آخرین ویرایش:
دوستان توی سیزن من نخوام صدای طرف مقابلو بشنوم باید چکار کنم؟؟؟ اضن نمی خوام صدای طرفو برام دانلود کنه با این وضعه نت ... راهی هست؟
حالا خوبه مال من كه وضع نت بگيده مثل ادم نميتونيم بازي كنيم باز وضع pes بهتره من امروز هر دو رو زدم چون تازه كنسول گرفتم تو fifa كه كلا انلاينش همش بگ بود باز pes 2015 يه دو دست زديم انلاين روچرا هرچی میگذره بازی این خارجیا کثیفتر میشه؟
با هرکی بازی میکنم دقیقا بعد از دقیقه 40 همیشه وقت تلف میکنه توپو میاره گوشه های زمین یا یجوری میاد تو 18 قدم که پنالت بشه!باو یه دست مثل ادم نشده بازی کنیم باهاشون مرده شور این سیستم بازی رو ببرن!
چرا هرچی میگذره بازی این خارجیا کثیفتر میشه؟
با هرکی بازی میکنم دقیقا بعد از دقیقه 40 همیشه وقت تلف میکنه توپو میاره گوشه های زمین یا یجوری میاد تو 18 قدم که پنالت بشه!باو یه دست مثل ادم نشده بازی کنیم باهاشون مرده شور این سیستم بازی رو ببرن!
خب برای چی با این عربای خلیج بازی نمیکنی ؟ اینجوری بهتره ! تا اونجایی که دیدم ، بازیشون به نظرم بهتره نسبت به بقیه ی خارجیا . جدیدا تو اروپایی و آمریکایی ها نوب زیاد دیده میشه .
اخه 60 درصد مواقع نمیفهمم طرف مقابلم عربه اروپاییه یا امریکایی مگه لتنسی یکم معلوم کنه.ادم ببازه ولی درست نه اینکه این نوبا همش باگ و وقت تلف کنی و ... ببرنت زور داره
چند روز پیش توی التیمیت خوردم به یه عرب تیمش ایتالیایی بود دوتا گل زد بعد من روی کرنر یکی رو جبران کردم از دقیقه 35 نیمه اول زد تو فاز وقت تلف کنی و من جلو میکشیدم ضد حمله میزد دیدم داره اعصابمو خراب میکنه اومدم بیرون از این جور ادمها هم متاسفانه زیادهتو منوی فیفا ، برو به بخش Customize و بعدش برو تو Origin . یکی از قسمت هاش رو که بزنی روش یه گزینه ی Yes/No داره که بذار روی Yes تا با افرادی که نزدیکت هستن ( ایران و کشورهای عربی اکثرا ) بازی کنی .
چند روز پیش توی التیمیت خوردم به یه عرب تیمش ایتالیایی بود دوتا گل زد بعد من روی کرنر یکی رو جبران کردم از دقیقه 35 نیمه اول زد تو فاز وقت تلف کنی و من جلو میکشیدم ضد حمله میزد دیدم داره اعصابمو خراب میکنه اومدم بیرون از این جور ادمها هم متاسفانه زیاده
چرا تو سیزن با کسانی که بازی میکنی نمیتونی پیغام بدی یا ادد کنی ایدی طرف کم رنگه
کسی خبر داره وقتی به دیویژن 1 راه پیدا کنیم تروفی میده یا نه؟! تو دیویژن سه هستم میخام ببینم ارزش داره یا نه ادامه بدم