آخرین ویرایش:
تو نسخه ی کامل قرار داره . ( Practice Arena )خو کجاست این تمرینات
من نمیدونم چرا منطق رو از ما گرفتن. آخه طرفداری کور کورانه تا چه حد؟ تاپیک مقایسه جداس ولی این پست مال همین تاپیک بود گفتم همینجا جواب بدم.ملت میخوان فوتبال رایانه ای بازی کنن دیگه.اگه بخوان فوتبال واقعی بازی کنن که پشت سیستم نمیشینن
فیفا امسال خیلی از پی اس تقلید کرده که بنظرم تقلید ضعیفی بوده ولی باز هم به جذابیت بازی اضافه کردن.چون تا قبل از این نسخه چمن که فقط موکت بود
ولی هنوز جای کار داره
کم کم از پی اس هم بهتر میشه شک نکنید
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
اتفاقاً من این مسئله رو بهش توجه کردم چند شوت زدم ولی دروازه بان خیلی سریع به عقب بر میگرده و واکنش نشون میده... البته شاید من نتونستم شوتهای دقیق بزنمالگوریتم جایگیری ذروازه بان مثل اینکه مشکل داره، و با توجه به فاصله توپ از دروازه، GK از دروازه بیرون میاد، به همین خاطر وقتی پشت محوطه جریمه بازی می کنی دروازه بان معمولا روی شش قدم وایساده. حالا یه شوت قوس دار می تونه راحت از بالا سرش رد بشه، گل شه. در مجموع یعنی دروازه بان خیلی جلو وا میسته.
دمو دیگه ، نسخه اصلی 100% درست می شه.
اتفاقاً من این مسئله رو بهش توجه کردم چند شوت زدم ولی دروازه بان خیلی سریع به عقب بر میگرده و واکنش نشون میده... البته شاید من نتونستم شوتهای دقیق بزنم
تکبیر......یه نکته جالب
من دو سه روز اول توی بازی در برخی صحنه ها مثل اهدای کاپ و صحنه هایی که دوربین نزدیک بود افت فریم داشتم اما الآن دو روزه اصلاً افت فریم ندارم! البته این دو روز کینکت رو خاموش کردم شاید مال اون باشه.
اگر هم به خاطر کینکت افت فریم ایجاد شده باشه باز به یه نکته دیگه میرسیم
PS4 با اون همه ادعای رم و... بدون کینکت در این بازی افت فریم داره درحالی که ایکس باکس با وجود کینکت همون افت فریم رو داره و بدون کینکت اصلا افت فریم نداره! اینم از GDDR5 شون!
البته نگید که افت فریم به خاطر Optimize نشدن بازیه چون Optimize کردن یعنی کاهش گرافیک بازی به خاطر از بین بردن افت فریم.