FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
دوستان عزیزی که مانند من نسخه Ultimate Edition رو Preorder کرده بودن و دانلود کردن اطلاع دارین که 40 تا پک گلد و همینطور ویژگی های دیگه میده درسته ؟؟
اما چطور حالا دانلود کردیم و پلی کردیم بازی رو کجا باید این ویژگی ها رو پیدا کرد و ازشون استفاده کرد ؟؟؟
خواهشا دوستان گرامی جواب بدین من بیشتر به خاطر این ویژگی ها اومدم 69 دلار خرج کردم ...

دوستان عزیزی که مانند من نسخه Ultimate Edition رو Preorder کرده بودن و دانلود کردن اطلاع دارین که 40 تا پک گلد و همینطور ویژگی های دیگه میده درسته ؟؟
اما چطور حالا دانلود کردیم و پلی کردیم بازی رو کجا باید این ویژگی ها رو پیدا کرد و ازشون استفاده کرد ؟؟؟
خواهشا دوستان گرامی جواب بدین من بیشتر به خاطر این ویژگی ها اومدم 69 دلار خرج کردم ...

دوست عزیز من این نسخه رو تهیه نکردم، ولی تا جایی که اطلاع دارم به مدت چند هفته (دقیقاً نمیدونم چند هفته)، هر هفته یه پک به شما میده. این پک هم توی خود بازی بهتون داده میشه. کاره خاصی هم لازم نیست انجام بدید و وقتی وارد بخش FUT بشید براتون اضافه میشه.

سلام دوستان
من جدیدا یه فیفا 15 گرفتم region all می خواستم بدونم برای آنلاین بازی کردن مگه نیاز به کد آنلاین نداره؟چون کد آنلاین توش نبود با اینکه پلمپ گرفتم بازی رو
شرمنده اگه توضیح بدین ممنون میشم چون اولین بازی که برا ps4 گرفتم

سلام دوستان
من جدیدا یه فیفا 15 گرفتم region all می خواستم بدونم برای آنلاین بازی کردن مگه نیاز به کد آنلاین نداره؟چون کد آنلاین توش نبود با اینکه پلمپ گرفتم بازی رو
نه کد نداره

Last edited by a moderator:
سلام دوستان

نه ...دستگاتو وصل نت کن بعد وصل psn شو برو تو بازی برو تو بخش custom عضو origin شو ی بخشیه تو custom عضو شی حله همیشه باید وصل نت باشی و psn بری تو بازی....
ی اکانتم بخر از ی جا بعد psn که اعتبار داشت با هرکی دوست داشتی یا هر بخشی راحت بازی کن...منم تازه میخوام وارد این بازی آنلاین بشم انقدر پرسیدم از دوستان فهمیدم قضیه چیه...
psn اگر آمریکا ساختی اکانت آمریکا بخر اگر uk ساختی ukبخر اکانتتو.......انقدر پرسیدم الان استاد شدم اما اکانت نخریدم یکی اکانت uk قیمت مناسب جایی برا فروش سراغ داشت آمار بده...راستی وصل نت شدی و psn رفتی تو بازی اول عضو origin شو...بعدشم ی قسمت هست دانلود ترکیبات و نقل و انتقالات اونم حتما بزن تا اگر هر چیزی خواستی بازی کنی بروز باشی تو ترکیبات

آخرین ویرایش:
خیلی جالبه ثانیه 7 نمیدونم به چه دلیلی بازی قطع میشه و بازی رو 3 _0 به نفع تیم مقابل میزنه :| دوستان به نظر شما وضعیت سرورا خرابه که این همه لگ داره ؟؟؟؟ فیفا 14 رو راحت آنلاین بازی میکردم اونم با نت 512 ولی این یکی رو حتی نت ام رو 1 مگ کردم ولی باز لگ شدید داره !!!!!

سلام رفیق منم مشکل شما رو داشتم اما با این روش حل شد:
اوا از همه برو تو قسمت setting بعدش برو تو display & sound تو این قسمت تب چهرم اونجایی که نوشته digital audio گزینه hdmi audio رو روی این گزینه stereo uncompressedبزار،ماله من اینجوری ردیف شد ایشالله مشکل شما هم حل بشه

یه آپدیت 350 مگابایتی برای بازی اومد:d

دمت گرم درست شد

منم دارم آپدیت میکنم 86 درصد شده :d

خیلی جالبه ثانیه 7 نمیدونم به چه دلیلی بازی قطع میشه و بازی رو 3 _0 به نفع تیم مقابل میزنه :| دوستان به نظر شما وضعیت سرورا خرابه که این همه لگ داره ؟؟؟؟ فیفا 14 رو راحت آنلاین بازی میکردم اونم با نت 512 ولی این یکی رو حتی نت ام رو 1 مگ کردم ولی باز لگ شدید داره !!!!!
برادر کلا همه چی به ما ها ربط داره بنده شخصا با اینترنت با سرعت 2048kb هم شبا دستگام وارده psn نمیشه جالبه مگه نه ی مدتم راحت میشه اصلا حساب کتاب نداره ....در واقعه من با اوضاع موجود حساب کردم اکانت بخرم فقط صبح ها میتونم بازی کنم نه عصر ها ...

- - -ویرایش - - -

دوستان چیکار کنم خوشحالی بعد از گل کامل نشون بده نه فقط تیکه اخر خوشحالی

گل زدی کافیه دیگه دکمه ای نزنی خودش همه کار اتومات میکنه ما ها بعضیامون عادت داریم توپ نرسیده دکمه بزنیم بعد از گل هم همینطور...:d
البته بعد از گل خودش میدوه کنار زمین دسته خودته چه نوع خوشحالی کنی بعدم ی تیکه کوچیک از جمع شدن بازیکنا نشان میده آخ حال میده دوربین میلرزه استادیوم منفجر میشه...
دو دکمه l1 و r1 همزمان بگیری سریع صحنه گل رد میشه میره رو صحنه آهسته گل

آخرین ویرایش:
اقا 1 ساعت پیش داشتم بازی میکردم این نتیجه رقتم خورد:d
bbnqodlvllhsttsngeqe.jpg

تازه جالبش اینجاست اولش 2-0 عقب افتاده بودم! :d

تعداد شوتامم کمتر از اونه! :d

تنظیمات فایروال روتر رو غیر فعال کنید یا روی کمترین میزان حساسیت بذارید. مشکل لگ شدید اکثراً به خاطر همینه. صفحه قبل به یکی دیگه از دوستان گفتم.

اقا 1 ساعت پیش داشتم بازی میکردم این نتیجه رقتم خورد:d
bbnqodlvllhsttsngeqe.jpg

تازه جالبش اینجاست اولش 2-0 عقب افتاده بودم! :d

تعداد شوتامم کمتر از اونه! :d

این ادام بتی بیچاره راست میگفت ! :دی
الان توی یک بازی دوستانه 6 دقیقه‌ای 12 تا گل بینمون رد و بدل شد.:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or