FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
همین الان چک کردم
1 روز و 20 ساعت تا عرضه جهانی بازی در آمریکا باقی مونده
هنوز PRE LOAD شروع نشده.با توجه به سابقه قبلی من از PRE LOAD (مثلا سر FIRST LIGHT ) مطمئنا امروز دانلود شروع میشه

سلام سروراش از الان باز ؟ با اینترنت وصل بشیم بن نمی شم؟
من امسال اولین سالیه که با کنسولای سونی فیفا رو شروع میکنم اما سالای قبل همیشه 2-3 روز زودتر شروع میکردم آنلاینم میزدم اما هیچوقت بن نشدم! حتی یه سال شد 5-6 روز زودتر بازی اومد که هیچ اتفاقی نیوفتاد!
همین الانم از web app آلتیمیت تیم رفتم دیدم کلی هستن که 2-3 روزه بازی دستشونه و کلی بازی کردن

دوستانی که بازی خریدن لطفا یه آمار بدن از بزرگترین مشکل دمو یعنی دروازبانا ایا هنوز راحت دریبل میخورن؟یا تو جلو آمدن و جمع کردن توپ مشکل دارن؟ویا در هنگام تک به تک هنوز زاویه بسته راحت گل میخورن؟ لطفا دروازبانارم باهم مقایسه کنید از بهترینشون یعنی نوءر تا ضعیفترینشون ایا تفاوتی دارن یا نه همگی به یک صورت عمل میکنن اون اورالشون نقشه کشک بازی میکنه؟!چون تو دمو من هیچ تفاوتی بین دروازبانا ندیدم همشون به یک شکل عمل میکردن!ممنون میشم کسی که بازی تست کرده به این سوالات جواب بده!
هرقت هم بازی اجازه دانلود داد لطفا خبرش بدین ممنونم.

دوستان یه سئوال مبتدب چون من اولین باره گیم ps4 گرفتم . سی دی کی داخلش نداره برا من دو تا دفترچه هست و سی دی چیز دیگه نباید باشه؟
مواد لازم جهت آنلاین بازی کردن چیه ممنون؟
احتمالا داره .. من خودم بتل گرفتم حاوی 10 دلار بود که البته تاریخ انقضا داشت که نتونستم استفاده کنم :| بعضی هاشونم 14 روز پلاس دارن

حالا که بازی کزدم با حریف قدر تر میبینم دروازه بان ها مشکل دارن خوب شوت گیرایی شدن اما لعنتی ها همه شوت ها رو دو ضرب میکنن اصن یه جورایی هولن تو شلوغی ها توپ رو بد دفع میکنن و میندازن جلو پای حریف.
دمو دلچسب تر بود هر چند همچنان هوش بازی نسبت به 14 بالا تره اما یه مشکلایی داره که بد ضد حمله میخوری اگه بخوای بازی سازی کنی و اینکه بازی شده به کام دوستانی که سبک بازیشون فقط پا به توپ دویدنه مخصوصا با رئال و راحت دفاع رو تو کورس جا میزاره یه جورایی این قضیه شده مثه فیفا13 چون تو 14 یکم بهتر شده بود اما الان دوباره رونالدو توپ و بر مبداره از این سر زمین تا اون سر زمین میدوه و گللللللللل.... از نظر تیم هم آرسنال و دورتموند همچنان خوب تاکتیک پذیرن اما منچستر بد تیم خفنی شده تو دفاع کند و ضعیفه نسبتا اما تو میانه زمین و حمله خیلی عالیه اگه تیمشون امسال هم مالی نیست اما تو فیفا خوب تیمی شدن. شوت ها نباید اینقدر قوی میشد و از همه بدتر لحظه به ثمر رسیدن گله که توپ تور رو لمس میکنه به نظط من 14 بهتر یود چون الان تور وقتی توپ بهش میخوره صدای خوبی نداره و حرکت تور هم ضعیف تر شده و انگار تور از جنس سیمه
کلا بازی اون چیزی که دمو نویرشو داده بود فعلا که نیست اما بی انصافیه اگر بخوام بدش بگم چون همچنان بی رقیب میتازه فیفا و این چیزی بوده که دیگه از دستشون بر اومده و بی انصافیه ما هم بخوایم انتقاد ناجور کنیم و کل زحمتشون رو زیر سوال ببریم اخه راضی نگه داشتن همه سخته.

- - -ویرایش - - -

سرعت نسبت به دمو خیلی بهتر شده

آره واقعا

- - -ویرایش - - -

دوستانی که بازی خریدن لطفا یه آمار بدن از بزرگترین مشکل دمو یعنی دروازبانا ایا هنوز راحت دریبل میخورن؟یا تو جلو آمدن و جمع کردن توپ مشکل دارن؟ویا در هنگام تک به تک هنوز زاویه بسته راحت گل میخورن؟ لطفا دروازبانارم باهم مقایسه کنید از بهترینشون یعنی نوءر تا ضعیفترینشون ایا تفاوتی دارن یا نه همگی به یک صورت عمل میکنن اون اورالشون نقشه کشک بازی میکنه؟!چون تو دمو من هیچ تفاوتی بین دروازبانا ندیدم همشون به یک شکل عمل میکردن!ممنون میشم کسی که بازی تست کرده به این سوالات جواب بده!
هرقت هم بازی اجازه دانلود داد لطفا خبرش بدین ممنونم.

این همه رو که نمیشه زود مقایسه کرد و سنجید اما دروازه بان ها چنگی به دل نمیزنن و تا حالا من کاسیاس رو شوت گیر فوق العاده ای دیدم که اون هم مثل بقیه همش رو دو ضرب میکنه و مینداره جلو پای بازیکنا. اما واقعا کاسیاس مثلا از دخه آ و مینوله بهتر بود.

- - -ویرایش - - -

دوستان یه سئوال مبتدب چون من اولین باره گیم ps4 گرفتم . سی دی کی داخلش نداره برا من دو تا دفترچه هست و سی دی چیز دیگه نباید باشه؟
مواد لازم جهت آنلاین بازی کردن چیه ممنون؟
همون دیسک بلو ری مواد لازم جهت بازی کردنه میزاری تو کنسول و بازی میکنی همین البته باید اکانت psn ساخته باشی و برای آنلاین به اینترنت هم وصل باشی. و تو قاب بازی هم دقیقا یه دفترچه 4 برگ سیاه سفیده و یه تک برگ رنگی و هیچ کد و سی دی کی داخل بازی نیست جون اصلا لازم نیست مگه pc هست.

- - -ویرایش - - -

سلام سروراش از الان باز ؟ با اینترنت وصل بشیم بن نمی شم؟

سرورا بازن و هیچ نن شدنی هم در کار نیست و این کار معموله و حتی خود ea به کلی آدم و شرکت میده که به دلایل مختلف بازی کنن. و اگر قرار بود کشکل داشته باشه که سرور ها رو باز نمیزاشتن و اون تعدادی که چند پست قبل گفتم تو سیزن نبودن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or