FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
آقا من قبلا با همين اكانتم فيفا ١٤ بازى ميكردم مشكلى نداشت الان وقتى ميخواد به سرور هاى بازى وصل بشه ميگه بايد اكانت origin بسازى،جريان چيه؟؟

سلام
اقا من اگه بخوام با رفیقم فیفا رو دیجیتالی بگیرم امکانش هست ؟ (مخصوصا با این قیمت های جدید این فروشنده های لاشخور)
چجوریه؟ 2 تامون میتونیم همزمان بازی کنیم؟

سلام دوستان...
منم نظر شخصیم در مورد بازی رو خدمتتون عرض میکنم...
در مورد گیم پلی اگر بخواهیم صحبت کنیم میشه به روان تر شدن بازی اشاره کرد.شوت ها دقت بیشتری میخواد و دروازبان ها پیشرفت خوبی داشتند و به این راحتی ها نمیشه به اونها گل زد.هنوز هم با بازیکنانی مثل مسی میشه حملات سریع رو ترتیب داد و گاها تک روی کرد ولی خوب همونطور که گفتم شوت ها دقت زیادی رو میطلبه...
اون چیزی که خوشحال کننده است اینه که زمانی که توپ به اوت میره یا در هنگام کرنر و شروع مجدد ثانیه شمار بازی به زمان واقعی بر میگرده تا زمان زیادی از بازی ضایع نشه و نقیصه FIFA14 تا حدود زیادی برطرف شده که برای خیلی ها آزار دهنده بود چون زمان زیادی روی اوت ها از دست می رفت...
کلا بازی در گیم پلی شباهت بسیار زیادی به FIFA14 داره با پیشرفت هایی که کاملا به چشم میاد اما خوب این تغییرات انقلاب نیستند.
اما مقوله گرافیک که باید عرض کنم چمن بازی هر ضعفی که داشته باشه تا کنون بهترین چمن در بین تمام نسخه های فوتبال چه PES و چه FIFA بوده...
چمن حالا قابل تعامل هست و با هر قدم دچار تغییر میشه هر چند به نظرم جا کفش بازیکنان روی چمن کمی بزرگنمایی شده و زیادی چمن از حرکت بازیکنان تاثیر میپذیره...
باران و برف به خوبی کار شده و جو ورزشگاه ها عالیه...
لباس بازیکنان واقعا خوب کار شده...
انیمیشن ها پیشرفت داشته ولی هنوز جای پیشرفت زیادی داره...
صدا گذاری هم که همیشه در FIFA عالی بوده...
اما یک ایراد که همیشه منو تو فیفا آزار میداده اینه که وقتی بازی رو PAUSE میکنی و دوباره RESUME رو میزنی کلا جریان بازی رو از دست میدی چون منوی PAUSE مانع از این میشه که بفهمی در چه شرایطی بازی رو PAUSE کردی...
به هرحال تجربه این عنوان رو از دست ندید.

از اون لحاظ که اره من بخاطر قیمت گفتم ارزش داره یا نه
اخه الان هر سایتیو میبینی زدن 280 ... 250 .. اما زمانی بازی بیاد قیمتا خوب میشن
واسه اون میگم
چون 15 گیگ هم باید حساب کرد آخه
فعلا نمیدونم چی کنم !
الویتمم نسخه التیمتش هست
این سوال منم هست
سوال بعد اینکه آیا میشه بازی دیجیتالی که دانلود میکنیم رو بعدا بفروشیم به یکی دیگه ؟

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

این سوال منم هست
سوال بعد اینکه آیا میشه بازی دیجیتالی که دانلود میکنیم رو بعدا بفروشیم به یکی دیگه ؟

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

اگه دیجیتالی بگیری که احتمال زیاد بهتره فکره فروشش رو نکنی بعد چند وقت !
مثلا الان یکی بگه یوسرمو میدم توش بازیه میگیری ؟؟ کم پیدا میشه کسی بگیره
اکثرا فیزیکی میخرن ..
بازم اگه قیمت کمتر در بیاد به نظرم بهتره دیجیتالی گرفت
فیفا هم اواخر باید فروخت ولی چی میشه کرد یه راه رو باید انتخاب کرد
یا 280 بدی به یه سری .......... یا اینکه دیجیتالی
ولی احتمالا قیمتا بازی بیاد خوب شه ..صبر کنیم تا 10 روز دیگه حدودا

فیفا کی میخواد این فونت اسامی بازیکنا پشت پیرهنا رو درست کنه واقعاً ؟ خیلی حیفه این همه به جزئیات توجه میکنه ولی در این مورد کوتاهی می کنه.واقعاً توی ذوق میزنه گنده بودن فونت و شماره ها !

یه مورد دیگه هم اینکه بازیکنا وقتی بازی از جریان افتاده توی یه جای شلوغ مثل محوطه ی جریمه خیلی زود با برخورد به هم میفتن زمین !

بعد از سال ها این اولین نسخه ای هست که حتی با دموی بازی هم به شدت ارتباط برقرار کردم . پیشرفت عالی تو انیمشن ها به خصوص دروازه بان ها و همچنین سخت شدن گل کردن توپ ها ، بازی رو به شدت جذاب کرده . بالانس توپ عالیه و نه سنگین مثل 14 و نه سبک مثل 13 ! اضافه شدن دو تا گزینه جدید برای تغییر حالت تیم از حمله به دفاع هم کاملا مشهوده . فقط امیدوارم پارک اتوبوس باب نشه !! چون واقعا رو اعصابه !
اگه طبق عرف همیشگی فیفا بخوایم حساب کنیم نسخه اصلی می تونه یکی از بهترین شبیه ساز های فوتبال باشه چون همیشه نسخه اصلی به مراتب از نسخه دمو قوی تر و بهتر از اب در اومده .

من دمو رو یه ۲۰ دقیقه ای بازی کردم ... خوب بود اما خیلی فرقی با ۱۴ حس نکردم ... الان که PES هم داره میاد و مقایسه ویدئویی رو می دیدیم به نظرم PES خیلی بهتر روی گرافیک کار کرده ... اما خود بازی رو نمی دونم ... خود بررسی سایت ها خیلی واضح نمی گن که کدوم بهتره اما از ویدئو ها و نوع بازی کردنشون و صحبت هاشون میشه فهمید PES شاید بهتر باشه ... البته خیلی ها مثل من آخرش هر دو رو میخرن چون بعضیا میان پیشت فیفا بازن ! بعضیا PES بازن ! باید با همه کل کل کرد دیگه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or