FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
ملت میخوان فوتبال رایانه ای بازی کنن دیگه.اگه بخوان فوتبال واقعی بازی کنن که پشت سیستم نمیشینن
فیفا امسال خیلی از پی اس تقلید کرده که بنظرم تقلید ضعیفی بوده ولی باز هم به جذابیت بازی اضافه کردن.چون تا قبل از این نسخه چمن که فقط موکت بود
ولی هنوز جای کار داره
کم کم از پی اس هم بهتر میشه شک نکنید

Sent from my iPhone 5S using tapatalk
من نمیدونم چرا منطق رو از ما گرفتن. آخه طرفداری کور کورانه تا چه حد؟ تاپیک مقایسه جداس ولی‌ این پست مال همین تاپیک بود گفتم همینجا جواب بدم.
کم کم از پی‌ اس‌ هم بهتر می‌شه؟ تقلید ضعیف از پی‌ اس‌؟ بابا به خدا دیگه متعصب‌ترین هوادار پی‌‌ای اس‌ یا به قول شما پی‌ اس‌ هم قبول کرده تواین این برهه‌ فیفا بهتر عمل کرده. بد از نظر شما تازه قراره بهتر از پی‌‌ای اس‌ بشه؟ نظر همه محترم ولی‌ آخه یه چیزایی واقعا مشخص فقط طرفداری کور کورانس. یکم حقایقو قبول کنین

ببخشید اینجا سوالمو میپرسم.من بازیو پیش خرید کردم تایم هم اومد که چند روز دیگه میتونم دانلود کنم،ولی الان که رفتم داخل استور آمریکا دیدم باز قیمت بازی زده و از تاریخی که واسه شروع دانلود گذاشته بود خبری نیست.چیکار کنم؟

توي دمو دروازه بان ها كلا تعطيلن :d
شوت هاي R1 هم راحت گل ميشه ، خيلي راحت .
هرجا قفل ميكنم پشت محوطه جريمه زرتي R1 و گل :d
اميدوارم درستش كنن
در مجموع عالي شده ، جو استاديوم فوق العادس ، گل ميزني دوربين ميلرزه يا شوت محكم ميزني دروازه بلند ميشه :d
جزئيات باحاليه كه لذت بازي رو زياد مينـُمايد

الگوریتم جایگیری ذروازه بان مثل اینکه مشکل داره، و با توجه به فاصله توپ از دروازه، GK از دروازه بیرون میاد، به همین خاطر وقتی پشت محوطه جریمه بازی می کنی دروازه بان معمولا روی شش قدم وایساده. حالا یه شوت قوس دار می تونه راحت از بالا سرش رد بشه، گل شه. در مجموع یعنی دروازه بان خیلی جلو وا میسته.
دمو دیگه ، نسخه اصلی 100% درست می شه.

الگوریتم جایگیری ذروازه بان مثل اینکه مشکل داره، و با توجه به فاصله توپ از دروازه، GK از دروازه بیرون میاد، به همین خاطر وقتی پشت محوطه جریمه بازی می کنی دروازه بان معمولا روی شش قدم وایساده. حالا یه شوت قوس دار می تونه راحت از بالا سرش رد بشه، گل شه. در مجموع یعنی دروازه بان خیلی جلو وا میسته.
دمو دیگه ، نسخه اصلی 100% درست می شه.
اتفاقاً من این مسئله رو بهش توجه کردم چند شوت زدم ولی دروازه بان خیلی سریع به عقب بر میگرده و واکنش نشون میده... البته شاید من نتونستم شوتهای دقیق بزنم

اتفاقاً من این مسئله رو بهش توجه کردم چند شوت زدم ولی دروازه بان خیلی سریع به عقب بر میگرده و واکنش نشون میده... البته شاید من نتونستم شوتهای دقیق بزنم

اون که آره، خیلی از شوت ها رو هم با شیرجه به عقب، یا قدم به عقب می گیره، ولی مسئله اینجاس که دروازه بان تو این مواقع اصلا باید روی خط وایسه تا کار به این جاها نکشه.

شيرجه ها خوب شده ؟ ديگه ميخواستن اين كارم نكنن تا خسته نشن يه وقت
تك به تك ميشي شوت ميزني به شكل احمقانه اي نگاه ميكنه توپ بره تو گل يا ضربه ايستگاهي مثل بز سر جاش وايميسه توپ دقيقا از فاصله ٢سانتيش ميره تو گل ربطي به توقع بالا نداره
حالا اين دموـه اميدواريم نسخه اصلي درست شه

یه نکته جالب
من دو سه روز اول توی بازی در برخی صحنه ها مثل اهدای کاپ و صحنه هایی که دوربین نزدیک بود افت فریم داشتم اما الآن دو روزه اصلاً افت فریم ندارم! البته این دو روز کینکت رو خاموش کردم شاید مال اون باشه.
اگر هم به خاطر کینکت افت فریم ایجاد شده باشه باز به یه نکته دیگه میرسیم
PS4 با اون همه ادعای رم و... بدون کینکت در این بازی افت فریم داره درحالی که ایکس باکس با وجود کینکت همون افت فریم رو داره و بدون کینکت اصلا افت فریم نداره! اینم از GDDR5 شون!

البته نگید که افت فریم به خاطر Optimize نشدن بازیه چون Optimize کردن یعنی کاهش گرافیک بازی به خاطر از بین بردن افت فریم.
تکبیر......
گودرز به شقایق چه ربطی داره ؟!
معلومه اینا از کجا اب میخوره !

در مورد دروازه بان یکی از دوستان چند صفحه قبل گفتند باید توی تنظیمات بری قسما مربوط به دروازه بان رو ( اسمش یادم نمیاد ) درجه اش رو ببری بالا من الان گذاشتم روی 75 مگه میشه به این راحتی بهشون گل بزنی هرجا میزنی میگرند (:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or