FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
از دیروز که آپدیت اومده خیلی بهتر شده همون بار اول یا دوم حریف پیدا میکنه ولی یه مشکل دیگه پیدا کرده که هی وسطش میپره بیرون.کلا 4 دست امروز بازی کردم 2 بار از طرف من قطع شد 2بار از طریف مقابل

اقا ما هرچی تو سیزن و FUT سرچ میزنیم هیچی پیدا نمیکنه!!!
دریغ از یک دفعه!
بالا 200 بار سرچ کردم...
فقط پروکلاپ میاره
از هرکیم میپرسم بلد نیس!چیکار کنم؟

از دیروز که آپدیت اومده خیلی بهتر شده همون بار اول یا دوم حریف پیدا میکنه ولی یه مشکل دیگه پیدا کرده که هی وسطش میپره بیرون.کلا 4 دست امروز بازی کردم 2 بار از طرف من قطع شد 2بار از طریف مقابل

پس همونه باز كه

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

بفروشید 14 بگیرید بیاید فوتبال واقعی بازی کنیم .. هم سود میکنید هم سروراش خلوته خلوته ! لگ مگ یوخدی .. :bighug:
منکه اون آپدیته واسه 15 رو دانلود هم نکردم و نمیکنم چون میدونم بیس بازی همونی هست که بود ..

یه بار بعد آپدیت 15 بزن ضرر نداره شاید نظرت کمی عوض شد مش عبدالله:)

بفروشید 14 بگیرید بیاید فوتبال واقعی بازی کنیم .. هم سود میکنید هم سروراش خلوته خلوته ! لگ مگ یوخدی .. :bighug:
منکه اون آپدیته واسه 15 رو دانلود هم نکردم و نمیکنم چون میدونم بیس بازی همونی هست که بود ..

نقل و انتقالات توی 14 بروز هست الان؟

دوستان حتما آپدیت کنید خیلی از مشکلات برطرف شده فقط یکسری چیزا هست که هنوز مشکل داره که اونم طی آپدیت های آینده برطرف میشن البته برای بعضی از حرفه ای ها واقعا مشکل هست این سری چون ساختار تغییر کرده اما در نسخه های آینده امیدوارم به مشکل نخورن و بتونن از بازی لذت ببرن .

منم آپدیت کردم ، واقعا بهتر شده .
من قبلا بازی میکردم توپ میفتاد دست بازیکن حریف فقط از این و ر به اون ور میرفت اما الان پاسکاری بیشتر شده و بازی باحال تر.
سرعت پاس و شوت هم طبیعی تر شده .
عملکرد دفاع هم نسیت به قبل که انگا هویج کاشته بودی بهتر شده .
اما دروازبانا ، چیزی مشاهده نکردم که تغییر کرده باشن.
به هرحال از قبل بهتر شده .

اپديت كردم
چند دست FUT زدم خيلي بهتر شده نسبت به قبل .. تكروي هارو ميشه جلوشو گرفت
سرعت كمتر شده , پاسكاري ام بهتر شده
ولي باگ جديد فكر كنم شوت از راه دور شده ! با هركي بازي ميكنم فقط شوت ميزنن همشونم تير يا گل!
دركل اپديت خوبيه

امروز بعد یه مدت بازی کردم بنظرم بعد از آپدیت کمی بهتر شده البته هنوز هم باگ های زیادی داره ولی کم کم دستت میاد و میشه جلوشو گرفت .

امروز با دوستمون -----moh----- چند دست بازی کردیم، دهن ما رو سرویس کرد :دی
به اندازه کل عمرم گل زاویه بسته خوردم :دی خیلی هم خوب دفاع میکردن :دی
فرقی هم نداشت با چه تیمی باشیم، با همه تیما هر بازی 3-4 تا زاویه بسته میخوردم :دی

فرقی هم نداشت با چه تیمی باشیم، با همه تیما هر بازی 3-4 تا زاویه بسته میخوردم :دی

آیدیش رو بگو:boxing:

ممد(امشو شوشه..) کارش درسته چه با باگ چه بی باگ :دی
اما ای کاش باگ نزنه بازی حال بده :دی
بعضی وقتا که تک به تک میشن دوست دارم سرمو بکوبم به دیوار ..... دروازه بان همینجور انگار اومده پارک جنگلی این قضیه هم یه بار دو بار نیس هر تک به تک میان از کنار بازیکن قدم زنان رد میشن جالب اینجاست مسیر حرکت توپم با چشاشون دنبال میکنن....
همیشه که تک به تک میشه یاد همسایمون میوفتم :دی قدیما تو حیاط میخواست مرغشو بگیره دو دستشو باز میکرد خم میشد میدویید دنبال مرغ قشنگ این حرکت شبیه سازی کردن !!!

خداییش اگه عاشق فوتبال نبودم و میتونستم با بقیه بازیا حال کنم تا حالا 10بار فیفا رو فروخته بودم ! ای کاش دروازه بانا رو از حالت مرغی دربیارن فقط !.... همین

بازم میگم دوستانی که فیفا بازن ! ای دیمو ادد کنن بازی کنیم ! Dr__Septimo

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or