آخرین ویرایش:
برو تو استور کنار تصویر فیفا نوشته Pre load starting in 9.21.14 !! یعنی فرداآره اونو که فهمیدم ولی اینکه دوستان از کجا میفهمن pre-load از کی شروع میشه نمیفهمم!
دوستان چرا اینقدر شوت زدن سخت شده من شوتام تو چارچوب نیست اگر هم باشه گلر میگیردش لم خاصی داره شوت زدن تو فیفا 15؟؟؟ بهترین شیوه برای گرفتن توپ از بازیکنان حریف چیه؟؟؟ بهترین راه برای دریبل زدن چیه؟؟؟
ریجن دستگاهت واسه بازی کردن هیچ اهمیتی نداره. شما ریجن اکانتت 1 هست، پس بازی هم که میخوای بخری ریجن 1 بخر.کیست یاری کننده ای که مرا یاری کند
برا اینکه قبلا درحالت پیش فرض گزینه شوت تو تنظیمات Assist بود! حالا گذاشتن رو حالت شبیه ساز! (نمیدونم اسمش چیه دقیق)دوستان مشگل منم همینه لطفا یکی کمک کنه
چه باكس تر و تميزي داره ، بدون هيچ نوشته ي اضافي :d
ریجن اکانت هم فقط برای dlc باید با بازی یکی باشه وگرنه شما بازی ریجن 3 هم بذاری رو کنسول با اکانت ریجن 1 یا 2 هم اجرا میشه و میشه انلاین زددوستان من هم دستگام ریجن 1 هست و هم اکانتم اگر بخوان انلاین بازی کنم حتما باید ریجن 1 بخرم یا نه ؟
کلا فرقی بین ریجن 1 و 2 هست؟
کدومش بیشتر خریدار داره؟
دروازه بانها توی دمو هم خیلی سوتی میدن پس توی بازی اصلی هم درست نشده؟منم چند دست بازی کردم و همه چیزی عالی بود و پیشرفت داشت ولی به نظرم دروازه بان ها بر خلاف انیمیشن های خوبشون ولی گل های مفتی میخوردن ؛ یه مشکل دیگه هم عضلانی بودن همه ی بازیکنا حتی داورا ،کمک داور ها هم همه سیکس پکاشون زده بیروندور بازو هم که ماشالله :d
ریجن یکه ، انتظار داشتی شَعِر اللَعِبة (feel the game) بنویسه:d ؟
دروازه بانها توی دمو هم خیلی سوتی میدن پس توی بازی اصلی هم درست نشده؟