آخرین ویرایش:
دیروز با مهدی کیلینی همین al2 خودمون 15 رو بازی کردیم از بس چرت بود تا دقیقه 30 بیشتر نتونستیم ادامه بدیم بعد ps3رو اتیش کردیم مثه مرد 14 زدیم و کلی لذت بردیمیعنی FIFA 14 بگیریم بهتره ؟
.من میخوام انلاین بازی کنم
من nat هم open کردم هیچ فرقی نکرد فقط پیغام عوض میشه که میگه حالا شاید حریفتون open نکرده.ولی تو نت گشتم دیدم بعضی ها به جای سیم از وایرلس استفاده کردن بهتر شده منم همین کارو کردم یکم بهتر شد قبلا از هر 10 بار تلاش میشد بازی کنم الان شاید از هر 5 بار.ولی در کل چند روز گذاشتم کنار به کل )xهمتون الان nat رو open كردين؟؟؟
واقعا تاثير داره؟؟؟
من از هر ١٠ بار تلاش فقط يه بار ميتونم برم تو سيزن
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
من nat هم open کردم هیچ فرقی نکرد فقط پیغام عوض میشه که میگه حالا شاید حریفتون open نکرده.ولی تو نت گشتم دیدم بعضی ها به جای سیم از وایرلس استفاده کردن بهتر شده منم همین کارو کردم یکم بهتر شد قبلا از هر 10 بار تلاش میشد بازی کنم الان شاید از هر 5 بار.ولی در کل چند روز گذاشتم کنار به کل )x
نتیجه ثبت شده اخویبعد از 10/12 دست برد متوالی خوردم به یه نفر که رئال رو ورداشته بود اول بازی کلی حمله کردم لامصب مگه گل میشد رفته بود تو اتوبوس هیچی دیگه اونقدر زده حمله زد که یهو نتیجه رو دیدم دققیق 50 بود 5 تا خورده بودمانصافا تاکتیکش خوب بود و با رونالدو وبیل خوب دریبل میزد منم دیدم داره آبروریزی میشه و تا 6 تایی نشدم سریع اومدم بیرون و برای اینکه کسی شک نکنه کنسول هم خاموش کردم :d
توی psn ایرانیهایی که فیفا15 دارن رو اد کنیدسلام دوستان چطور میتونم با یه ایرانی بازی کنم ؟ یا یه نفری که پینگش کم باشه ؟
دیگه 5 تا بس بود طرف هم فک کنم راضی بود من بیام بیرون لامصب 5 تا ضد حمله زد همش رفت تو گلنتیجه ثبت شده اخوی![]()
دوست عزیز هدفت از این حرفای چیه میخوای چیزی رو ثابت کنی؟؟؟؟؟یکی خواهشا به من بگه همچین گل هایی تو واقعیت دیده اصن؟ اصن خوده کریس میتونه بزنه تو دنیای رئالیسم؟!
این و این
دومی که خیلی جابه 10تا دفاع ب همراه دروازه بان فقط دارن اسکوربرد ـه استادیوم رو نیگاه میکنن و کریس و کریم هرکاری دلشون میخواد میکنن
من موندم چجوری با اون همه دورخیز و سرعت رسیدن ب توپ میتونه ب صورت ممد نوازی گونه ضربه بزنه و تعادلش بهم نخره![]()
نه با همین که نمیشه آنلاین زد.هر دفعه 2-3 دقیقه دنبال حریف میگرده بعد میگه نمیشه 5-6 بارم که تلاش کنی میبینی 15-20 دقیقه هست هی داری دنبال حریف میگردی و خبری نیست.خوب آدم حوصله اش نمیشه دیگهبا بازي حال نكردي؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk