آخرین ویرایش:
منم همنو رو میگم دو نفری که بازی رو میخرند نفری که اکانت رو پرایمری میکنه به عبارتی سود مقبره چون ميتونه با سایر اکانت هاش بازی کنه به صورت افلاین بازی کنه ولی نفر دوم باید آنلاین باشهچون اون اکانت اصلیه بوده احتمالا.
محدودیت فقط برای خرید DLC ه و تو التمیت تیم هم فک نکنم بتونی Fifa Point بگیری.لطفا ی شخص آشنا در این مورد کمکم کنه...
من دستگام ریجن 2 هست و uk ساختم psn رو ....من فیفارو ریجن 1 یا آل بگیرم از چه چیزی از بازی نمیتانم استفاده کنم تو بخش آنلاین؟؟؟؟؟؟ آلتیمیت میشه بازی کرد؟؟؟ در کل من شنیدم برا dlc مهمه این ریجن های بازی و psn دستگاه درسته؟؟؟؟ فیفا dlc نداره فک کنم ..تا اونجا که یادمه تو 14 هم فقط آپدیت میشد ورژن جدید که شامله دوربینو این چیزا بود.... البته 14 من دیسکش ریجن 2 بود و اصلا به psn وصل نمیشدم با وصل شدن به نت خودکار مثل همه بازیام آپدیت میشد تا الانم هیچ بازی ریجن 1 نخریدم اطلاع ندارم.......
یکی لطف کنه بگه اگر آل یا 1 بگیرم بر حسب این که هم دستگام هم psn برا انگلیسه از چی نمیتونم استفاده کنم؟؟؟؟ اگر ایرادی نداره و محدودیتی تو فیفا بگین تا ریجن 1 هم بود بگیرم...مرسی....
یعنی ریجن آل هم مشکل داره باز؟ بازم هرکسی اطلاع کاملتر داشت جواب بده متشکر میشم...محدودیت فقط برای خرید DLC ه و تو التمیت تیم هم فک نکنم بتونی Fifa Point بگیری.
ریجن آل درواقع همون ریجن یکه! سر بتلفیلد 4 درمورد این قضیه کلی تحقیق کردم :dیعنی ریجن آل هم مشکل داره باز؟ بازم هرکسی اطلاع کاملتر داشت جواب بده متشکر میشم...
یعنی ریجن آل هم مشکل داره باز؟ بازم هرکسی اطلاع کاملتر داشت جواب بده متشکر میشم...
2دوستان اکانت امارات ریجن 2 محسوب میشه یا ریجن 3 . ممنون
آقا من اکانتم ریجن1 هست کنسولم ریجن2
بازی الان چه ریجنی بگیرم که بتونم فیفا پوینت بگیرم؟