آخرین ویرایش:
سلام
تو فیفا اگه دو نفره بازی کنی
اگه جای شوت و سانتر رو عوض کنی تو تنظیمات دسته برای طرف دوم هم عوض میشه؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
گاهی؟گاهي اره مشكل متم هست
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
برای انلاین که مشکلی نداره؟گاهي اره مشكل متم هست
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
برای انلاین که مشکلی نداره؟
میتونی تغییر بدی ؟
گاهی؟
چون من عادت دارم سرعتم R1 باشه
بعد مشکلم اینه که اگه یکی دیگه که به R2 عادت داره چه کار کنم اونوخ !
سلام
تو فیفا اگه دو نفره بازی کنی
اگه جای شوت و سانتر رو عوض کنی تو تنظیمات دسته برای طرف دوم هم عوض میشه؟
نه برای دسته دوم عوض نمیشه ،
برای دسته دوم باز باید با خود دسته دوم روی کنترلر ستینگ ضربدر بزنید و تنظیمات رو تغییر بدید
یه عمری این کارو کردم میدونم از فیفا 10
مطمئنی ؟ آخه من دسته دوم رو تنظیم نمی کنم.
موقعی که دسته اول رو تنظیم کردم، روی Custom A سیو میکنم و قبل از شروع Kick-Off با زدن دکمه R1 یا L1 دسته دوم رو هم روی Custom A میزارم !
شاید منظورتون یه چیز دیگه باشه و من متوجه نشده باشم .... اما من اینطوری دو تا دسته رو مثل هم میکنم.
اقا من چند روزی هست دلم بد باز هوس پروکلاب کرده اونایی که ننه من غریبن بازی در نمیارنو حرف گوش میکننو مثه ادم بازی میکنن و بچه خوبین اد کنن بیان توی کلاب
والا با بچه ها یه تیم خوبی بسته بودیم هرکسیم میومد من خیلی زود کشف میکردم بدرد چه پستی میخورد ولی از اونجایی که همه ایرانیا عشق گل زدنو رخت خواب پهن کردن توی محوطه حریف هستن آبمون توی یه جوب نرفتو به اجبار مجبور شدیم بیخیال بشیم ولی یه کلاب جدید ساختم کسی خواست بیاد بازی کنیم من بیشتر cam بازی میکنم با اورال 89 در خدمتم اگه کسی اومد تستش میکنم ببینم کجا بدرد میخوره بعد میذارمش همونجا و تکونش نمیدم بعدا نخواد بره مهاجم بشه اگه فاکتورهای خوب مهاجم رو داشت خوب میذارم بره بالا ولی تازه واردها که گل زدنم بلد نیستن چه برسه به بقیه فاکتورها
چرا تو فيفا هواداراي رئال كاسياس رو هو نميكنن؟؟؟ باگه ؟؟؟