FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
با بعضی ها که بازی می کنم چنان پرس می کنن تو دفاع که میخوام برم پیداشون کنم خفه شون کنم. چجوری میشه انقدر خوب پرس کرد تو دفاع. من یه نفر رو کنترل می کنم و بعضی وقت ها هم از یار کمکی استفاده میکنم. اینا 5 نفر رو احساس می کنم همزمان کنترل می کنن.

حالا اين دموـه اميدواريم نسخه اصلي درست شه​
نوید جان شما که قدیمی باید بدونی هر سری دمو خیلی build قدیمی تریه تا بازی اصلی!
در نتیجه با آپدیت اولیه که حدس میزنم قشنگ 200 مگی باشه اکثر مشکلات حل میشن:دی
بازی شنبه تو دبی توزیع میشه یکشنبه ایران :-bd:-bd
خبر موثقه؟

آره بابا مشكل جدي نيست راحت درست ميشه
اما خيلي حال ميده كلا ، صدا تي وي رو زياد ميكني بعد گل ميزني استاديوم ميتركه جيگر آدم حال مياد :d

توي Career Mode چه تغييراتي ايجاد نـُموده اند ؟!

آره بابا مشكل جدي نيست راحت درست ميشه
اما خيلي حال ميده كلا ، صدا تي وي رو زياد ميكني بعد گل ميزني استاديوم ميتركه جيگر آدم حال مياد

انقدرا هم که با اب و تاب میگی جذاب نیست ولی نمیگم بده فقط میگم الکی بزرگش نکنین

شيرجه ها خوب شده ؟ ديگه ميخواستن اين كارم نكنن تا خسته نشن يه وقت
تك به تك ميشي شوت ميزني به شكل احمقانه اي نگاه ميكنه توپ بره تو گل يا ضربه ايستگاهي مثل بز سر جاش وايميسه توپ دقيقا از فاصله ٢سانتيش ميره تو گل ربطي به توقع بالا نداره
حالا اين دموـه اميدواريم نسخه اصلي درست شه

نوید بجزء دروازه بان ها،دفاع ها هم هستن وقتی که یه لحظه سرعت رو میگیری انگاری دفاع هنگ میکنه و دیر میاد دنبالت.
نمیدونم منظورم رو متوجه شدی یا نه ولی اگر دقت کنی میبینی،مخصوصا که بازیکنه کمی سرعتی هم باشه بیشتر تو چشم میاد

در مورد دروازه بان یکی از دوستان چند صفحه قبل گفتند باید توی تنظیمات بری قسما مربوط به دروازه بان رو ( اسمش یادم نمیاد ) درجه اش رو ببری بالا من الان گذاشتم روی 75 مگه میشه به این راحتی بهشون گل بزنی هرجا میزنی میگرند (:
بایددبرید game settingمن 99 گذاشتم دیگه خیلی سخت شد
کلا اون صفحه اگه مثلا از اینکه گردش پاس ها خیلی راحت است ناراحتید میتونید pass error رو بالا ببرین و میتونین هر تغییراتی ایجاد کنید که بازی براتون ایده آل بشه

عجب داستاني داريما
آقا خب جو ورزشگاه بي نظيره ، بكوب سرود ميخونن تشويق ميكنن گل ميزني ميتركن دوربين ميلرزه فوق العادس ديگه :d
تعريف الكي نيست ، سهام دار EA نيستم كه بخوام بازي رو قالب كنم به ملت

من تو دمو همون بازس اول من سیتی و لیورپول که میاد راحت می تونم بازیش کنم ولی وقتی می خوام با تیم های دیگه بازی کنم انقدر لگ پیدا میکنه هیچکار نمی تونم بکنم. چرا اینطوریه ؟

Sent From my Nexus 7 2013 using Tapatalk HD

من تو دمو همون بازس اول من سیتی و لیورپول که میاد راحت می تونم بازیش کنم ولی وقتی می خوام با تیم های دیگه بازی کنم انقدر لگ پیدا میکنه هیچکار نمی تونم بکنم. چرا اینطوریه ؟

Sent From my Nexus 7 2013 using Tapatalk HD
سلام نت رو قطع و بعد وارد بازی بشید این مشکل منم هست راه حلش همینه بعد که اومدید تو منو و اینا خواستید نتو وصل کنید موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or