FIFA 16

Untitled5a59c.png

طبق رسم هرساله امسال هم شاهد فیفا هستیم.
اضافه شدن تیم ملی زنان به بازی تایید شده.
بازی شامل 12 تیم بانوان هست که باید روبروی هم دیگه بازی کنن.مثلا نمیشه رئال بشیم و با زنان بازی کنیم
:d.کلا توی این مدها قابل بازی ـن:match day , offline tournament , and online friendly matches.
12 تیم هم عبارتند از:

Germany, USA, France, Sweden, England, Brazil, Canada, Australia, Spain, China, Italy, Mexico.
که بصورت کامل همه ی بازیکنان اسکن شدن.

====
DEFENSIVE AGILITY
arrowd.gif

چالاکی و فرز بودن بودن مداقعان :

امسال در فیفا 16 مجموعی از25تغییر بنیادین در ویژگی ها مدافعین لحاظ شده به طوری که با ایجاد مدافعان فرز در تقابل با بازیکنان و مهاجمین سرعتی لحاظ شده به عنوان نمونه وقتی بازیکنان و مهاجمین سرعتی با سرعت در زمین مانور میدن و تغییر مسیر ناگهانی میدن از این به بعد مدافعان هم میتونن به همان مقدار در تغییر ناگهانی مسیر فرز و چالاک باشن ! مدافعین زین پس میتونن به طرز ناگهانی تغییر مسیر بدن و سرعت و شتاب خوبی در کندن از زمین دارن !!

DEFEND AS A UNIT
arrowd.gif

دفاع به عنوان واحد ، دفاع کمکی ، یار پوششی : دفاع پوششی از همدیگه و دفاع کمکی و یا به تعبیری همان یار پوششی یکی از بهترین راه ها و ترفند ها در پوشش و مهار بازیکن مقابل هستش ! در فیفا 16 هوش مصنوعی جدید برای این منظور در نظر گرفته شده به صورتی که از این بعد به بعد دفاع آگاه از فضای باز و جایی هست که احساس خطر کنه به طور مثال وقتی یک دفاع داره به صورت تقابل یک به یک با حریف در حال جنگیدن هستش دفاع دیگری برای پوشش فضا و کمک میاد و به دفاع دیگه کمک میکنه ! یعنی یک دفاع روی پا میره و دفاع دیگه پوشش و بستن فضا رو بر عهده میگیره یعنی به عبارتی دفاع گروهی و کمک به یکدیگه !

INTERCEPTION INTELLIGENCE
arrowd.gif

هوش درکی تیمی بهتر و جامع تر : در نسخه جدید هم تیمی های شما به صورت بهتر و چشمگیر تری میتونن درک کنن که فضای خالی زمین کجاست و همین طور کجا بمونن که پاس بهتری دریافت کنن و پیش بینی پاس رو بهتر درک کنن البته این موضوع هم در هنگام دفاع کردن وجود داره و هم در حمله کردن و این موضوع باعث به وجود آمدن بالانس بیشتری در بازی میشه ، مثلا هنگامی که بازیکن خط حمله سعی میکنه به فضای خالی و باز زمین سوق داده بشه با سرعت پیش بره در این هنگاه دفاع ها هم برای بستن و پوشش دادن این مناطق دست به کار میشن و سعی و تلاش میکنن ، بازیکنان میانی به سرعت در بررسی فضای باز در زمین دست به کار میشن و بازیکن هم تیمیشون رو برای یورش به سوی دروازه حریف آماده میکنن و بازی رو به سرعت راه میندازن ، البته میشه در قسمت تنظیمات بازی هم برای بازیکنان تعاریف شخصی سازی نوع حرکتی در زمین برنامه ریزی کرد و باعث بهتر شدن بازی تیمی در بازی بشه .........

DYNAMIC CROSSING
arrowd.gif

و باز هم در ضمن که میخوان امسال یک بالانس عالی بین فاز دفاعی و حمله ایجاد کنن !! و همین طور سیستم پاس دهی پاس های هوایی به صورت کامل دچار تغییر شده و سیستم داینامیک پاس هوایی روش گذاشته شده که پاس های هوایی بسیار متنوع هستن و نوع چرخش توپ و حرکتی توپ در این پاس های هوایی هم دست خوش تغییرات زیادی شده و همین طور بازیکن های خط حمله امسال به صورت چشمگیری خودشون رو برای توپ های هوایی به تکاپو میندازن و وقتی توپ هوایی ارسال شد چه دفاع ها و چه بازیکن های حمله برای توپ های هوایی تلاش زیادی برای زدن ضربه به توپ میکنن !

PASSING WITH PURPOSE
arrowd.gif

یک تغیر دیگه ای هم که دربازی ایجاد شده سیستم پاس دهی بازی هستش که وقتی میخواین پاس بدین وقتی در جهت اون بازیکنی باشین که میخواین پاس رو بهش بدین شدت و سرعت توپ بهتر میشه و در کل سیستم پاس دهی بازی سخت تر شده ، همین طور گفته شده مکانیک جدید سیستم پاس دهی بازی طوری شده که در فضای های باز و بسته نوع و شدت پاس تغییر میکنه و ارور و خطای پاس ها در فضا های مختلف با توجه به شرایط تعداد بازیکن و باز بودن و بسته بودن فضا فرق های زیاد داره !!

NEW TACKLING FUNDAMENTALS
arrowd.gif

و مورد دیگه بازی اسلاید تکل ها هستش که در بازی بسیار انیمیشن هاش بیشتر شدن و توپ گیری در این بخش خیلی بیشتر میشه و همین طور توپ گیری ساده که انیمیشن های بیشتری بهش اضافه شده و دفاع ها امسال در بازی هوش خیلی بالایی دارن و آزادی عمل بسیاری در توپ گیری در بازی دارن و همین طور بازیکن های سرعتی رو با توجه به هوش و توان بدنی که دارن از کار میندازنشون .

پ.ن:با تشکر از امین عزیز

====

Argentine Primera División

• La Bombonera - Boca Juniors
  • El Monumental - River Plate [NEW]
Barclays Premier League

• Anfield - Liverpool FC
  • Boleyn Ground - West Ham United
  • Britannia Stadium - Stoke City
  • Carrow Road - Norwich City [NEW]
  • Emirates Stadium - Arsenal
  • Etihad Stadium - Manchester City
  • Goodison Park - Everton
  • King Power Stadium - Leicester City
  • Liberty Stadium - Swansea City
  • Old Trafford - Manchester United
  • Selhurst Park - Crystal Palace
  • St. James' Park - Newcastle United
  • St. Mary's Stadium - Southampton
  • Stadium of Light - Sunderland
  • Stamford Bridge - Chelsea FC
  • The Hawthorns - West Bromwich Albion
  • Vicarage Road - Watford [NEW]
  • Vitality Stadium - Bournemouth [NEW]
  • Villa Park - Aston Villa
  • White Hart Lane - Tottenham Hotspur
English Championship

• Loftus Road - Queens Park Rangers
  • The KC Stadium - Hull City
  • Turf Moor - Burnley
English League Two

• Fratton Park - Portsmouth [NEW]
Bundesliga

• Allianz Arena - Bayern München, TSV 1860 München
  • BORUSSIA-PARK - Borussia Mönchengladbach [NEW]
  • Volksparkstadion - Hamburger SV
  • Olympiastadion - Hertha BSC
  • Signal Iduna Park - Borussia Dortmund
  • Veltins-Arena - FC Schalke 04
Eredivisie

• Amsterdam ArenA – Ajax
International Stadium

• Wembley Stadium – England
La Liga

• Camp Nou - FC Barcelona
  • Estadio Vicente Calderon - Atlético de Madrid
  • Mestalla - Valencia
  • Santiago Bernabéu - Real Madrid
Liga MX

• Estadio Azteca - Club América
Ligue 1

• Parc des Princes - Paris Saint-Germain
  • Stade Gerland - Olympique Lyonnais
  • Stade Vélodrome - Olympique de Marseille [NEW]
Major League Soccer

• BC Place Stadium - Vancouver Whitecaps
  • CenturyLink Field - Seattle Sounders FC [NEW]
Serie A

• Juventus Stadium - Juventus
  • San Siro/Stadio Giuseppe Meazza - AC Milan, Inter
  • Stadio Olimpico - Lazio, Roma
Saudi Abdul Latif Jameel League

• King Abdullah Sports City - Al-Ittihad & Al-Ahli [NEW]
  • King Fahd International Stadium - Al Hilal, Al Nassr, Al Shabab
Rest of the World

• Donbass Arena - Shakhtar Donetsk
Generic Stadiums
Available in Kick-Off, FIFA Ultimate Team, Career Mode and during skill games.

• Al Jayeed Stadium
  • Aloha Park
  • Arena del Centenario
  • Arena d'Oro
  • Court Lane
  • Crown Lane
  • Eastpoint Arena
  • El Grandioso
  • El Libertador
  • Estadio de las Artes
  • Estadio El Medio
  • Estadio Presidente G.Lopes
  • Euro Park
  • Forest Park Stadium
  • Ivy Lane
  • Molton Road
  • O Dromo
  • Sanderson Park
  • Stade Municipal
  • Stadio Classico
  • Stadion 23. Maj
  • Stadion Europa
  • Stadion Hanguk
  • Stadion Neder
  • Stadion Olympik
  • Town Park
  • Union Park Stadium
  • Waldstadion
====
50 - دیماریا
49-چک
48-کاوانی
47-کمپانی
46-الابا
45-گودین
44-تری
43-نالدو
42-توره
41-کازورلا
40-پیکه
39-هوملز
38-اشنایگر
37-رویس
36-رونی
35-ویدال
34-مولر
33-بنزما
32-کورتوا
31-پوگبا
30-کاستا
29-بوسکتس
28-دی بروین
27-توز
26-دخیا
25-سانچز
24-ریبری
23-گرت بیل
22-لواندوفسکی
21-کیلینی
20-لام
19-مودریچ
18-اوزیل
17-راموس
16-فابرگاس
15-بواتنگ
14-کروس
13- جیمز رودریگز
12-اگوئرو
11-اینیستا
10-داوید سیلوا
9-تیاگو سیلوا
8-نیمار
7-زلاتان
6-هازارد
5-روبن
4-نویر
3-سوارز
2-رونالدو
1-مسی
====
تیم های قابل بازی:

• Chelsea FC

• Manchester City

• FC Barcelona

• Real Madrid

• Borussia Dortmund

• Borussia Mönchengladbach

• PSG

• Inter Milan

• River Plate

• Seattle Sounders FC

• United States(تیم ملی زنان)

• Germany(تیم ملی زنان)
استادیوم ها:

• Borussia-Park

• Santiago Bernabeu

• CenturyLink Field
تنظیمات:

• Half Length: 4 minutes

• Difficulty Level:Professional/World Class

• Season: Autumn / Fall

• Weather: Rain/Clear

• Time of Day: Day/Night
همچنین دمویی از fut draft قابل بازی ـه
تاریخ عرضه:8 و 9 سپتامبر
====
Untitled2.png

تاریخ عرضه ی بازی: 22 سپتامبر
قابل دسترس برای: Xbox One-Play Station 4-Xbox 360-Play Station 3-PC
پ.ن:با اومدن اطلاعات جدید این پست تکمیل میشه.
پ.ن2:این تاپیک فیفا ـه نه فوتبال.چون در آینده درمورد اورال ها بحث زیاد پیش میاد از دوستان خواهش میکنم رعایت کنند.

image.img.jpg

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Miniature Rose
با سلام به دوستان
تا چند ماه دیگه این بازی برای کنسول میاد
من هم نسخه دموی ساکر 2015 رو بازی کردم و هم نسخه دموی فیفا 2015 و نسخه جدیدشون در راهه
اون چیزی که در این چند تا بازی از نسخه های قبلی این دو بازی دیدم گرافیک و جزییات بیشتر در فیفا بود ولی به نظرم گیم پلی ساکر کمی بهتر بود
و به نظر من بازی در ساکر کمی سخت تر هست ولی در فیفا به نظرم راحت تر میشه بازی کرد
ولی حواشی و جزییات بازی در فیفا خیلی عالی بود مخصوصا استادیوم هاش عالی بود
خلاصه تصمیم دارم بین دو تا بازی یکی رو بگیرم
دوستانی که حرفه ای تر هستند یه توضیحی میدن که توی این دموهای اخیر کدوم بازی بهتر نشون داده شده؟
و اینکه بخش آنلاین کدوم بازی جذاب تر و شلوغ تر هست؟
با تشکر

عجب تا موقعی که ما بازی میکردیم همیشه فیفا سخت بوده نمیدونم شما از چه لحاظ میگی ولی بخوام ساده بگم بر اساس نسخه های قبلی و هدف گذاری این دو بازی به قول شما ساکر بیشتر فوتبال ارکد هست یعنی تو یک بازی از جلو دروازه خودت با رونالدو بری همرو دریب کنی گل بزنی و ده بار دیگه هم این حرکت رو تکرار کنی بزنی عشق الهی بازی کنی ولی چون گیمپلی جای پیشرفت زیادی نداره زود تکراری میشه بازی برات ولی نقطه مقابلش فیفا هست که دنیایی هست برای خودش حتی میشه راحت بهش لقب بهترین بازی شبیه ساز رو داد.دقیقا تمام چالش هایی که تو یک فوتبال واقعی داری تو فیفا هم مقابلت هست به همون اندازه هم ازادی عمل داری چیزی که تو pes نیست. در کل فیفا رو پیشنهاد میکنم شک نکن صد در صد ارزشش رو داره .

عجب تا موقعی که ما بازی میکردیم همیشه فیفا سخت بوده نمیدونم شما از چه لحاظ میگی ولی بخوام ساده بگم بر اساس نسخه های قبلی و هدف گذاری این دو بازی به قول شما ساکر بیشتر فوتبال ارکد هست یعنی تو یک بازی از جلو دروازه خودت با رونالدو بری همرو دریب کنی گل بزنی و ده بار دیگه هم این حرکت رو تکرار کنی بزنی عشق الهی بازی کنی ولی چون گیمپلی جای پیشرفت زیادی نداره زود تکراری میشه بازی برات ولی نقطه مقابلش فیفا هست که دنیایی هست برای خودش حتی میشه راحت بهش لقب بهترین بازی شبیه ساز رو داد.دقیقا تمام چالش هایی که تو یک فوتبال واقعی داری تو فیفا هم مقابلت هست به همون اندازه هم ازادی عمل داری چیزی که تو pes نیست. در کل فیفا رو پیشنهاد میکنم شک نکن صد در صد ارزشش رو داره .

این چیزایی که شما گفتی تا حدودی تا قبل فیفا 15 درست بود ولی دیگه بازی ای که گیم پلیش بر اساس سرعت و تا حدودی قدرت بدنی بنا شده چجوری میتونه شبیه ساز فوتبال واقعی باشه؟
اون بحث گل زدن از دم دروازه با رونالدو هم بیشتر تو فیفا 15 صدق میکرد که تو باگ شروع مجدد با هر بازیکن سرعتی ای گازش رو میگرفتی مستقیم میرفت تو گل و گلر هم عین مرغ نگاه می کرد تا مهاجم از بغلش رد شه.

تا شماره 14 درسته نوشتت.
فیفا 15 کاملن به ارمان های pes 98 وفادار بود :d

دوست عزیز
مرسی که جواب دادی ولی خواهش میکنم بحث تعصب رو بزاریم کنار
اینکه میگی با رونالدو از دم دروازه میشه گل زد احتمالا کسی که گل خورده بچه 3 ساله بوده
اتفاقا به قول اون دوستمون در بازی فیفا هم راحت میشه دریبل زد و یه تنه رفت جلو اونم بخاطر سبک جدید گیم پلیش
به طور مثال با تیم لیورپول و استوریچ خیلی راحت میشه یه تنه بازی کرد
ولی به هر حال فیفا شامل جزییات بیشتر هست و ساکر گیم پلی خوش دست تری داره
اینو دیگه همه تایید میکنن
ولی فیفا نکات قوت زیادی داره
به نظر من استادیوم بازی و تشویق تماشاگران در فیفا خیلی جالبه
بخش انلاینش هم خیلی شلوغه
داشتن لایسنس تیمها هم یه برتری هست
ولی اینجا یه مقایسه کلی هست که بشه یه تصمیم خوب گرفت
با تشکر

یک فیفا باز همیشه فیفا رو انتخاب میکنه و یک pes باز هم همیشه pes رو ولی برای کسی که تازه میخاد بازی فوتبال رو شروع کنه و بین این دو تا مردده من pes رو پیشنهاد میکنم مثلا خودمنم اهل بازیهای ریسینگ نیستم ولی اگه بخوام یکی رو شروع کنم بهتره برم سراغ عناوینی مثل نید فور اسپید تا گرن توریزمو و فورزا موتور اسپورت ولی اگه مشکل مالی نداری هر دو رو بخر من که هر سال هردو رو میخرم و وقتایی که از فیفا خسته میشم یه دست pes میزنم و بلافاصله بعش میرم سراغ فیفا و یک سال اینجوری سرگرمم

یک فیفا باز همیشه فیفا رو انتخاب میکنه و یک pes باز هم همیشه pes رو ولی برای کسی که تازه میخاد بازی فوتبال رو شروع کنه و بین این دو تا مردده من pes رو پیشنهاد میکنم مثلا خودمنم اهل بازیهای ریسینگ نیستم ولی اگه بخوام یکی رو شروع کنم بهتره برم سراغ عناوینی مثل نید فور اسپید تا گرن توریزمو و فورزا موتور اسپورت ولی اگه مشکل مالی نداری هر دو رو بخر من که هر سال هردو رو میخرم و وقتایی که از فیفا خسته میشم یه دست pes میزنم و بلافاصله بعش میرم سراغ فیفا و یک سال اینجوری سرگرمم
می دونم با این مقایسه می خوای بگی فیفا شبیه سازه و PES آرکید . اما کاملا در اشتباهی . حداقل فیفا دیگه چندسالی هست شباهتی به یه شبیه ساز نداره و درجه آرکیدیش اگه از PES بیشتر نباشه . کمتر هم نیست . کافیه کسی که خیلی صاحب نظر نیست . نقدهای سایتای درست و حسابی و راجع به FIFa 15 و PES15 بخونه . اکثرشون منتفق القول PES15 رو شبیه ساز بهتری می دونن .

می دونم با این مقایسه می خوای بگی فیفا شبیه سازه و PES آرکید . اما کاملا در اشتباهی . حداقل فیفا دیگه چندسالی هست شباهتی به یه شبیه ساز نداره و درجه آرکیدیش اگه از PES بیشتر نباشه . کمتر هم نیست . کافیه کسی که خیلی صاحب نظر نیست . نقدهای سایتای درست و حسابی و راجع به FIFa 15 و PES15 بخونه . اکثرشون منتفق القول PES15 رو شبیه ساز بهتری می دونن .
این حرف فقط واسه نسخه 15 این بازیا صادقه که هر دو در یک سطح آرکید بودن

آخرین ویرایش:

- - -ویرایش - - -

توی 15 PES خیلی به سمت شبیه ساز شدن پیش رفتن و برعکس Fifa دیگه رسما آرکید شده بود .

بخوام ساده بگم بر اساس نسخه های قبلی و هدف گذاری این دو بازی

من خودمم مشکلات فیفا 15 از باگ هاش بگیرید تا همین ارکد تر شدنش رو قبول دارم به قول معروف انچه عیان است چه حاجت به بیان است :D ولی دارم میگم باز هم نسبت به همین شرایط با توجه به اینکه EA هم گفته مشکلات بر طرف میشه فیفا 16 انتخاب بهتری هست.بحث تعصب و فن بازی نیست من خودم اول از همه کاملا PES پلیر بودم ولی وقتی با فیفا اشنا شدم کنار امدن با گیمپلی pes برام واقعا سخت هست .

این چیزایی که شما گفتی تا حدودی تا قبل فیفا 15 درست بود ولی دیگه بازی ای که گیم پلیش بر اساس سرعت و تا حدودی قدرت بدنی بنا شده چجوری میتونه شبیه ساز فوتبال واقعی باشه؟
اون بحث گل زدن از دم دروازه با رونالدو هم بیشتر تو فیفا 15 صدق میکرد که تو باگ شروع مجدد با هر بازیکن سرعتی ای گازش رو میگرفتی مستقیم میرفت تو گل و گلر هم عین مرغ نگاه می کرد تا مهاجم از بغلش رد شه.

ببین در اینکه نمیشه کنار اسم FIFA 15 واژه شبیه ساز گذاشت شکی نیست اما اتفاقا سخت ترین نسخه FIFA در سالهای اخیر بخصوص در زمینه های دفاعی همین نسخه 15 بود . اینکه دفاع بعضی ها طوریه که اونطوری که شما مثال زدی میشه داخلش نفوذ کرد و گل زد دلیلش اتفاقا سخت بودن کار دفاعیه نه آسون بودن راه گلزنی چون کم هم نیستن کسایی که اینطوری بچگانه دفاعشون اتوبان نمیشه .

FIFA 15 اومد اوج ازادی عمل در دفاع تاکتیکال به گیم پلی خودش آورد یعنی دیگه ذره ای بازی حس اسکریپت شده و خطی بودن بهت نمیداد و 100% همه چیز در دفاع در اختیار خودت بود . این یعنی چی ؟ یعنی کسایی که تا نسخه های قبل به زور تعداد مدافع زیاد یا برتری سرعتی مدافعین دروازه خودشون بسته نگه می داشتن در این نسخه به مشکل خوردن و کسی که نتونه توی نسخه 15 خوب پرس کنه ، خوب حرکت بعدی حریف پیشبینی کنه و خوب دفاع پوشش بده مطمئنا بازی براش زجر آور میشه .

به نظرم من این سیستم دفاعی عالیه و این سیاست که همه چیز در دفاع به گیمر بسپارن ارزشمند تر اما مشکل اصلی کجاس که این میزان نارضایتی از نسخه 15 وجود داره ؟ مشکل اینه عناصر گیم پلی در این سبک جدید دفاعی متعادل نشدن . بر فرض سیستم سرعت و دریبلینگ بازی در تقابل با این سیستم جدید دفاعی بالانس نیست و براحتی میشه در جهت های مختلف بدون افت سرعت مانور داد و راه تقابلی در گیم پلی دفاعی بازی در تقابل با این سرعت تعریف نشده . مشکلی دیگه اینه انتقال توپ در مناطق مختلف زمین بخاطر آرکید شدن سیستم پاسکاری آسون شده و در نهایت دروازبان ها هم اون کیفیت قبل ندارن و راحت گل می خورن گاهی اوقات گل های خیلی عجیبی هم میخورن . از این قبیل مشکلات و باگ ها فیفا 15 زیاد داره .

من امیدوارم نسخه 16 بازم به شیوه دفاعی نسخه 15 پایبند باشه اما تا اونجا که میشه باگ های بازی کاهش پیدا کنه و سرعت بازی هم متعادل بشه . درسته که خیلی سخته با حفظ این شیوه یک بازی متعادل و بالانس ارائه داد اما اگر موفق به چنین چیزی بشن کار بزرگی در گیم پلی انجام دادن . چیزی که باعث شد من از PES بیام سمت فیفا همین دفاع تاکتیکاله و اوج ازادی عمل و چالش در دفاع تاکتیکال توی نسخه 15 بود و این حرف که بگیم فیفا 15 آسون بود اصلا درست نیست و البته این حرف منم دلیل بر خوب بودن و بالانس بودن فیفا 15 نیست و نباید مسائل با هم قاطی کرد .

تو فیفا 15 دفاع ها واقعا فاجعه هستن این آزادی عملی که ازش صحبت میکنیم در حالت بسیار خوش بینانه درست خیلی هم خوب و قابلیت خوبی هستش ولی وقتی ما داریم دفاع میکنیم با بازیکنی مثل مت هوملس و یا کیلینی باید این دفاع ها فرق هایی با دفاع های رده پایین تر از خودشون داشته باشن !!! الان دفاع ها کند به درد لای جرز هم در بازی نمیخورن یعنی هر چقدر قدرتمند باشن ولی به علت باگ سرعت در بازی دفاع های کند حتی اگه دفاع های قدرتمند و صاحب نامی باشن به درد نمیخورن !

تو فیفا 15 سازندگان بازی اومدن قابلیت های زیادی برای مهاجمین طراحی کردن ولی ای دل قافل انگار نه انگار هیچ برنامه ای برای دفاع ها نداشتن یعنی بالانس در بخش دفاع و حمله کاملا از بین رفت ، فیفا 15 کم مشکل نداره یه مشکل دیگش سیستم پاس دهی آرکد گونش هست که واقعا رو اعصابه ، مشکل دیگش سرعت کلی بازی هستش ، یعنی بازیکن وقتی میخواد با توپه سرعت بگیره و وقتی جهت سرعت رو عوض میکنیم بازیکن انگاری که رو هوا هستش یعنی بهترین دفاع تاریخ جهان هم مقابل چنین انعطاف بدنی بازیکن مهاجم در سرعت قرار بگیره خب کم میاره !

من موندم سازندگان بازی چی پیش خودشون فکر کردن ! ...........

مشکل دیگه بازی سیستم تنفسی بازی هستش شما کل بازی رو توپ رو بدین به رونالدو ،مسی ،نیمار ، ریبری ،روبن و خلاصه هر بازیکنی .... باهاش کل بازی رو بدوین اصلا خسته نمیشه که انگار نه انگار .........

من با این جمله که همه چیز رو به گیمر بسپارن مخالفم ! به هر حال وقتی شما تیمی رو در اختیار دارین باید توانایی بازیکنانش به چشم بیاد این موضوع خیلی مهمه ! مثلا شما برین پاس رو manual کنین !!! دیگه سیستم پاس دادن در این حالت هیچ فرق با پاس دهی بازیکنی مثل تونی کروس و بازیکن لیگ دسته سه هم نیست یعنی هیچ فرقی با هم ندارن !

به نظر شخصی من گیم پلی بازی فوتبال باید بر اساس توانایی بازیکنان ساخته بشه و گیمر بتونه از توانایی قدرت اون بازیکن در بازی استفاده کنه ! در بازی های فوتبال در بخش دفاعی به چیزی که خیلی توجهی نمیشه مهارت های فردی دفاع ها هستش و در فیفا خصوصا همه چیز دست گیمر هستش به همین خاطره که شما وقتی دارین بازی میکنین فرق چندانی بین قدرت و مهارت های دفاع ها نمیبینین !! منظور من اینه که باید یه بالانس عالی بین سیستم تاکتیکال دیفندینگ و مهارت گیمر و مهارت فردی بازیکن داخل زمین باشه و فکر کنم تونستم توضیح بدم !

سازنده های فیفا اومدن خودشون رو راحت کردن و همه چیزی رو سپردن دست گیمر !!! خیله خب ! این یعنی سازندگان نیومدن هیچ چالش رو برای تنوع مهارتی دفاع ها تعیین و طراحی کنن ! خداییش وقتی دارین بازی میکنین چقدر فرقی بین دفاع های قدرتمند و نام دار با دفاع های ضعیف تر هست !! سازندگان بازی حتی امسال اومدن استپ اولیه توپ در بازیکنان رو هم زدن ترکوندن ! یعنی فرق استپ کردن توپ بازیکنان فرق چندانی با هم نداره !!

به همین خاطره که بخش آنلاین بازی داد همه رو در آورده ! بخش آفلاین به خاطر اسلایدر ها رو میشه یه کاریش کرد و یه سری مشکلات رو حد اقل کمتر کرد ولی بخش آنلاینه که همه رو به مرز جنون کشونده !

من همیشه انتظار داشتم که سازندگان هر سال بیان این توانایی های بازیکنان رو هر سال بیشتر و بیشتر و بیشتر با هم فرق بذارن و این وسط گیمر بیاد از توانایی های این بازیکنان در گیم پلی بازیش با توجه به مهارت های گیمر استفاده کنه !

مثلا همین سانتر های بلند در بازی !!! چقدر فرق بین بازیکنایی مثل کروس ، ژابی آلونسو با بازیکنای ضعیف تر هست !!؟؟؟؟ واقعا خیلی کم !!!! یعنی وقتی تیم رئال رو داریم و بازی میکنیم مثلا وقتی میخوایم بازیسازی کنیم با خودمون میگیم خب باید الان توپ رو بدم دست کروس تا باهاش بتونم پاس های سخت و صحیح بدم !!! و این یعنی بازی شبیه ساز ، یعنی بازی که آدم رو به چالش بکشه !!! واقعا تو فیفا چقدر این موضوع اتفاق میفته ؟؟؟!! شما وقتی میخواین شوت بزین توپ رو میدین به کریس رونالدو و شواینی و رونی و بازیکنایی از این دست ! و این خیلی خوبه ولی وقتی میخواین در بازی پاس های عمق سخت و صحیح بدین چقدر بازی توپ رو به بازیکنان بازیساز میدین !!؟؟؟

نه وقتی که توپ دست هر کسی اومد باهاش بتونی سانتر های بلند و قطری و پاس های سخت در عمق رو بخوایم با هر بازیکنی بدیم !! این جاست که بازی معنی آرکد به خودش میگیره !!!! دوستان گرفتن چی میگم ؟؟؟!!

فیفا به همین خاطر هستش که در این نسخه جدیدش میگن لقب آرکد به خودش گرفته چون علاوه بر باگ های بازی ، بازیکنان در بخش مهارت ها و توانایی ها فرق هاشون با هم کم تر شده نسبت به سال های قبل

مثلا بخشی که بازیکنان با هم فرق دارن قسمت شون زنی بازی هستش که بازیکنان خب فرق های زیادی با هم دارن و این بخش مشکل خاصی نداره و یا بخش جایگیری بازیکنان گل زن در محوطه جریمه و یا قدرت بدنی بازیکنان در بخش برخورد های فیزیکی !

بازیکنان دریبلر که البته امسال خیلی راحت تر میشه با بازیکنان زیاد تری دریبل داد و کلا دریبل کردن هم امسال آسون تر شده !!!

ولی میگم کلا در این بازی های فوتبال در سال های اخیر توجه چندانی به مهارت ها و توانایی های بازیکنان هم نشده متاسفانه و برای سازندگان بازی خیلی مهم نیست این بخش ............

کلا صحبت زیاد هستش و تمومی نداره ........

پاینده باشین .

جالبه امین جون هرکی رو که از فیفا به هر نحوی راضیه رو با یه پست 3 صفحه ای میخاد قانع کنه که اشتباه میکنه ولی از اون ور pes رو با اون همه نواقص و معایب شاهکار میدونه و هر روز یه پست در تعریف و تمجیدش ارائه میده بعد هم ادعا میکنه که فن هیچ بازی ای نیست این وسط مث اینکه فقط ماییم که نقش بازی نمیکنیم و به جرم فن بودن روزی 10 بار بن میشیم

امین با نیمه دوم حرفت موافقم اما نیمه اول با احترام به سلیقت از اساس اشتباه و بی معنیه و کسی که درست بازی کنه امکان نداره چنین دیدگاهی داشته باشه .

تو فیفا 15 دفاع ها واقعا فاجعه هستن این آزادی عملی که ازش صحبت میکنیم در حالت بسیار خوش بینانه درست خیلی هم خوب و قابلیت خوبی هستش ولی وقتی ما داریم دفاع میکنیم با بازیکنی مثل مت هوملس و یا کیلینی باید این دفاع ها فرق هایی با دفاع های رده پایین تر از خودشون داشته باشن !!! الان دفاع ها کند به درد لای جرز هم در بازی نمیخورن یعنی هر چقدر قدرتمند باشن ولی به علت باگ سرعت در بازی دفاع های کند حتی اگه دفاع های قدرتمند و صاحب نامی باشن به درد نمیخورن !

یعنی از نظر شما کیه لینی و متس هوملس فرقی با دفاع های پایینتر از رده خودشون ندارن ؟! خواهشا امین چیزهایی بگو که برخواسته از تجربه باشه . من الان یوونتوس میشم و کاملا تفاوت مدافعینش با سایر تیمها مشخصه . یکی از نکات خیلی مهم مدافعین در نسخه 15 ( مثل نسخه های قبلی ) که اکثرا بهش توجه نمی کنن بخش interception هستش . بازیکن هایی که از این آیتم مهم بخوبی بهره می برن جایگیری بسیار خوبی در دفاع دارن . خیلی ها هستن وقتی میخوان دو تا دفاع با هم مقایسه کنن صرفا به گزینه سرعت توجه می کنن نتیجش هم این میشه موقع ضد حمله با اینکه دفاع سرعتی دارن اما نمیتونن حمله حریف جمع کنن اما کسی که در چیدمان دفاعیش فقط به سرعت توجه نکنه و مدافعینی بزاره که interception بالایی داره خیلی کم از بابت سرعت و ضدحمله ضربه میخوره با اینکه مدافع سرعتی نداره . این خودش یکی از مصداق های بارز تفاوت مدافعینه اما یک ساله دارم این تاپیک دنبال می کنم یکی نیومد بگه همه چیز تو دفاع سرعت نیست .

مشکل دیگه بازی سیستم تنفسی بازی هستش شما کل بازی رو توپ رو بدین به رونالدو ،مسی ،نیمار ، ریبری ،روبن و خلاصه هر بازیکنی .... باهاش کل بازی رو بدوین اصلا خسته نمیشه که انگار نه انگار .........

سیستم تنفسی بازی مشکل داره موافقم باهات اما نه به این حالت اغراق آمیزی که گفتی . دو تا مثال برات میزنم . اواخر بازی وقتی استامینا بازیکن رسیده به انتها اگر باهاشون زیاد کار سرعتی انجام بدی مصدوم میشن یا پاشون میگیره . یا در حالت عادی هم وقتی این نوار میرسه به انتها سرعت بازیکن به وضوح کاهش پیدا می کنه . موضوع اینه تغییر در سیستم تنفس ایجاد میشه اما این میزان تغییر ناچیزه و باید بیشتر بکار گرفته بشه .

من با این جمله که همه چیز رو به گیمر بسپارن مخالفم ! به هر حال وقتی شما تیمی رو در اختیار دارین باید توانایی بازیکنانش به چشم بیاد این موضوع خیلی مهمه ! مثلا شما برین پاس رو manual کنین !!! دیگه سیستم پاس دادن در این حالت هیچ فرق با پاس دهی بازیکنی مثل تونی کروس و بازیکن لیگ دسته سه هم نیست یعنی هیچ فرقی با هم ندارن !

ببین فکر می کنم برداشت درستی از صحبت من نداری . شبیه ساز یعنی اینکه همه چیز سپرده بشه به گیمر و توانایی گیمر نه هوش مصنوعی بیاد واست بازی کنه . با این مخالفی ؟ مطمئنا نه ... اصلا این موضوع ربطی به نمایش توانایی بازیکن نداره . فیفا اومده همه چیو سپرده به شما . نمایش توانایی بازیکن هم وابسته توانایی شما در بازی گرفتن از اونه . حرفت در مورد سیستم پاس Manual هم غلطه . من زیاد با سیستم پاسکاری Semi و Manual بازی کردم . توی پاس های کوتاه تفاوتی وجود نداره اما در پاس های عمقی و پاس های بلند عرضی کاملا تفاوت مشهوده . مثلا اصلا نمیتونی بازیکنی مثل پیرلو یا مارکیزیو یا اشنیدرلین در زمینه پاس های عرضی و هوایی با مثلا پوگبا یا کوندوگبیا مقایسه کنی . همشون هافبک های خوبی هستن اما توانایی اونا در زمینه سیستم پاسکاری کاملا فرق داره .

به نظر شخصی من گیم پلی بازی فوتبال باید بر اساس توانایی بازیکنان ساخته بشه و گیمر بتونه از توانایی قدرت اون بازیکن در بازی استفاده کنه ! در بازی های فوتبال در بخش دفاعی به چیزی که خیلی توجهی نمیشه مهارت های فردی دفاع ها هستش و در فیفا خصوصا همه چیز دست گیمر هستش به همین خاطره که شما وقتی دارین بازی میکنین فرق چندانی بین قدرت و مهارت های دفاع ها نمیبینین !! منظور من اینه که باید یه بالانس عالی بین سیستم تاکتیکال دیفندینگ و مهارت گیمر و مهارت فردی بازیکن داخل زمین باشه و فکر کنم تونستم توضیح بدم !

این حرف از اساس اشتباهه . یعنی واقعا برام سواله تو بازی میکنی بین مدافعین تفاوتی نمی بینی ؟ خواهشمندم منو اد کن بازی کنیم . هدفم ادعا کردن و اینچیزا نیست . واقعا دوست دارم باهم بازی کنیم و همزمان هدست هم بزاریم و این چیزاهایی که میگی بهم نشون بدی . بین مدافعین توی نسخه 15 به وضوح تفاوت وجود داره . مثلا من اتلتیکو میشم دو مدافع سرعتی دارم و وقتی یووه میشم یک مدافع سرعتی و یک مدافع کند تر . اما با یووه بهتر از اتلتیکو دفاع می کنم و بازیکنی مثل بارتزالی هم از گودین بهتره هم از میراندا با اینکه سرعت کمتری داره . در مورد دفاع توی اول پستم صحبت کردم و اتفاقا تفاوت وجود داره اما علت عدم بالانس قابلیت های نادرست بخش تهاجمی و سیستم دربلینگه .

این حرف هم که بگیم فیفا اومده همه چیز سپرده به گیمر و خودش راحت کرده! از اساس بی معنی و غیر حرفه ای . اتفاقا این هنر سازنده بازی میرسونه از نسخه 12 اومده دفاع تاکتیکال آورده و همه چیز سپرده دست گیمر با حفظ اصول . میتونستن هنوزم بازی بسازن که دو با تا دکمه به شکل مبتدیانه دفاع کنی درست مثل PES 15 که نمیخواد فرقی با PES ده سال پیش داشته باشه . یا یادمه توی PES 15 گاهی اوقات خود دفاع من بدون اینکه من چیزی بزنم دفاع پوشش میداد . این اسمش شبیه سازی و هوش مصنوعی قوی نیست این فقط باعث ارائه یک حالت اسکریپت شده به گیم پلی میشه و بازی ساده می کنه .

مثلا همین سانتر های بلند در بازی !!! چقدر فرق بین بازیکنایی مثل کروس ، ژابی آلونسو با بازیکنای ضعیف تر هست !!؟؟؟؟ واقعا خیلی کم !!!! یعنی وقتی تیم رئال رو داریم و بازی میکنیم مثلا وقتی میخوایم بازیسازی کنیم با خودمون میگیم خب باید الان توپ رو بدم دست کروس تا باهاش بتونم پاس های سخت و صحیح بدم !!! و این یعنی بازی شبیه ساز ، یعنی بازی که آدم رو به چالش بکشه !!! واقعا تو فیفا چقدر این موضوع اتفاق میفته ؟؟؟!! شما وقتی میخواین شوت بزین توپ رو میدین به کریس رونالدو و شواینی و رونی و بازیکنایی از این دست ! و این خیلی خوبه ولی وقتی میخواین در بازی پاس های عمق سخت و صحیح بدین چقدر بازی توپ رو به بازیکنان بازیساز میدین !!؟؟؟

این حرفت هم اصلا درست نیست . بازم ارجاعت میدم به یوونتوس . بین دقت پاس های عمقی ، پاس های رو به جلو و سانتر در جناحین بازیکنی مثل پیرلو زمین تا آسمون با بازیکن هایی مثل پوگبا یا ویدال فرق وجود داره . اما در مورد پاس های عمقی که پشت مدافعین انداخته میشه باهات موافقم و استپ توپ ساده و سریع هم مزید بر علت شده که این مشکل بیشتر به چشم بیاد .

در مورد سانتر هم باهات موافقم و متاسفانه به سختی میشه در دقت و توانایی سانتر بازیکن ها تفاوتی دید . یک بخش ویژه برای قدرت سانتر وجود داره اما واقعا در خود بازی فرقی بین یک بازیکن با توانایی سانتر 70 با یک بازیکن با سانتر 85 نمیبینیم .

در کل حرف من اینه اتفاقا بخش دفاعی مشکلی نداره ، چیزی که باعث شده نسبت به بخش دفاعی ایراد گرفته بشه نامتعادل بودن بخش تهاجمی بازیه که هم من مثال زدم هم خودت .

آخرین ویرایش:
pes باز و فیفا باز به نظر من غلطه من خودم تا 2009 یا 2010 کلا فیفای نسل جدید بازی نکرده بودم البته fifa 98 رو ps1 زده بودم فقط ، خیلی هم مردد بودم بیام سمتش چون همیشه pes میزدم ولی خوب بازی که واقعگرایانه تر باشه ادم میکشونه سمتش خواه ناخواه تو نسل قبل که سلطه میکرد فیفا بعد pes 06 ، ولی همه اینا برمیگرده به عادت کردن نه pea باز و فیفا باز

منم با سینا موافقم،تاکتیکال دفاع مشکل فیفا15 نبود، مشکل دقیقا بالانس نبودن خط حملس .من خودم امسال با هرکی که بازی کردم چه مبتدی چه حرفه ای توپ و میدون دستش دادم ،چون دنبال چالش بودم (برد و باخت واقعا برام مهم نبود) چالش فیفا 15 هم دقیقا تو دفاع تیمی بود از دفاع کردنم لذت میبردم و چیزی که باعث آزارم میشد خط تهاجمی بالانس نشده حریف بود که اونم بعد از چند دست بازی به حریف پیشنهاد میدادم برایه لذت بردن بیشتر کنترل بازی رو سمی و مانوءل ست کنیم ،که بازی از اونجا به بعد واقعا میچسبید.
امسال توقعه زیادی ندارم اگر به من بود دوس داشتم دفاع تیمی همینجور بمونه تنها قسمت ستینگ کنترل حالت دیفالتش پاس رو حالت سمی بزارن پاس تو عمق مانوءل شوت هم رو حالت سمی و سانتر رو حالت مانوءل ست کنن یک مقدار هم از سرعت بازی کم کنن و صد البته خط تهاجمیه بالانس شده.
برتریه فیفا نسبت به pesدقیقا تو همین نکتس که فیفا بازیو در اختیار گیمر قرار داده با تغییر تنظیمات بی نهایت که طیفه گسترده ای از گیمرارو پوشش میده چه کسایی که سیمیلوشین میپسندن چه کسایی که بازی ارکید میخوان و حتی گروه ما بین اوناهم میتونن از بازی لذت ببرن،فقط باید هر طیف با هم سلیقه خودش بازی کنه تا لذت بازی ببره. مثلا منیکه سیمیلوشین دوست دارم موقعی لذت میبرم که با هم سلیقه خودم دارم بازی میکنم،و صد البته منکر نقص و ایرادهایه فیفا15 نیستم .اینم در نظر داشته باشیم این اولین فیفایه نسل جدید بود باید فرصت داد مثله نسله قبل که از فیفا07 برایه کنسولا شروع شد هرسال بهتر میشد تا به تکامل رسید نسخه 14 داد.من ایمان دارم فیفا هرسال بهترو بهتر خواهد شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or