آخرین ویرایش:
آره بابا مشكل جدي نيست راحت درست ميشه
اما خيلي حال ميده كلا ، صدا تي وي رو زياد ميكني بعد گل ميزني استاديوم ميتركه جيگر آدم حال مياد
شيرجه ها خوب شده ؟ ديگه ميخواستن اين كارم نكنن تا خسته نشن يه وقت
تك به تك ميشي شوت ميزني به شكل احمقانه اي نگاه ميكنه توپ بره تو گل يا ضربه ايستگاهي مثل بز سر جاش وايميسه توپ دقيقا از فاصله ٢سانتيش ميره تو گل ربطي به توقع بالا نداره
حالا اين دموـه اميدواريم نسخه اصلي درست شه
بایددبرید game settingمن 99 گذاشتم دیگه خیلی سخت شددر مورد دروازه بان یکی از دوستان چند صفحه قبل گفتند باید توی تنظیمات بری قسما مربوط به دروازه بان رو ( اسمش یادم نمیاد ) درجه اش رو ببری بالا من الان گذاشتم روی 75 مگه میشه به این راحتی بهشون گل بزنی هرجا میزنی میگرند (:
بابا بیخیال دیگه توام#قبول دارم جذابه ولی فوق العاده که نی
عادلانه تعریف کنیم تا کسی که میاد این تاپیک گمراه نشه دیگه
Sent from my iPhone 5S using tapatalk

نه با همون معمولی هم میتونی بازی کنی اون فقط یه امکاناته اضافه تر میدهآقا يه سوال...من براي اينكه ultimate بازي كنم حتما بايد ultimate edition رو بگيرم!؟
سلام فقط این زاویه بسته با این ضربه کاشته ها که خطرناک می شه مشکل کل بازی هست مشکل دیگه ای ندارهبنظر دروازه بان ها خیلیم خوب شدن.مخصوصا شیرجه هاشون.توقعات ما بالا رفته
سلام نت رو قطع و بعد وارد بازی بشید این مشکل منم هست راه حلش همینه بعد که اومدید تو منو و اینا خواستید نتو وصل کنید موفق باشیدمن تو دمو همون بازس اول من سیتی و لیورپول که میاد راحت می تونم بازیش کنم ولی وقتی می خوام با تیم های دیگه بازی کنم انقدر لگ پیدا میکنه هیچکار نمی تونم بکنم. چرا اینطوریه ؟
Sent From my Nexus 7 2013 using Tapatalk HD