آخرین ویرایش:

برادر درسته گران هست 280 اما میشه چنتا خرید با تخفیف قصد منم همینه من هم حاضر نیستم دونه ای بیشتر از 240 بخرم....با حرفت موافقم رو نباید داد به اینا اما اینجوریام نیست اون سایته کلا گران میگه.. 20 تومن اینا همیشه ارزونتر میگن توپخانه من زیاد دیدم ....من و دوستم شرایط خرید دیجیتالی داشتیم نمیخریدم فیزیکی رو ...صبرشم واقعا سخته جدا....:dدوستان خواهشن با این قیمت های فضایی نرید سراغ خرید بازی( اگه قیمتشون جواب بده مطمنن برای بقیه بازی های پذطرفدار هم قیمت فضایی میدن روزای اول). دو سه روز ادم دیرتر بازی کنه بهتر از اینه که پول مفت بریزه تو جیب یه سریا هرچن خداییش این صبره خیلی سخته:d
متاسفانه بحث سر دو سه روز نیست!TLOU که یه ماه پیش اومد و ۱۰ دلار ارزونتر بود،الان ۲۲۰ میدن.اینو با توجه به این که تقاضای بالایی هم داره،راحت چند ماه طول میکشه قیمتش بیاد پایین.بهترین راه خرید دیجیتالی به صورت شریکی هست.دوستان خواهشن با این قیمت های فضایی نرید سراغ خرید بازی( اگه قیمتشون جواب بده مطمنن برای بقیه بازی های پذطرفدار هم قیمت فضایی میدن روزای اول). دو سه روز ادم دیرتر بازی کنه بهتر از اینه که پول مفت بریزه تو جیب یه سریا هرچن خداییش این صبره خیلی سخته:d
نه برادر fifa 15 هیچ فرقی نکرده کلا pes بهتره حتی 2006 از fifa 15 پلی 2 هم از پلی 4.....بهتره همون pes رو بازی کنیم:dfifa 15 فرقی هم داشته نسبت به قبل مردیم با این گرافیک مسخره آدم رو یاد pes 2006 میندازه ea باید یه فکر اساسی برای موتور و گرافیک بازی بکنه

اره هست من همین امروز با فابرگاس زدم تیم جلوم هم سیتی بود فک کنم شوت زدم توپ رفت توی دروازه اومد بیرون بعد نشون داد که بعله گل شده :dتکنولژی خط که میگه گل شده یا نشده داخل دمو است ؟ من بازی کردم ولی نبود .
تکنولژی خط که میگه گل شده یا نشده داخل دمو است ؟ من بازی کردم ولی نبود .
باید یکیتون حتما انلاین باشه یعنی افلاینم بخواد بازی کنه انلاین باشه و به PSN کانکت باشه و توی اکانت خودشم میتونه فقط بازی کنه یعنی نمیتونه مثلا داداشش یه پروفایل جدا بسازه بره توی یه اکانت دیگهآقا شریکی دیحیتالی خریدن جریانش چیه؟
اون وقت دوتامون بازی میکنیم؟
لاکپشت وار؟ تغییرات 14 به 15 رو واقعا دیدی؟امیدوارم pesلاقل تا ساله بعد یه تکونی به خودش بده شاید ea به خودش بیاد احساس خطر کنه یه تغییراتی تو روند فیفا بده از 2012 که داره لاکپشت وار حرکت میکنه!