FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
موقعی که بازی رو دیجیتالی پیش خرید کردم دقیق یادمه که نوشته بود از 20 سپتامبر اجازه ی دانلود داده میشه و 22 سپتامبر قابل بازیه ولی الان هرچی میگردم می بینم این جمله نیست و نوشته که 23 سپتامبر قابل بازیه !

چون اون اکانت اصلیه بوده احتمالا.
منم همنو رو میگم دو نفری که بازی رو میخرند نفری که اکانت رو پرایمری میکنه به عبارتی سود مقبره چون ميتونه با سایر اکانت هاش بازی کنه به صورت افلاین بازی کنه ولی نفر دوم باید آنلاین باشه

لطفا ی شخص آشنا در این مورد کمکم کنه...
من دستگام ریجن 2 هست و uk ساختم psn رو ....من فیفارو ریجن 1 یا آل بگیرم از چه چیزی از بازی نمیتانم استفاده کنم تو بخش آنلاین؟؟؟؟؟؟ آلتیمیت میشه بازی کرد؟؟؟ در کل من شنیدم برا dlc مهمه این ریجن های بازی و psn دستگاه درسته؟؟؟؟ فیفا dlc نداره فک کنم ..تا اونجا که یادمه تو 14 هم فقط آپدیت میشد ورژن جدید که شامله دوربینو این چیزا بود.... البته 14 من دیسکش ریجن 2 بود و اصلا به psn وصل نمیشدم با وصل شدن به نت خودکار مثل همه بازیام آپدیت میشد تا الانم هیچ بازی ریجن 1 نخریدم اطلاع ندارم.......
یکی لطف کنه بگه اگر آل یا 1 بگیرم بر حسب این که هم دستگام هم psn برا انگلیسه از چی نمیتونم استفاده کنم؟؟؟؟ اگر ایرادی نداره و محدودیتی تو فیفا بگین تا ریجن 1 هم بود بگیرم...مرسی....

آخرین ویرایش:
لطفا ی شخص آشنا در این مورد کمکم کنه...
من دستگام ریجن 2 هست و uk ساختم psn رو ....من فیفارو ریجن 1 یا آل بگیرم از چه چیزی از بازی نمیتانم استفاده کنم تو بخش آنلاین؟؟؟؟؟؟ آلتیمیت میشه بازی کرد؟؟؟ در کل من شنیدم برا dlc مهمه این ریجن های بازی و psn دستگاه درسته؟؟؟؟ فیفا dlc نداره فک کنم ..تا اونجا که یادمه تو 14 هم فقط آپدیت میشد ورژن جدید که شامله دوربینو این چیزا بود.... البته 14 من دیسکش ریجن 2 بود و اصلا به psn وصل نمیشدم با وصل شدن به نت خودکار مثل همه بازیام آپدیت میشد تا الانم هیچ بازی ریجن 1 نخریدم اطلاع ندارم.......
یکی لطف کنه بگه اگر آل یا 1 بگیرم بر حسب این که هم دستگام هم psn برا انگلیسه از چی نمیتونم استفاده کنم؟؟؟؟ اگر ایرادی نداره و محدودیتی تو فیفا بگین تا ریجن 1 هم بود بگیرم...مرسی....
محدودیت فقط برای خرید DLC ه و تو التمیت تیم هم فک نکنم بتونی Fifa Point بگیری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or