FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
یکی خواهشا به من بگه همچین گل هایی تو واقعیت دیده اصن؟ اصن خوده کریس میتونه بزنه تو دنیای رئالیسم؟!

این و این

دومی که خیلی جابه 10تا دفاع ب همراه دروازه بان فقط دارن اسکوربرد ـه استادیوم رو نیگاه میکنن و کریس و کریم هرکاری دلشون میخواد میکنن:|

من موندم چجوری با اون همه دورخیز و سرعت رسیدن ب توپ میتونه ب صورت ممد نوازی گونه ضربه بزنه و تعادلش بهم نخره:|

یعنی FIFA 14 بگیریم بهتره ؟
.من میخوام انلاین بازی کنم
دیروز با مهدی کیلینی همین al2 خودمون 15 رو بازی کردیم از بس چرت بود تا دقیقه 30 بیشتر نتونستیم ادامه بدیم بعد ps3رو اتیش کردیم مثه مرد 14 زدیم و کلی لذت بردیم:x

همتون الان nat رو open كردين؟؟؟
واقعا تاثير داره؟؟؟

من از هر ١٠ بار تلاش فقط يه بار ميتونم برم تو سيزن

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
من nat هم open کردم هیچ فرقی نکرد فقط پیغام عوض میشه که میگه حالا شاید حریفتون open نکرده.ولی تو نت گشتم دیدم بعضی ها به جای سیم از وایرلس استفاده کردن بهتر شده منم همین کارو کردم یکم بهتر شد قبلا از هر 10 بار تلاش میشد بازی کنم الان شاید از هر 5 بار.ولی در کل چند روز گذاشتم کنار به کل )x

من nat هم open کردم هیچ فرقی نکرد فقط پیغام عوض میشه که میگه حالا شاید حریفتون open نکرده.ولی تو نت گشتم دیدم بعضی ها به جای سیم از وایرلس استفاده کردن بهتر شده منم همین کارو کردم یکم بهتر شد قبلا از هر 10 بار تلاش میشد بازی کنم الان شاید از هر 5 بار.ولی در کل چند روز گذاشتم کنار به کل )x

با بازي حال نكردي؟

بعد از 10/12 دست برد متوالی خوردم به یه نفر که رئال رو ورداشته بود اول بازی کلی حمله کردم لامصب مگه گل میشد رفته بود تو اتوبوس هیچی دیگه اونقدر زده حمله زد که یهو نتیجه رو دیدم دققیق 50 بود 5 تا خورده بودم :| انصافا تاکتیکش خوب بود و با رونالدو وبیل خوب دریبل میزد منم دیدم داره آبروریزی میشه و تا 6 تایی نشدم سریع اومدم بیرون و برای اینکه کسی شک نکنه کنسول هم خاموش کردم :d

بعد از 10/12 دست برد متوالی خوردم به یه نفر که رئال رو ورداشته بود اول بازی کلی حمله کردم لامصب مگه گل میشد رفته بود تو اتوبوس هیچی دیگه اونقدر زده حمله زد که یهو نتیجه رو دیدم دققیق 50 بود 5 تا خورده بودم :| انصافا تاکتیکش خوب بود و با رونالدو وبیل خوب دریبل میزد منم دیدم داره آبروریزی میشه و تا 6 تایی نشدم سریع اومدم بیرون و برای اینکه کسی شک نکنه کنسول هم خاموش کردم :d
نتیجه ثبت شده اخوی :دی

یکی خواهشا به من بگه همچین گل هایی تو واقعیت دیده اصن؟ اصن خوده کریس میتونه بزنه تو دنیای رئالیسم؟!

این و این

دومی که خیلی جابه 10تا دفاع ب همراه دروازه بان فقط دارن اسکوربرد ـه استادیوم رو نیگاه میکنن و کریس و کریم هرکاری دلشون میخواد میکنن:|

من موندم چجوری با اون همه دورخیز و سرعت رسیدن ب توپ میتونه ب صورت ممد نوازی گونه ضربه بزنه و تعادلش بهم نخره:|
دوست عزیز هدفت از این حرفای چیه میخوای چیزی رو ثابت کنی؟؟؟؟؟
گفتنی ها رو همه فیفا فن ها گفتن ؟؟؟
الان من کافیه فقط برم تو پیج مربوط به pes یکم انتقاد کنم ببین چه اتفاقی میوفته .

با بازي حال نكردي؟

نه با همین که نمیشه آنلاین زد.هر دفعه 2-3 دقیقه دنبال حریف میگرده بعد میگه نمیشه 5-6 بارم که تلاش کنی میبینی 15-20 دقیقه هست هی داری دنبال حریف میگردی و خبری نیست.خوب آدم حوصله اش نمیشه دیگه

ما که دیشب رفتیم دیویژن 3 :bighug:با مکزیک;;)بازیم بدجوری داره حال میده بمون:xالبته pes رو هم بازی میکنم اونم داره حال میده:dکلا فوتبال رو دوست دارم:) ولی یه موضوع برام خیلی جالبه، فکر نمیکنید یه کم گیم رو زیادی جدی گرفتید. دوستان اینا همشون بازیند واسه حال کردن این همه حرص و دعوا مال چیه، توی زندگی واقعی که باید حرص بخوری اینجا هم اگه قرار باشه حرص خورد که دیگه هیچی،خلاصه که برید حالشو ببرید:bighug:

راجب بازی بحث زیاد شده.
ولی الان بنظرم میشه یه تحلیل کلی داشت راجبش.
همین اول بگم اگه بنا رو به مقایسه با pes بزاریم من بازم برتری رو به فیفا میدم در کل. pes رو هم ۱ هفته بازی کردم با دوستان.
------
ولی بحث اصلیم تو فیفا همون مبحث دفاع کردنه.
بچه ها اگه دقت کنید و نوع دفاع رو تو ۱۴ به یاد میاریم چیزی که بیشتر یادمون میاد اینه بازیکنی که L رو سرش نبود و به قولی CPU برامون هدایت میکرد یجورایی باعث راحتی کار ما میشد و ما وظیفه تو\ گیری رو بیشتر رو اون مینداختیم و بازیکن تحت کنترلمون رو روی پاس حریف میبردیم.
به قولی هافبک و مهاجمو عقب میاوردیم و تا اونجا که ممکن بود رو دفاع L نمیدادیم.
اکثرمون هم با همین شیوه رفتیم سراغ 15 و به نوعی شوکه شدیم!

چون دیگه خبری از اون بازی فوق العاده دفاع ها نیست.
یعنی خودمون باید دفاع کنیم ... خودمون توپو بگیریم و دیگه خبری از اون حالت بی L توپو گرفتن نیست.
اولش من با این حالت خیلی مشکل داشتم و به نوعی شاکی بودم ولی به مرور قلق خوب دفاع کردن با یار تحت کنترل رو یاد گرفتم.
بازی واقعن در تمامی سطوحش خوب کار شده جز دو مورد که اکثر بچه ها هم قبول دارن.

ناشی گری گلرها و داوری.
من در حال حاضر جز این دو مورد با چیزی تو بازی مشکلی ندارم.
حتا باگ شروع مجدد رو هم میشه بست.

همون طور که گفتم بچه ها روی دفاع کار کنید و سعی کنید بازی خونیتون رو بهتر کنید.
تو پای بازیکن سرعتی نرید و بیشتر فضا رو ببندید.
این مهمترین تجربه بازی تو این مدت بود از فیفا برام و با گفتنش به رفقام دید خیلی از رفقام به نسبت قبل بهتر شده و همه سعی در دفاع کردن به صورت یار تحت کنترل دارن تا اینکه بخان مثل 14 دفاع کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or