FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
شما هر ریجنی بخری میتونی آنلاین بازی کنی.

من اکانت psn ریجن 1 هستش گفتن توی التیمیت فیفا برای انلاین بازی کردن با بقیه باید ریجن اکانت با بازی یکی باشه الا ن یجا ریجن ال میفروشه میخوام بدونم ریجن ال همون 1 هستش یا 2؟

من اکانت psn ریجن 1 هستش گفتن توی التیمیت فیفا برای انلاین بازی کردن با بقیه باید ریجن اکانت با بازی یکی باشه الا ن یجا ریجن ال میفروشه میخوام بدونم ریجن ال همون 1 هستش یا 2؟
چرت گفتن حاجی شما باور نکن ما الان 5 ساله کارمون اینه

اقایون خانوما اگه توی اولتیمیت تیم بخواین با psn card پک باز کنید اون موقع باید ریجن بازی با ریجن اکانت یکی باشه فقط و فقط در این صورت باید ریجن بازیتون با اکانتتون یکی باشه وگرنه اگه مغایر باشه هم میتونید از تمامیه امکانات فیفا استفاده کنید=fact

اقایون خانوما اگه توی اولتیمیت تیم بخواین با psn card پک باز کنید اون موقع باید ریجن بازی با ریجن اکانت یکی باشه فقط و فقط در این صورت باید ریجن بازیتون با اکانتتون یکی باشه وگرنه اگه مغایر باشه هم میتونید از تمامیه امکانات فیفا استفاده کنید=fact

هنوز هستن کسایی که باید اینو واسشون توضیح داد؟ :دی

خدایییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من تو عمرم آنلاین بازی نکردم دوروبرم داداش زیاد دارم یا رفیق برا بازی:dبعضی ها گفتن برو آلتیمیت بازی کن گفتم من حالشو و بلد نیستم بیخیال بعد ذهنم تشویق شده شاید آلتیمیت بازی کردم اما 2 روز پیش گفت بهم ی جایزه gold گفت چی گفت یادم نیست نمیده گویا اگر psn uk باشه و بازیت آل...
بخدا این جا هم گمراهتر میشیم تا هوشیارتر و افزایشه اطلاعات هرکی ی چیزی میگه...یکی که خدای این چیزاست اسغفرالله بگه لطفا

- - -ویرایش - - -

داداش من نفهمم راجبه آنلاین:d بازی کردن روکو راست بگو من الان آل فیفارو بگیرم و psn من uk ساخته شده بعدن بخوام آنلاین بازی کنم هیچ مشکلی نخواهد داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

من FIFA14 دارم . PSN من هم UK هیچ مشکلی تو بازی و انلاین و اولتیمیت نداشتم. ریجن بازی هم ALL هست . فقط نمیتونم FIFA POINT بگیرم. اگه برای شما فیفا پوینت مهم نباشه هر ریجنی که بگیری هیچ فرقی نمیکنه.

من FIFA14 دارم . PSN من هم UK هیچ مشکلی تو بازی و انلاین و اولتیمیت نداشتم. ریجن بازی هم ALL هست . فقط نمیتونم FIFA POINT بگیرم. اگه برای شما فیفا پوینت مهم نباشه هر ریجنی که بگیری هیچ فرقی نمیکنه.
فیفا پوینت باهاش چیکار میشه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برا چه کاریه...بچه ها یکی بگه فیفا پوینت برا چیه به چه کاری میاد لطفا

فیفا پوینت باهاش چیکار میشه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برا چه کاریه...بچه ها یکی بگه فیفا پوینت برا چیه به چه کاری میاد لطفا
فیفاپوینت واحد پوله حقیقی توی بخش اولتیمیت هست که باهاش فقط میشه پک باز کرد پک هم توی بخش اولتیمیت هست که توش بازیکن قرداد مربی و...... هست اولتیمیت هم یه بخش توی فیفا هست فیفا هم یه بازیه اها یادم رفته فیفاپوینت رو با psn card میخرن:))

واسه عمشون Pre-Load گذاشتن ؟! روز ریلیز لابد میخواد بزاره دانلود کنیم با این سرعت خیلی خیلی خوبمون .... !!!

بله متاسفانه منم هفته هفته پیش preorder کردم اما هنوز تا این ساعت دانلود بازی فعال نشده !
دوستان راهنمایی کنن چرا اینجوریه ؟
اکانتم هم ربجن آمریکا هستش.

Sent from my iPhone using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or