FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
دوست عزیز هدفت از این حرفای چیه میخوای چیزی رو ثابت کنی؟؟؟؟؟
گفتنی ها رو همه فیفا فن ها گفتن ؟؟؟
الان من کافیه فقط برم تو پیج مربوط به pes یکم انتقاد کنم ببین چه اتفاقی میوفته .

داداش شما بَد برداشت کردی !

هدف!؟ هرکی از بازی انتقاد میکنه مگه هدف یا هدف تخریبی خاصی داره؟:دی

خط دومتون سئوالی بود؟:دی

خیلی ها هم اومدن اونجا انتقاد کردن چی شده مگه!

خودم تا همین 72ساعت پیش فیفا داشتم خوب برام عجیب بود همچین گل هایی! چه اشکالی داره مگه!

دوستان سخت نگیرید انقدر درسته یکسری تغییراتی داشته حالا اسمشو مشکل نمیزارم ولی سخت تر شده نسبت به نسخه 14 اما به امید خدا در سال های آینده بازی روند پیشرفتی به خودش میگیره با توجه به اینکه Pes امسال خوب ظاهر شد Fifa هم مجبوره به خودش سخت بگیره و بازی رو بهتر بهبود بده .

داداش شما بَد برداشت کردی !

هدف!؟ هرکی از بازی انتقاد میکنه مگه هدف یا هدف تخریبی خاصی داره؟:دی

خط دومتون سئوالی بود؟:دی

خیلی ها هم اومدن اونجا انتقاد کردن چی شده مگه!

خودم تا همین 72ساعت پیش فیفا داشتم خوب برام عجیب بود همچین گل هایی! چه اشکالی داره مگه!
نظرت واسم خیلی محترم و خیلی ام دوست داریم ;) بحثم فقط شما نبودین کلی عرض کردم والا دیگه از حرف های تکراری آدم خسته میشه و لزومی نداره هی یه موضوع رو گفت ....
والا میری تو پیج pes حرفایی میزنی که اصلا تابلو نیست که pes فنی :| بعد میای اینجا اینا رو میگی /:) بازم میگم منظورم فقط شما نیستید دوستان دیگه هم هستن که همچین کاری رو بکنن .

- - -ویرایش - - -

نه با همین که نمیشه آنلاین زد.هر دفعه 2-3 دقیقه دنبال حریف میگرده بعد میگه نمیشه 5-6 بارم که تلاش کنی میبینی 15-20 دقیقه هست هی داری دنبال حریف میگردی و خبری نیست.خوب آدم حوصله اش نمیشه دیگه

من هم همین طوری می شم فقط زود تر حریف رو پیدا می کنه . فکر می کردم مثل بتل سرورای خوبی رو داشته باشه ولی مثل اون که نبود هیچ بدتر هم هست.

نظرت واسم خیلی محترم و خیلی ام دوست داریم ;) بحثم فقط شما نبودین کلی عرض کردم والا دیگه از حرف های تکراری آدم خسته میشه و لزومی نداره هی یه موضوع رو گفت ....
والا میری تو پیج pes حرفایی میزنی که اصلا تابلو نیست که pes فنی :| بعد میای اینجا اینا رو میگی /:) بازم میگم منظورم فقط شما نیستید دوستان دیگه هم هستن که همچین کاری رو بکنن .

- - -ویرایش - - -

ما کوچیک شماییم.

شرمنده ما از اتمسفر این فروم بی خبر بودیم:دی

والا من هم از پس انتقاد کردم هم از فیفا! ولی خوب من چیکار کنم که نقاط منفی فیفا امسال بیشتر بوده:دی خوب از دوستان فیفا باز هم اومدن تو تاپیک vs از فیفاهم انتقاد کردن .

دوستانی که احتمالا اینکارو میکنن عمدا میکنن مثل اینکه! ولی خداشاهده عمدی تو کار من نبوده .

سلام
FIFA 15 بنظر من جذابه ولی این گلهای باگ شوت از راه دور و کریس رونالدو بدجوری روی اعصابه
FIFA 14 را تا حالا با PS4 بازی نکردم ، میخوام FIFA 14 بگیرم
ولی قبلش میخوام بدونم FIFA 14 خیلی با FIFA 15 فرق داره؟
این گلهای باگ در FIFA 14 هم هست؟ کریس رونالدو روی اعصاب راه نمیره؟
FIFA 14 جذابیت FIFA 15 را داره؟ (البته اگه گلهای باگ و کریس رونالدو را فاکتور بگیریم)
آخرین نقل و انتقلات امسال را میشه برای FIFA 14 آپدیت کرد؟
کلا میشه FIFA 14 را آپدیت کرد؟
سلام دوستان عزیز
ببخشید من یه سوالی دارم و میدونم که اینجا جاش نیست بپرسم ولی خب جای دیه رو ندیدم که بخوام سوالمو بپرسم.
من میخواستم ps4 بخرم ولی وقتی از فروشنده پرسیدم گفت که دو تا ورژن داره که ورژن 2 قیمتش 15600000 و ورژن 3 هم 14600000 حالا خواستم بپرسم من کدومو بخرم بهتره؟؟
اصلا ورژن 2 و 3 چه فرقی با هم دارن؟؟
اگه راهنماییم کنین ممنون میشم

سلام دوستان عزیز
ببخشید من یه سوالی دارم و میدونم که اینجا جاش نیست بپرسم ولی خب جای دیه رو ندیدم که بخوام سوالمو بپرسم.
من میخواستم ps4 بخرم ولی وقتی از فروشنده پرسیدم گفت که دو تا ورژن داره که ورژن 2 قیمتش 15600000 و ورژن 3 هم 14600000 حالا خواستم بپرسم من کدومو بخرم بهتره؟؟
اون ریجن بردار من نه ورژن
ریجن 1 مال آمریکاس
ریجن 2 برای اروپا و خاورمیانس
ریجن 3 هم برای چین هست
به لحاظ سخت افزاری هم هیج تفاوتی ندارند

اون ریجن بردار من نه ورژن
ریجن 1 مال آمریکاس
ریجن 2 برای اروپا و خاورمیانس
ریجن 3 هم برای چین هست
به لحاظ سخت افزاری هم هیج تفاوتی ندارند
ممنون دوست عزیز
حالا معمولا کدوم ریجین خوبه بگیرم؟؟
هر کدومش بگیرم واسه بازی خریدن مشکل نداره؟؟
معمولا کدوم ریجین بدرد ما ایرانیا میخوره؟

سلام دوستان عزیز

دوست عزیز منظور اون فروشنده Region یا ناحیه تولید بازی بوده . شرکت ها محصولات خودشون در نقاط مختلف جهان عرضه می کنن و مناطق جهان هم از دید تجاری به 6 دسته تقسیم می کنن :

ریجن 1 مربوط به آمریکای شمالی .

ریجن 2 مربوط به اروپا ، خاورمیانه و ژاپن ( البته نسخه ژاپن تفاوت هایی داره )

ریجن 3 مربوط به آسیای جنوب شرقی + کره

ریجن 4 مربوط به استرالیا و آمریکای لاتین

ریجن 5 مربوط به روسیه ، هند و آفریقا

ریجن 6 هم مربوط به چین

ریجن ها هیچ تفاوتی از نظر محتوای بازی با هم ندارن . شما اکانتت مربوط به هر کشوری باشه میتونی با هر ریجنی بازی کنی چون PS4 یک کنسول Region Free هستش اما اگر بخوای برای اون بازی DLC یا محتوای اضافی بخری بهتره ریجن بازیت مطابق ریجن اکانتت باشه . به طور مثال اگر ریجن اکانت شما مربوط به آمریکا (1) هستش بازیتون هم ریجن 1 بگیرید و یا اگر ریجن اکانت شما برای امارات یا انگلیسه (2) بازی ریجن 2 بگیرید .

لامصب این نویر خودش یه باگه :d هرچی میزنی میگیره 3تا پنالتی تو یک بازی گرفت
نویر که انصافا تو واقعیت هم دروازه بان خوبیه به طور مثال اون شوتی که تو بازی برگشت با رم رو گرفت تو ذهنت بیار عالی کار کرد
حالا اینا به کنار من موندم کورتیوس رو کجای دلم بذارم لامصب مگه گل میخوره:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or