آخرین ویرایش:
یکی راه حلی چیزی نداره این طلسم فیفا15 رو بشکونی
اعصاب نذاشته واسه ما چند روزه با هر کی بازی میکنم سیزن میبازم
من الان امارم 1480 برد 433 باخت هست:
کلا شاید هر 20 بازی دو باخت بدم الان دو سه روزه با هر کی بازی میکنم میبازم مثلا با طرف بازی میکنم که ده بار تو سیزن بهش خوردم همه رو هم راحت با اختلاف بردمش همین ده مین پیش خوردم بهش تو 14 مین اول بازی 3-0 جلو افتاد ازم! خارج شدم از بازی یا با یکی دیگه هر موقع میفتادم باهاش این تا ایدی ما رو میدید سریع درخواست خارج شدن توافقی میداد که دوباره نبازه و منم قبول نمیکردم و میباخت هی دیروز 4 تا زد بهمون !
من هر 5 سیزن حداقل 3 تا لیگ تایتل میگرفتم الان 7 سیزن پشت سرهم یدونه هم نگرفتم بعد 8 ماه هم سقوط کردم دیویژن2 اونجا هم 2 بازی اولش باخت دادم!
اصلا عجیب و غریب شده بازی . دفاع ها اصلا توپ از بغلشون رد میشه کاری نمیکن دروازبان تعطیل هر چی تک به تک میزنم میزنن تو دست دروازبان
یعنی شک ندارم یه دست کاری های تو بازی از طرف سرور ea شده برام چون رو pc هم بازی میکنم تنظیمات بازی کلا دیلیت کردم و فلدر فیفا 15 هم پاک کردم از داکیومنت بلکه حل شه نشد فکر کنم کار به ویندوز عوض کردن بکشه
کسی راهی چاره ای چیزی نداره ؟
منم اتفاقا چند روزه این مشکل واسم پیش اومده ! لامصب هر تیمی برداشتم بازم باختم. از دیویژن یک پرت شدم به دو حالا هم همه بازی ها رو باختم ! کار به جایی کشید که فعلا 4 رو جمع کردم تا یک مدت اعصابم بیاد سرجاش ! :d
هیچ توپی نمیره تو گل و برعکس هر چی حریفت میزنه رفته تو گل ! حاضرم قسمت بخورم دیروز یکی با ایسکو از وسط زمین شوت زد مستقیم رفت تو گل !
بهترین کار اینه که فعلا صبر کنی تا بازی به حالت نرمال خودش برگرده !
من بازی میکنمدوستان سلام كسى اينجا pro club بازى نميكنه؟؟؟
دوستان مشكل فيفا هم حل شده ، ميتونيد بريد انلاين بازي كنيد لذت ببريد.
اقا شوخی شوخی مثل اینکه درست شده.من 4.5 دست بدون مشکل زدم.اینترنتم هم شاتل هست.
فقط یکم لگ داشت.کسی میگه چطور باید لگ رو کمتر کنیم؟ dns رو دستی وارد کردم و بهتر شد اما هنوز اونجور باب میل نیست.کسی راهی روشی بلده؟
یه سوال دارم ممنوم میشم جواب بدید.فیفا 15 تو ps4 رو نمیشه با کسایی که one 360 یا ps3 دارن بازی کرد؟
بعد فیفا 16 بیاد اونم آنلاینشو باید حتما با کسی که 16 داره بازی کرد؟