FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
دوستان خواهشن با این قیمت های فضایی نرید سراغ خرید بازی( اگه قیمتشون جواب بده مطمنن برای بقیه بازی های پذطرفدار هم قیمت فضایی میدن روزای اول). دو سه روز ادم دیرتر بازی کنه بهتر از اینه که پول مفت بریزه تو جیب یه سریا هرچن خداییش این صبره خیلی سخته:d

دوستان خواهشن با این قیمت های فضایی نرید سراغ خرید بازی( اگه قیمتشون جواب بده مطمنن برای بقیه بازی های پذطرفدار هم قیمت فضایی میدن روزای اول). دو سه روز ادم دیرتر بازی کنه بهتر از اینه که پول مفت بریزه تو جیب یه سریا هرچن خداییش این صبره خیلی سخته:d
برادر درسته گران هست 280 اما میشه چنتا خرید با تخفیف قصد منم همینه من هم حاضر نیستم دونه ای بیشتر از 240 بخرم....با حرفت موافقم رو نباید داد به اینا اما اینجوریام نیست اون سایته کلا گران میگه.. 20 تومن اینا همیشه ارزونتر میگن توپخانه من زیاد دیدم ....من و دوستم شرایط خرید دیجیتالی داشتیم نمیخریدم فیزیکی رو ...صبرشم واقعا سخته جدا....:d

کسی عمده فروش یا دلال سراغ داشت بگه من شنبه اگر نیومده بود یکشنبه ریجن 2 یا آل 225 دونه ای خریدارم جمعا450 میدم تا سودو به خودش بدم نرم با مغازه دارها بحث کنمو سود بیشتر بدم بهشون......ریجن 2 یا آل فقط.... ریجن1 نمیخوام.......
کسی بود بگه

آخرین ویرایش:
ابن پست های آخر آدم رو یاد ِ توپخونه می اندازه و هوس می کنه یه گشتی بزنه شاید یه فیفا خوب گیرش بیاد.
خواهشاً دقت کنید اینجا تاپیک فیفا نه تبلیغات سایت های دیگه و نه درخواست خرید اکانت PSN

fifa 15 فرقی هم داشته نسبت به قبل مردیم با این گرافیک مسخره آدم رو یاد pes 2006 میندازه ea باید یه فکر اساسی برای موتور و گرافیک بازی بکنه

متاسفانه بحث سر دو سه روز نیست!TLOU که یه ماه پیش اومد و ۱۰ دلار ارزونتر بود،الان ۲۲۰ میدن.اینو با توجه به این که تقاضای بالایی هم داره،راحت چند ماه طول میکشه قیمتش بیاد پایین.بهترین راه خرید دیجیتالی به صورت شریکی هست.

fifa 15 فرقی هم داشته نسبت به قبل مردیم با این گرافیک مسخره آدم رو یاد pes 2006 میندازه ea باید یه فکر اساسی برای موتور و گرافیک بازی بکنه
نه برادر fifa 15 هیچ فرقی نکرده کلا pes بهتره حتی 2006 از fifa 15 پلی 2 هم از پلی 4.....بهتره همون pes رو بازی کنیم:d:((:-/
داداش واقعا سوالت رو باید ی بار آب کشید فک کنم یکم که نه 8 سال فرقشه این دو بازی و فک کنم حداقل الان که نه نسل قبل هم بهتر بود از pes :))

تکنولژی خط که میگه گل شده یا نشده داخل دمو است ؟ من بازی کردم ولی نبود .
اره هست من همین امروز با فابرگاس زدم تیم جلوم هم سیتی بود فک کنم شوت زدم توپ رفت توی دروازه اومد بیرون بعد نشون داد که بعله گل شده :d

تکنولژی خط که میگه گل شده یا نشده داخل دمو است ؟ من بازی کردم ولی نبود .

بله تو دمو هست ولی باید دو تا تیم از لیگ انگلیس باشند.

دیجیتالی خریدن بهتر از اینه که 250 بدید به فروشنده های *****.
من 174 پیش خرید کردم . فکر کنم یه سال طول بکشه که قیمت فیزیکی بشه 180.
به نظر من دیجیتالی خریدن بازی های کم حجمی مثل فیفا به صرفه تره.

آقا شریکی دیحیتالی خریدن جریانش چیه؟
اون وقت دوتامون بازی میکنیم؟
باید یکیتون حتما انلاین باشه یعنی افلاینم بخواد بازی کنه انلاین باشه و به PSN کانکت باشه و توی اکانت خودشم میتونه فقط بازی کنه یعنی نمیتونه مثلا داداشش یه پروفایل جدا بسازه بره توی یه اکانت دیگه

خب حجم بازیم مشخص شد همون 12.8گیگه از طرفی خوشحالم که حجمش کمه میشه دانلود کرد اما ازطرفیم یه خورده نا امید این حجمش مثله فیفا14 در صورتی که این نسل پتانسیل خیلی بیشتری داره .امیدوارم pesلاقل تا ساله بعد یه تکونی به خودش بده شاید ea به خودش بیاد احساس خطر کنه یه تغییراتی تو روند فیفا بده از 2012 که داره لاکپشت وار حرکت میکنه!

امیدوارم pesلاقل تا ساله بعد یه تکونی به خودش بده شاید ea به خودش بیاد احساس خطر کنه یه تغییراتی تو روند فیفا بده از 2012 که داره لاکپشت وار حرکت میکنه!
لاکپشت وار؟ تغییرات 14 به 15 رو واقعا دیدی؟:دی یعنی تغییر برای شما فقط حجم بازیه؟ اگه از فشرده سازی استفاده نکنه مثل بقیه و 20-30 گیگ بده خوبه؟:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or