FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
چيزى كه به وضوح مشخصه اينه كه :
چيدمان دفاعى موقع شروع بازى عوض شده . بازيكنا ديگه به خط وسط نچسبيدن كلا اومدن عقب .
الان با يكى بازى كردم ٢ بار سعى كرد اون روش بدو بريم بندر پياده كنه ديد نميشه ديگه انجام نداد .

وای بابا من دیونه شدم این با پلی 3 خیلی فرق میکنه من تو هر 10 بازی 1 باری میباختم ، اینجا ی بردم ندارم.:d
دوستان اپدیت رو میشه با برنامه دانلودهکسر گرفت ؟

انقدر بدم میاد از اینایی که تا توپ میرسه به رونالدو تیریپ تکنیکی بر میدارن . واقعا دو زار بازی بارشون نیست اونوقت توپ که به رونالدو میرسه شروع میکنن تکنیکی بازی کردن .

وقتی داداش امین با بازی حال کرده یعنی آپدیت ، آپدیت خوبی بوده :دی

بچه هایی که آنلاین رفتن هنوز میشه اول بازی با بیل یه راست رفت تو دروازه حریف ؟ :دی

تغييري داشته يا نه
والا من امروز یه حرکتی از neuer دیدم که نمیدونم به خاطر آپدیت ـه یا قبلا بوده و من ندیده بودم.
توپ رو سانتر کردن رو دروازه یکی از بازیکنای حریف به صورت چیپ با سر بهش ضربه زد توپ با یه قوس تمیز خیلی شیک و مجلسی از بالای سر neuer رفت تو دروازه، neuer هم تمام مدت نقش خیار رو به بهترین شکل ممکن بازی کرد. :|
دفاع هم چندتا سوتی فاحش داد که نزدیک بود سرمو بکوبم به دیوار. )x
در کل من که تغییر خاصی حس نکردم. بدتر نشده باشه بهتر نشده.
هروقت این قضیه ی شروع بازی که بازیکن گازشو میگیره میاد طرف دروازه ی آدم و در عرض 3ثانیه شادی گل رو کوفتت میکنه (:-&) درست شد میشه گفت یه تغییری کرده.
توضیح جزئیات آپدیت هم ایناس:
Issues Addressed
• Gameplay improvements to defensive positioning and lob through balls
• Improvements to kit clashing logic in Pro Clubs and Seasons
• Improvements to cameras in multiple licensed stadiums
• Improvements to “Looking Ahead” audio and overlays in Career Mode
• Improvements in Team Management functionality in multiplayer matches
• General stability fixes in Career Mode
• Ability to Player Lock in Player Career with multiple controllers in use
• Fix to online user population counts in Pro Clubs and Seasons menus
• Fix for issues with player names on certain kits in the BPL
• Fix for audio storylines in in Match Day Live games
• Fixed an issue where transferring progress across console generations could cause FUT Season progress to be tracked incorrectly.
• Addressed FUT player item portraits that show a white background in FUT
• Fixed an issue that would cause the Team of the Week preview to be displayed incorrectly.
• Compare Price in the FUT Transfer Market now works for players who were transferred close to the transfer deadline.
• Using the “Compare Price” feature on in-form Players Items now compares the item with other in-form versions instead of the normal version.

آقا بازم میگم بخش آفلاین ............:d

آنلاین هیچ ربطی به من نداره ........... برای کسایی که آنلاین بازن واقعا ناراحتم :((

ولی بخش آفلاین بازی خداییش تو خیلی از بخش ها بهتر شده ولی یک چیزی رو به طور یقین میگم این مشکل سرعت بازی امسال ریشه ای هستش ناجور !! یعنی هزار تا پچم بدن بازم درست بشو نیست ولی تو آفلاین میشه با یکمی ور رفتن اسلایدر این مشل رو تا حدودی رفع کرد ولی همینه دیگه از یه پچ نباید انتظار فیفا 16 داشته باشین :|

بخش آفلاین هم سی پی یو بهتر دفاع میکنه ،بهتر اسلاید تکل میزنه ، استپ اولیه طبیعی تر شده ، سرعت بازی و سرعت پاس ها کمی کم تر شده و بازیکن های تکنیکی Skil Move های بیشتری استفاده میکنن و خلاصه کنم حرفم رو یه سری چیزا رو با اسلایدر های مخفی بهتر کردن ولی یه سری مورد ها رو تونستن واقعا بهبود ببخشن و در کل خب اون بخش هایی که با اسلایدر های مخفی بهتر شده تو آنلاین واقعا تاثیر گذار هستش یعنی منظورم اینه که درسته میشد تو آفلاین اسلایدر ها رو دست کاری کرد و یه سری چیز ها رو درست کرد ولی تو آنلاین که نمیشد پس این آپدیت از هیچی بهتر هستش ولی آپدیت برای آفلاین باز ها واقعا بهتره و بازم میگم بخش آنلاین بازی رو بازم نظری نمیدم !!!

آخرین ویرایش:
بزرگترین مشکل از اول دروازبان بود که هیچ فرقی نکرده البته خودم تست نکردم ولی یکی از دوستام گفت گلر مثل ماست همچنان

کلن امسال اگه از دفاع اخرت مهاجم تیم حریف رد شد حالا تو هر زاویه ای با دروازبان باشه میخواد باشه
راحت توپش میره تو گل
کشته مرده جلو اومدناشونم
بعد اپدیت هم همچنان همونن
مثل هویج فقط میدوون میان جلو نه تکلی نه پرشی تو پای مهاجم
میان مثل میگ میگ از جفت مهاجم رد میشن و میرن

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or