آخرین ویرایش:
برو تو استور کنار تصویر فیفا نوشته Pre load starting in 9.21.14 !! یعنی فردا
پس يعني من ميتونم اين بازي رو كه پيش خريد كردم از بامداد امشب دانلودش كنم يا فردا ؟
شما بازی رو که پیش خرید کردید یه زمان سنج داره وقتی صفر شد یعنی میتونید دانلود بکنید. ولی برای بازی کردن باید تا 23 سپتامبر صبر بکنید.
بازي رو كه پيش خريد كردم تاريخش كه حساب كردم 31/6/93 ميشه دانلود كرد من منظور بچه هارو يه جور ديگه گرفتم فكر كردم قبل از اون تايمر ميشه دانلود كرد
نه عزيز فقط كسايي كه ea access دارن ميتونن ٥ روز زود تر بازي كنند!برای x ONE این قابلیت هست که چند روز زودتر دانلود میکنن ولی اونام فقط 6 ساعت میتونن بازی کنن تا روز عرضه
اره فردا میتونی دانلود کنی
ولی از 23 SEP قابل بازی کردنه
آره درسته منظورم همون بودنه عزيز فقط كسايي كه ea access دارن ميتونن ٥ روز زود تر بازي كنند!
اقا اونجوري كه تو استور زده و من حساب كردم دقيقا ٩:٣٠ صبح فردا بازي قابل دانلود است(براي پيش خريد كننده ها از استور امريكا)
اینم از شانسه ما بلایی که انتظارش میرفت برا کسایی که قصد خرید ریجن 2 دارن داره گویا سرمون میاد و چند روز دیگه هم باید برا تهیه ریجن 2 بازی صبر کرد ...فردا گویا همش ریجن 1 پیدا بشه....بخشکه شانس....
کسی فهمید ریجن 2 هم اومده تو بازار خبر بده
مشکل اینه من بلد نیستم دستگاهو میزنم میگندم توش psn uk ساختم پاک کردنو ساختنشو بلد نیستم میترسم دستگام خراب بشه یا برنا مه ای چون اصلا حاله دردسر تو این مدت عرضه فیفا ندارم ea هم بازی در میاره 23 آمریکا 25 اروپا و 26 سپتامبر UK ...داستانی شده خوب تو ی روز بدن همه جاروخوب یه یوسر ریجین 1 بساز
بازیو ریجین 1 بگیر دیگه دادا
مشکل چیه !!؟

مشکل اینه من بلد نیستم دستگاهو میزنم میگندم توش psn uk ساختم پاک کردنو ساختنشو بلد نیستم میترسم دستگام خراب بشه یا برنا مه ای چون اصلا حاله دردسر تو این مدت عرضه فیفا ندارم ea هم بازی در میاره 23 آمریکا 25 اروپا و 26 سپتامبر UK هم داستانی شده همه رو خوب تو ی روز بده
)))ولش کن به من نیامده کلا آنلاین بازی کردن همان آپدیتای بازی کافیه و کلا کاری به PSN ندارم...بازیم کلا همش ریجن 2 یا آل گرفتم که دیگه آل هم نمیگیرم به خصوص فیفارو:d)))
مگه میخوای موشک هوا کنی؟!
یه ایمیل بساز با خود دستگاه یه یوزر دیگه بساز ریجن رو USA انتخاب کن و خلاص...بعد اصلا فرقی نداره بازیت چه ریجنی باشه!
من که از خدامه از این به بعد همیشه اول ریجن 1 بازی ها باید و پر بشه توی بازار واسه منی که انلاین بازم این قضیه مهمه.
من چه میدانم من روزهای اول خریدم دستگاه رو...... حرف بس که در آوردن ریجن 1 خرابی داره ما هم UK دستگاه رو خریدیم و گرنه کی از آمریکا :dبدش میاد تو ریجن یا هر چیزی ....حالا هم برا هر بازی باید چند روز بیشتر صبر کنیم ........داستانی شده این بازی ها الکی و ریجن ها برا خودش ......بنظر منم ريجن يك از همه بهتره،الان من بدبخت uk دارم.