FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
دوستان توی سیزن من نخوام صدای طرف مقابلو بشنوم باید چکار کنم؟؟؟ اضن نمی خوام صدای طرفو برام دانلود کنه با این وضعه نت ... راهی هست؟

من تنها راهی که تو بازیایی که صدای طرف میاد انجام میدم ، میرم یه پارتی میسازم که فقط خودم توش باشم . صدای طرف دیگه نمیاد ، صدای بازی رو هم میتونی بشنوی .

اگر روش دیگه ای هست من اطلاع ندارم .

چرا هرچی میگذره بازی این خارجیا کثیفتر میشه؟:|
با هرکی بازی میکنم دقیقا بعد از دقیقه 40 همیشه وقت تلف میکنه توپو میاره گوشه های زمین یا یجوری میاد تو 18 قدم که پنالت بشه!باو یه دست مثل ادم نشده بازی کنیم باهاشون مرده شور این سیستم بازی رو ببرن!

با هرکی بازی میکنم دقیقا بعد از دقیقه 40 همیشه وقت تلف میکنه توپو میاره گوشه های زمین یا یجوری میاد تو 18 قدم که پنالت بشه!باو یه دست مثل ادم نشده بازی کنیم باهاشون مرده شور این سیستم بازی رو ببرن!
حالا خوبه مال من كه وضع نت بگيده مثل ادم نميتونيم بازي كنيم باز وضع pes بهتره من امروز هر دو رو زدم چون تازه كنسول گرفتم تو fifa كه كلا انلاينش همش بگ بود باز pes 2015 يه دو دست زديم انلاين رو

خب برای چی با این عربای خلیج بازی نمیکنی ؟ اینجوری بهتره ! تا اونجایی که دیدم ، بازیشون به نظرم بهتره نسبت به بقیه ی خارجیا . جدیدا تو اروپایی و آمریکایی ها نوب زیاد دیده میشه .

خب برای چی با این عربای خلیج بازی نمیکنی ؟ اینجوری بهتره ! تا اونجایی که دیدم ، بازیشون به نظرم بهتره نسبت به بقیه ی خارجیا . جدیدا تو اروپایی و آمریکایی ها نوب زیاد دیده میشه .

اخه 60 درصد مواقع نمیفهمم طرف مقابلم عربه اروپاییه یا امریکایی مگه لتنسی یکم معلوم کنه.ادم ببازه ولی درست نه اینکه این نوبا همش باگ و وقت تلف کنی و ... ببرنت زور داره

اخه 60 درصد مواقع نمیفهمم طرف مقابلم عربه اروپاییه یا امریکایی مگه لتنسی یکم معلوم کنه.ادم ببازه ولی درست نه اینکه این نوبا همش باگ و وقت تلف کنی و ... ببرنت زور داره

تو منوی فیفا ، برو به بخش Customize و بعدش برو تو Origin . یکی از قسمت هاش رو که بزنی روش یه گزینه ی Yes/No داره که بذار روی Yes تا با افرادی که نزدیکت هستن ( ایران و کشورهای عربی اکثرا ) بازی کنی .

تو منوی فیفا ، برو به بخش Customize و بعدش برو تو Origin . یکی از قسمت هاش رو که بزنی روش یه گزینه ی Yes/No داره که بذار روی Yes تا با افرادی که نزدیکت هستن ( ایران و کشورهای عربی اکثرا ) بازی کنی .
چند روز پیش توی التیمیت خوردم به یه عرب تیمش ایتالیایی بود دوتا گل زد بعد من روی کرنر یکی رو جبران کردم از دقیقه 35 نیمه اول زد تو فاز وقت تلف کنی و من جلو میکشیدم ضد حمله میزد دیدم داره اعصابمو خراب میکنه اومدم بیرون از این جور ادمها هم متاسفانه زیاده

چند روز پیش توی التیمیت خوردم به یه عرب تیمش ایتالیایی بود دوتا گل زد بعد من روی کرنر یکی رو جبران کردم از دقیقه 35 نیمه اول زد تو فاز وقت تلف کنی و من جلو میکشیدم ضد حمله میزد دیدم داره اعصابمو خراب میکنه اومدم بیرون از این جور ادمها هم متاسفانه زیاده

منم گفتم هست ولی خیلی کمتر از بقیه ی خارجیاست وگرنه منم به اینا خوردم .

سلام
وقتي تو قسمت online freindly ميخوام با يكي از دوستام بازي كنم اين ارور زير رو ميده
The connectino has been lost
راهي هست كه ما بتونيم با هم بازي كنيم؟

یکی راه حلی چیزی نداره این طلسم فیفا15 رو بشکونی
اعصاب نذاشته واسه ما چند روزه با هر کی بازی میکنم سیزن میبازم
من الان امارم 1480 برد 433 باخت هست:

hk0rsg87n8zhuhyljrzm.jpg
کلا شاید هر 20 بازی دو باخت بدم الان دو سه روزه با هر کی بازی میکنم میبازم مثلا با طرف بازی میکنم که ده بار تو سیزن بهش خوردم همه رو هم راحت با اختلاف بردمش همین ده مین پیش خوردم بهش تو 14 مین اول بازی 3-0 جلو افتاد ازم! خارج شدم از بازی یا با یکی دیگه هر موقع میفتادم باهاش این تا ایدی ما رو میدید سریع درخواست خارج شدن توافقی میداد که دوباره نبازه و منم قبول نمیکردم و میباخت هی دیروز 4 تا زد بهمون !
من هر 5 سیزن حداقل 3 تا لیگ تایتل میگرفتم الان 7 سیزن پشت سرهم یدونه هم نگرفتم بعد 8 ماه هم سقوط کردم دیویژن2 اونجا هم 2 بازی اولش باخت دادم!
اصلا عجیب و غریب شده بازی . دفاع ها اصلا توپ از بغلشون رد میشه کاری نمیکن دروازبان تعطیل هر چی تک به تک میزنم میزنن تو دست دروازبان
یعنی شک ندارم یه دست کاری های تو بازی از طرف سرور ea شده برام :دی چون رو pc هم بازی میکنم تنظیمات بازی کلا دیلیت کردم و فلدر فیفا 15 هم پاک کردم از داکیومنت بلکه حل شه نشد >:) فکر کنم کار به ویندوز عوض کردن بکشه :دی
کسی راهی چاره ای چیزی نداره ؟:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or