آخرین ویرایش:
دوست عزیز هدفت از این حرفای چیه میخوای چیزی رو ثابت کنی؟؟؟؟؟
گفتنی ها رو همه فیفا فن ها گفتن ؟؟؟
الان من کافیه فقط برم تو پیج مربوط به pes یکم انتقاد کنم ببین چه اتفاقی میوفته .
نظرت واسم خیلی محترم و خیلی ام دوست داریمداداش شما بَد برداشت کردی !
هدف!؟ هرکی از بازی انتقاد میکنه مگه هدف یا هدف تخریبی خاصی داره؟![]()
خط دومتون سئوالی بود؟![]()
خیلی ها هم اومدن اونجا انتقاد کردن چی شده مگه!
خودم تا همین 72ساعت پیش فیفا داشتم خوب برام عجیب بود همچین گل هایی! چه اشکالی داره مگه!
نه با همین که نمیشه آنلاین زد.هر دفعه 2-3 دقیقه دنبال حریف میگرده بعد میگه نمیشه 5-6 بارم که تلاش کنی میبینی 15-20 دقیقه هست هی داری دنبال حریف میگردی و خبری نیست.خوب آدم حوصله اش نمیشه دیگه
نظرت واسم خیلی محترم و خیلی ام دوست داریمبحثم فقط شما نبودین کلی عرض کردم والا دیگه از حرف های تکراری آدم خسته میشه و لزومی نداره هی یه موضوع رو گفت ....
والا میری تو پیج pes حرفایی میزنی که اصلا تابلو نیست که pes فنیبعد میای اینجا اینا رو میگی
بازم میگم منظورم فقط شما نیستید دوستان دیگه هم هستن که همچین کاری رو بکنن .
- - -ویرایش - - -
لامصب این نویر خودش یه باگه :d هرچی میزنی میگیره 3تا پنالتی تو یک بازی گرفت
اون ریجن بردار من نه ورژنسلام دوستان عزیز
ببخشید من یه سوالی دارم و میدونم که اینجا جاش نیست بپرسم ولی خب جای دیه رو ندیدم که بخوام سوالمو بپرسم.
من میخواستم ps4 بخرم ولی وقتی از فروشنده پرسیدم گفت که دو تا ورژن داره که ورژن 2 قیمتش 15600000 و ورژن 3 هم 14600000 حالا خواستم بپرسم من کدومو بخرم بهتره؟؟
اصلا ورژن 2 و 3 چه فرقی با هم دارن؟؟
اگه راهنماییم کنین ممنون میشم
تشکر![]()
ممنون دوست عزیزاون ریجن بردار من نه ورژن
ریجن 1 مال آمریکاس
ریجن 2 برای اروپا و خاورمیانس
ریجن 3 هم برای چین هست
به لحاظ سخت افزاری هم هیج تفاوتی ندارند
سلام دوستان عزیز
ببخشید من یه سوالی دارم و میدونم که اینجا جاش نیست بپرسم ولی خب جای دیه رو ندیدم که بخوام سوالمو بپرسم.
من میخواستم ps4 بخرم ولی وقتی از فروشنده پرسیدم گفت که دو تا ورژن داره که ورژن 2 قیمتش 15600000 و ورژن 3 هم 14600000 حالا خواستم بپرسم من کدومو بخرم بهتره؟؟
اصلا ورژن 2 و 3 چه فرقی با هم دارن؟؟
اگه راهنماییم کنین ممنون میشم
تشکر![]()
نویر که انصافا تو واقعیت هم دروازه بان خوبیه به طور مثال اون شوتی که تو بازی برگشت با رم رو گرفت تو ذهنت بیار عالی کار کردلامصب این نویر خودش یه باگه :d هرچی میزنی میگیره 3تا پنالتی تو یک بازی گرفت