرده بشه به گیمر و توانایی گیمر نه هوش مصنوعی بیاد واست بازی کنه . با این مخالفی ؟ مطمئنا نه ... اصلا این موضوع ربطی به نمایش توانایی بازیکن نداره . فیفا اومده همه چیو سپرده به شما . نمایش توانایی بازیکن هم وابسته توانایی شما در بازی گرفتن از اونه .

همه چیز سپرده بشه دست گیمر !!!؟؟؟ این یعنی چی ؟؟!! الان اون وقت میشه شبیه ساز واقعا ؟؟! این که کاری نداره کونامی هم میاد کلی گزینه میذاره و همه چیز رو دستی میکنه ( که البته کونامی این کار رو کرده در بازی میشه شوت و پاس و سانتر و یه سری چیز های دیگه رو دستی کرد و من نمیدونم کی گفته کونامی این مشخصات رو در بازی نذاشته !!!! )

شما وقتی داری دفاع میکنی سر آخر کنترل یه بازیکن و الی دو بازیکن رو در اختیار میگیری بقیه تیم باید با توجه به هوش مصنوعی بازی ، بازی کنه ! ......... دفاع تیمی توسط یوزر هم توسط خود شخص گیمر صورت میگیره هم مهارت و توانایی ها بازیکن داخل زمین و هم توسط هوش مصنوعی بقیه تیم که در این بخش آخری دفاع تیمی یوزر تو هوش مصنوعی یوزر مشکل داره و دفاع ها در بعضی صحنه ها واقعا خنگ عمل میکنن !

درباره بقیه صحبت هات وقت بود حتما چیزایی مینویسم ..........

آخرین ویرایش:
می دونم با این مقایسه می خوای بگی فیفا شبیه سازه و PES آرکید . اما کاملا در اشتباهی . حداقل فیفا دیگه چندسالی هست شباهتی به یه شبیه ساز نداره و درجه آرکیدیش اگه از PES بیشتر نباشه . کمتر هم نیست . کافیه کسی که خیلی صاحب نظر نیست . نقدهای سایتای درست و حسابی و راجع به FIFa 15 و PES15 بخونه . اکثرشون منتفق القول PES15 رو شبیه ساز بهتری می دونن .
متاسفانه بحث ها بیشتر سلیقه ای و یه جورایی تعصبی هست
یکی با قاطعیت میگه فیفا بهترین شبیه ساز هست و یکی هم با قاطعیت میگه ساکر بهترین شبیه ساز هست
پس نتیجه میشه گرفت که یکی این وسط داره اشتباه میکنه
به نظر منم باید هر دو بازی رو تجربه کرد و سلیقه افراد هم با هم متفاوت هست
با مطالبی که خوندم به نظرم در بحث حواشی و جزییات و گرافیک فیفا بهتره و در بحث گیم پلی ساکر منطقی تر هست
به نظر منم نوع دویدن بازیکنان در فیفا خیلی جالب نیست و در ساکر بهتر هست
ولی خب کمبود صحنه اهسته و جزییات اونم در کنسولهای نسل هشتمی یه ضعف بزرگ برای ساکر هست
با تشکر

من بعد از 12 سال اومدم طرف فیفا و چیزی که جذب کرد منو امسال سمتش حالت هایه غیر قابل پیشبینی در بازی بود که لذت خاصی داشت درسته فیفا 15 پر باگ بود و مشگل ولی باز ادم رو جذب خودش میکرد چون بازیش متفاوت بود و همش تو بازی تغیر ایجاد میکرد ادم لذت میبرد
ولی پی اس بنظر من خشک و مکانیکی بود و تمام بازی بدون هیجان بود سال قبل هم شکست خرد از فیفا
درسته پی اس شبی ساز تر از فیفا هست ولی وفتی بهت حال نده باید چه کنی

یه چیزیم که واقعن در فیفا اذیت میشه ادم اینه که مثلان میری پیرلو میخری ولی اون کارایی که پیرلو داره تو زمین با 1 بازیکن معمولی فرق نداره ولی در ساکر برعکس این هست نوع پاس دادن و بازی که میتونی از پیرلو بگیری خیلی فرق داره با فیفا
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

آخرین ویرایش:
Sina R

شما یه جایی اومدی این رو نوشتی :
شبیه ساز یعنی اینکه همه چیز سپرده بشه به گیمر و توانایی گیمر نه هوش مصنوعی بیاد واست بازی کنه . با این مخالفی ؟ مطمئنا نه ... اصلا این موضوع ربطی به نمایش توانایی بازیکن نداره . فیفا اومده همه چیو سپرده به شما . نمایش توانایی بازیکن هم وابسته توانایی شما در بازی گرفتن از اونه

همه چیز سپرده بشه دست گیمر !!!؟؟؟ این یعنی چی ؟؟!! الان اون وقت میشه شبیه ساز واقعا ؟؟! این که کاری نداره کونامی هم میاد کلی گزینه میذاره و همه چیز رو دستی میکنه ( که البته کونامی این کار رو کرده در بازی میشه شوت و پاس و سانتر و یه سری چیز های دیگه رو دستی کرد و من نمیدونم کی گفته کونامی این مشخصات رو در بازی نذاشته !!!! )

درباره بقیه صحبت هات وقت بود حتما چیزایی مینویسم ..........

امین سوالت جوابش مشخصه و مطمئنا تمام اون موارد در یک شبیه ساز نقش داره و فکر می کنم بهتره منظورم بهتر توضیح بدم . مشخصا اون مواردی که گفتی همه باید در یک شبیه ساز باشه اما همه این موارد در کنار هم یک قالب کلی بوجود میاره و اون قالب کلی باید در اختیار گیمر باشه .

هوش مصنوعی بازیکن ها ، انیمیشن اونا در حرکت ، سرعت کلی گیم پلی ، تنوع بازی تیمها و تمام مواردی که گفتی مهمه و همه هم اینو میدونن اما در کنار اینا هر شبیه سازی یک سبک و فرمول کلی در گیم پلی خودش داره . فیفا از نسخه 12 اومد از حالت کلاسیک و آسان فاصله گرفت و در کارهای دفاعی تماما به گیمر سپرد . این بدین معنی که هوش مصنوعی بازی به اون حد رسیده که بتونن با حذف برخی از حالت های از پیش تعیین شده این اختیار به گیمر بدن که خود گیمر هوش مصنوعی بخوبی کنترل کنه و این اتفاقا قدرت هوش مصنوعی بخش دفاعی بازی نشون میده . در این مورد مثال هم زدم .

مثلا توی PES گاها پیش میاد در پاس های عمقی هوایی که پشت مدافعین انداخته میشه خود دفاع اتوماتیک با تغییر مکانی که انجام میده توپو جمع می کنه . اگر بیایم سطحی نگاه کنیم میشه گفت کونامی یک هوش مصنوعی قوی طراحی کرده و این نقطه قوت بازیه اما این دقیقه باعث دور شدن بازی از حس شبیه سازی میشه چون خودت ذره ای در این رویداد نقش نداشتی . اما فیفا از نسخه 12 اومد گفت دیگه من نمیام هوش مصنوعی طوری طراحی کنم که خود دفاع کاری که تو باید انجام بدی واست اتوماتیک انجام بده و همه چیز دست گیمر سپرد و این یعنی شبیه ساز . حالا این مبحث خودش زیر مجموعه های فراوانی داره که در پست قبلیت اشاره کردی و یک شبیه ساز کامل باید همه اونارو هم داشته باشه .
فاع تیمی توسط یوزر هم توسط خود شخص گیمر صورت میگیره هم مهارت و توانایی ها بازیکن داخل زمین و هم توسط هوش مصنوعی بقیه تیم که در این بخش آخری دفاع تیمی یوزر تو هوش مصنوعی یوزر مشکل داره و دفاع ها در بعضی صحنه ها واقعا خنگ عمل میکنن !

امین دقیقا نقطه اختلاف ما همینجاس چون دو دید مختلف داریم . موضوع اینه فیفا این توانایی و مهارت کاملا داخل بازی آورده اما برای استفاده و بهره گیری از این توانایی خود گیمر باید مهارت کافی داشته باشه . فیفا یک معادله قوی بوجود آورده ، اگر بازیت خوب نباشه حتی تیم قوی هم ورداری بازم دفاع خوبی نداری اما اگر بازیت خوب باشه با یک تیم متوسط میتونی خوب دفاع کنی و با یک تیم قوی چون ابزارهای بهتری داری ، بهتر و مطمئن تر میتونی دفاع کنی ( این یعنی کاملا توانایی خود بازیکن ها در کیفیت دفاع نقش داره و اینطور نیست دفاع ها باهم فرقی نداشته باشن )

من این فرمول در سیستم دفاعی فیفا دوست دارم . اگر بیایم خیلی زیربینانه نگاه کنیم مطمئنا میشه نواقصی درونش پیدا کرد اما من امیدوارم بخاطر گیم پلی نامتعادل نسخه 15 سازنده نیاد به جای متعادل کردن و بهبود سیستم تهاجمی ، سیستم دفاعی راحت تر و آرکید تر کنه . الان دفاع در فیفا سخته اما حمله کردن آسونه و این معادله متوازنی ایجاد نکرده . فیفا برای ایجاد توازن امیدوارم از ضریب آسون بودن بخش هجومی کم کنه نه از ضریب سخت بودن بخش دفاعی .

یکم این بحث نسبی و اختلاف عقیده و سلیقه هم زیاد داریم اما من در این مورد شک ندارم که بخش بزرگی از مشکلاتی که همه با گیم پلی فیفا 15 دارن بخاطر مشکلات مختلف سیستم سرعت و سیستم کارهای تهاجمی بازیه .

بررسی واقعا خوبیه و نقد دوستان خیلی ریز و واقعا تخصصی هست
اما توی این چندساله که بازی سنتر میام همیشه اینجور نقد ها به دلخوری و تعصب زیاد از حد تموم میشه:d
که امیدوارم بچه ها بدون تعصب و رعایت همدیگه ناراحتی پیش نیاد و همه بتونن از نظرات استفاده کنن:d
من خودم فیفا بیشتر میپسندم بخاطر گیم پلی و هر دو هم فیفا هم ساکر تقریبا اکثر نسخه هارو بازی کردم
و یکی ضعف گرافیکی داره یکی ضعف گیم پلی و لایسنس کردن تیم و...
امیدوارم امسال هردو شاهکار باشن چون به نفع ما کاربران هست

فیفا 16 تمرکز اصلیشو گذاشته روی بالانس کردن بازی در بقیه زمینه ها تغییر آنچنانی ایجاد نخواهد کرد و به نظر من فیفا 15 فقط بالانس نبود و گرنه در بقیه موارد نمره قبولی گرفت از گرافیک بگیر تا صدا گذاری و الی آخر درنتیجه یه فیفا 15 بالانس شده+مقداری تغییر گرافیکی من یکی رو کاملا راضی میکنه

خبری از ریتینگ بازی نشد ؟؟؟؟ یعنی مسی رو 94 نکنن شرف ندارن !

یک سری از ریت ها منتشر شده نمیدونم حقیقت داره یا فیکه . گفته میشه نسخه بتا براساس این ریت ها قرار بیاد :

Bravo (84), Alves (83), Pique (87), Mascherano (83), Alba (82), Rakitic (83), Busquets (86), Iniesta (90), Messi (94), Suarez (89), Neymar (88), Ter Stegen (82

Carjaval (80), Ramos (87), Pepe (83), Marcelo (82), Kroos (87), Modric (88), Bale (87), James (87), Ronaldo (93), Benzema (86), Isco (84), Lucas Silva (75), Arbeloa (79), Illarra (78), Jese (75), Varane (82), Coentrao (79), Keylor (78

دوستان خواهش میشه شجرنامه ننویسید
ببخشید با عرض معذرت ولی از حوصله خارجه 5-6 پارگراف تویضیح مینویسید پشت هم شاید ربطی به منم نداشته باشه ولی ما هم مخاطب تایپک هستیم و منتظر اخبار جدید و گیم پلی هستیم از بازی

برام جالبه جدیدا توی فروم برای بحث کردن در مورد موضوع تاپیک هم باید جواب پس بدیم . اینجا تاپیک فیفا 16 و ما هم اومدیم در مورد کم و کاستی های بازی که باید در نسخه بعد برطرف بشه صحبت کردیم و ماهیت فروم گیمینگ همینه . اگر مایل نیستید این پستارو بخونید میتونید ازشون رد بشید یا اگر وجود پست های طولانی شمارو آزاد میده میتونید شخص ارسال کننده پست بفرستید بلک لیست تا پستاش دیده نشه .

آخرین ویرایش:
دوستان خواهش میشه شجرنامه ننویسید
ببخشید با عرض معذرت ولی از حوصله خارجه 5-6 پارگراف تویضیح مینویسید پشت هم شاید ربطی به منم نداشته باشه ولی ما هم مخاطب تایپک هستیم و منتظر اخبار جدید و گیم پلی هستیم از بازی

یک سری از ریت ها منتشر شده نمیدونم حقیقت داره یا فیکه . گفته میشه نسخه بتا براساس این ریت ها قرار بیاد :

Bravo (84), Alves (83), Pique (87), Mascherano (83), Alba (82), Rakitic (83), Busquets (86), Iniesta (90), Messi (94), Suarez (89), Neymar (88), Ter Stegen (82

Carjaval (80), Ramos (87), Pepe (83), Marcelo (82), Kroos (87), Modric (88), Bale (87), James (87), Ronaldo (93), Benzema (86), Isco (84), Lucas Silva (75), Arbeloa (79), Illarra (78), Jese (75), Varane (82), Coentrao (79), Keylor (78

برام جالبه جدیدا توی فروم برای بحث کردن در مورد موضوع تاپیک هم باید جواب پس بدیم . اینجا تاپیک فیفا 16 و ما هم اومدیم در مورد کم و کاستی های بازی که باید در نسخه بعد برطرف بشه صحبت کردیم و ماهیت فروم گیمینگ همینه . اگر مایل نیستید این پستارو بخونید میتونید ازشون رد بشید یا اگر وجود پست های طولانی شمارو آزاد میده میتونید شخص ارسال کننده پست بفرستید بلک لیست تا پستاش دیده نشه .
دوست عزیز ما داریم میبینیم درباره چی بحث میشه والا این بحث ها رو ما اکثرا جزوه کردیم
و هیچوقتم نتیجه ای نداشته محور بحثم درباره pes vs fifa هست که بحرحال ما بارها و بارها این جور بحث ها رو دیدیم و این اسمش گفتگو نیست بلکه شما و romell بیشتر سعی در متقاعد کردن همدیگه دارین و کلا یک گفتگو دو طرفه اس نه بیشتر و گفتگویی نیست که کسی استفاده ای ازش کنه بحثی که هر کس نظر خودش داره و و هر پست حرف های همدیگر نقض کنه هیچ موقع نه پایان مشخص داشته و پایانش همیشه ازاد بوده یا کلا به درزازا کشیده و دو طرف به حرف خودشون پافشاری دارن
من یک نفر به شخصه نگفتم ، ولی انقدر مطالب طولانی و زیاد تایپ میشه ..

آخرین ویرایش:
محور بحثم درباره pes vs fifa هست که بحرحال ما بارها و بارها این جور بحث ها رو دیدیم

ما دو صفحه هستش داریم بحث می کنیم کلا از واژه PES شاید 4 5 بار استفاده کردیم نمیدونم چطور به این نتیجه رسیدید محور بحث مقایسه FIFA با PES هستش . محور بحث نقد سیستم دفاعی FIFA هستش و برای ملموس کردن دو مثال از PES آوردیم .

بلکه شما و romell بیشتر سعی در متقاعد کردن همدیگه دارین و کلا یک گفتگو دو طرفه اس نه بیشتر بحثی که هر کس نظر خودش داره

وقتی بحثی بین دو نفر شکل می گیره قائدتا گفتگو دو طرفس . قائدتا در هر بحثی در هر زمینه ای هز شخصی نظر خودش داره ! مگر بحثی هم داریم که در چارچوب نظر شخصی نباشه ؟!

بحثی که هر کس نظر خودش داره و و هر پست حرف های همدیگر نقض کنه هیچ موقع نه پایان مشخص داشته و پایانش همیشه ازاد بوده یا کلا به درزازا کشیده و دو طرف به حرف خودشون پافشاری دارن

این حرفتون خیلی برام جالبه . ماهیت بحث در این قالب نقد نظر طرف مقابله و نقد ، نشان دادن موارد اشتباه پست طرف مقابله . اصلا مگه بحث چالشی هم داریم که کسی در اون نظر طرف مقابل نقد نکنه ؟! مشخصه که در این بحث ها هر شخصی براساس "دلایلی" میاد حرف طرف مقابل نقض می کنه .

هیچ موقع نه پایان مشخص داشته و پایانش همیشه ازاد بوده یا کلا به درزازا کشیده و دو طرف به حرف خودشون پافشاری دارن

کسانی که تاپیک های FIFA و PES دنبال می کنن بیشتر از شما هم منو میشناسن هم آقای Romell و اتفاقا اکثریت بحث هایی که داشتیم به پایان ختم شده و به پایان هم ختم نشه باز هم یک نفر نمیتونه بیاد بگه بحث نکنید .

اینجا سایت گیمینگ هستش و ما داریم در فضای فروم گیمینگ بحث می کنیم . چه من چه شما و چه هر شخص دیگه ای بیایم یک خط پست بزاریم یا 10 خط پست بزاریم اگر اون پست قانونی نقض نکنه هیچ ارتباطی به هیچ کاربر دیگه ای نداره . باز هم میگم سایت ابزار مناسبی برای این موارد در نظر گرفته . اگر فکر می کنید پست نامناسبه و بحث به جایی ختم نمیشه اونو به مدیران گزارش کنید . اگر مدیران احساس کردن بحث نامناسبه ، پست های مورد نظر پاک می کنن . اگر هم مدیران رسیدگی نکردن نهایتا میتونید از ابزار خود سایت برای نمایش ندادن اون نظرات استفاده کنید اما اینکه بیاید با اون شکل بگید شجره نامه نزارید درست نیست .

سلام
یکم خارج از تاپیک هست. پیشاپیش عذر خواهی میکنم
بیش از 10 سال پیش این بحثها را با امثال ممد متالگیر تو بازی دات میکردیم یادش بخیر به هیج جا هم نرسیدیم:)، جوری از فیفا دفاع میکردم که انگار سهام دار EA هستم البته ممد هم کم نمیذاشت. اونموقع اکثرا طرفدار PES بودن و طرفدار فیفا اندک. از حق نگذریم جلوه های تصویری محصول کونامی سرتر بود اما چیزی که از همون موقع تا الان همچنان من روش اصرار دارم شبیه سازی بهتر بازی فوتبال تو محصول EA بود. الان هم قصد دارم تجربیات فیفا رو به سامان یک ساله (پسرم) انتقال بدم تا وقتی خوندن نوشتن یاد گرفت بیاد حال همه این pes بازای بازی سنتر رو بگیره :d
موفق باشید.

حتی اگه PES بشه بهترین بازی تاریخ هم فقط سه دلیل برام میمونه که هیچ وقت ازش خوشم نیاد دلیل اولم اینکه از گزارشگر بازی PES و اون صداش بدم میاد دلیل دوم همه بازیکنهای PES هسته اصلی چهره های طراحی شدش مثل بازیکنای ژاپنی در میاد !!!! دلیل سوم نبودن لایسنس کامل لیگهای معتبر هستش

حالا در مقابل سه دلیل برام میمونه که همیشه FIFA باز باشم و بمونم دلیل اولم فیفا تنها هدفی که داره شبیه ساز بودنش هستش که توی چند نسخه آخر هم راحت میشه دید دلیل دوم چهره بیشتر بازیکنها در فیفا اسکن شده و میشه یه بازیکن با چهره واقعی دید هرچند به روزی میرسه که کل تیمهای فیفا تصاویر اسکن شده بازیکنان رو انجام بدن دلیل سوم و آخرم اینه که لیگهای معتبر لایسنس هستن

حالا دیگه بماند بقیه چیزهایی که فیفا برتری زیادتری نسبت به PES داره از جمله بخش کریر مود و آنلاینش که مطمئن باشید FIFA در آینده حتی بهتر هم خواهد شد و دوستان عزیزی هم که طرفدار PES هستن لطفاً خیلی آروم این بخش ترک کنن برن بخش خودشون صحبت کنن خیلی ساده هست ;)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or