آخرین ویرایش:

دوستان عزیزی که مانند من نسخه Ultimate Edition رو Preorder کرده بودن و دانلود کردن اطلاع دارین که 40 تا پک گلد و همینطور ویژگی های دیگه میده درسته ؟؟
اما چطور حالا دانلود کردیم و پلی کردیم بازی رو کجا باید این ویژگی ها رو پیدا کرد و ازشون استفاده کرد ؟؟؟
خواهشا دوستان گرامی جواب بدین من بیشتر به خاطر این ویژگی ها اومدم 69 دلار خرج کردم ...
نه کد ندارهسلام دوستان
من جدیدا یه فیفا 15 گرفتم region all می خواستم بدونم برای آنلاین بازی کردن مگه نیاز به کد آنلاین نداره؟چون کد آنلاین توش نبود با اینکه پلمپ گرفتم بازی رو
شرمنده اگه توضیح بدین ممنون میشم چون اولین بازی که برا ps4 گرفتم
سلام دوستان
من جدیدا یه فیفا 15 گرفتم region all می خواستم بدونم برای آنلاین بازی کردن مگه نیاز به کد آنلاین نداره؟چون کد آنلاین توش نبود با اینکه پلمپ گرفتم بازی رو
شرمنده اگه توضیح بدین ممنون میشم چون اولین بازی که برا ps4 گرفتم
سلام رفیق منم مشکل شما رو داشتم اما با این روش حل شد:
اوا از همه برو تو قسمت setting بعدش برو تو display & sound تو این قسمت تب چهرم اونجایی که نوشته digital audio گزینه hdmi audio رو روی این گزینه stereo uncompressedبزار،ماله من اینجوری ردیف شد ایشالله مشکل شما هم حل بشه
یه آپدیت 350 مگابایتی برای بازی اومد:d
برادر کلا همه چی به ما ها ربط داره بنده شخصا با اینترنت با سرعت 2048kb هم شبا دستگام وارده psn نمیشه جالبه مگه نه ی مدتم راحت میشه اصلا حساب کتاب نداره ....در واقعه من با اوضاع موجود حساب کردم اکانت بخرم فقط صبح ها میتونم بازی کنم نه عصر ها ...خیلی جالبه ثانیه 7 نمیدونم به چه دلیلی بازی قطع میشه و بازی رو 3 _0 به نفع تیم مقابل میزنهدوستان به نظر شما وضعیت سرورا خرابه که این همه لگ داره ؟؟؟؟ فیفا 14 رو راحت آنلاین بازی میکردم اونم با نت 512 ولی این یکی رو حتی نت ام رو 1 مگ کردم ولی باز لگ شدید داره !!!!!
دوستان چیکار کنم خوشحالی بعد از گل کامل نشون بده نه فقط تیکه اخر خوشحالی
خیلی جالبه ثانیه 7 نمیدونم به چه دلیلی بازی قطع میشه و بازی رو 3 _0 به نفع تیم مقابل میزنهدوستان به نظر شما وضعیت سرورا خرابه که این همه لگ داره ؟؟؟؟ فیفا 14 رو راحت آنلاین بازی میکردم اونم با نت 512 ولی این یکی رو حتی نت ام رو 1 مگ کردم ولی باز لگ شدید داره !!!!!
اقا 1 ساعت پیش داشتم بازی میکردم این نتیجه رقتم خورد:d
![]()
تازه جالبش اینجاست اولش 2-0 عقب افتاده بودم! :d
تعداد شوتامم کمتر از اونه! :d

تو همون منو قبل از شروع بازی شوت راست رو بده راست.این team sheet رو بعد از این که سیو کردم چطوری میشه به عنوان ترکیب دوم حین بازی استفاده کرد؟