FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
با این آپدیت احساس میکنم لیگ ایتالیا تو آلتیمیت به ... رفته
حالا نمیدونم فقط خودم اینطوری حس میکنم یا نه
تا صبح دیروز با توز میشد هر کاری کرد ولی الان یه جور دیگه شده اصلا !!
خارج از این موضوع ولی خیلی این آپدیت خوبه راجب چینش دفاعا و خیلی بهتر شده

ببخشید دوستان اگر میشه قیمت بازی فیفا 15 (اپلم شده البته) برای PS4 الان چقدره؟
یه سوال دیگه هم دارم دوستان ممنون میشم راهنماییم کنین
من یه مانیتور ال سی ذی 22 اینچ ال جی دارم بنظرتون پی اس4 و بهش وصل کنم بنظرتون چقدر از کیفیت بازی کم میشه؟؟
قبلا ایکس باکسم بهش وصل بود کیفیتشم خوب بود حالا خواستم درمورد Ps4 ببینم چطوره

بعد از این آبدیت انصافا بازی کمی تا قسمتی قابل تحمل شده
@miiliiam
نکته خوبی گفتن توضیح دادن در موردش سخته خیلی بهتر از قبل شده سرعت تعدیل شده
دیگه راحت نمیشه فقط با تغییر مسیر از دفاع ها رد شد
یه چی دیگه هم که واسه من تغییر کرد این بود که دوربین بالاتر اومد دوستانی که مثه من عادت دارن دوربین رو تا آخرین درجه بالا ببرن آیا این تغییر رو حس کردن؟

فقط منم که احساس میکنم سرعت بازی زیاد شده یا دوستان دیگه هم این حس رو دارن ؟

البته پلاس نداشتم نشد آنلاین هم تست کنم , ولی همون آفلاین رفتم آلتیمیت بازی اول کلا هنگ بودم با دیدن سرعت عجیب بازی

سرعت بازی به نظرم تغییر خاصی نکرده. فقط مدافعا از اون حالت گیجی کمی خارج شدن. یه مقدار شلوغ پلوغ تر شده بازی :دی
موقع شروع بازی از وسط زمین هم کافیه به چیدمان بازیکنا دقت کنید، مشخصه تغییر ایجاد شده و به صورت نیم دایره خیمه زدن وسط زمین تا نفوذ مثل گذشته راحت نباشه :دی
در کل بدک نیست آپدیت، ولی دروازه بانا هنوز خنگن :دی

بازی بهتر شده امیدواریم در آپدیت های آینده هم بهتر بشه و همچنین در نسخه های آینده بازی کامل تری رو شاهد باشیم و این نقص ها در بازی نباشه و پیشرفت خوبی داشته باشه.

بفروشید 14 بگیرید بیاید فوتبال واقعی بازی کنیم .. هم سود میکنید هم سروراش خلوته خلوته ! لگ مگ یوخدی .. :bighug:
منکه اون آپدیته واسه 15 رو دانلود هم نکردم و نمیکنم چون میدونم بیس بازی همونی هست که بود ..

منم آپدیت کردم بعد از دیویژن 1 سقوط کردم به 2 :d لامصب چه باختایی هم آوردم همش 4 تا به بالا خوردم یه برد میخواستم که تو دیویژن 1 بمونم که هوا بارونی بود دفام نتونست توپ رو استپ کنه حریف تک به تک شد منم پنالتی دادم دقیقه 85 :|

درود
بعد چند ماه دوباره اومدم سمت گیم.می خوام با فیفا15 شروع کنم.
حالا بنظرتون بخرم یا نه؟
فقط برا مولتی می خوام.اوضاع سرورا چطوره؟

نخر..برو فورزا هورايزون بخر..وضعيت سرورها تنها ١٠ درصد سرورهاي فيفاهاي قبلي با ٣٦٠ هستش

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or