FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
اقا من هر چی نگاه میکنم میبینم با نسخه pc فرق داره!
نظرتون چیه؟
رو کدوم بگیرم؟

به کجا نگاه میکنید که فرق داره؟
هیچ فرقی نداره، من دمو رو روی جفتشون بازی کردم و دقیقاً یکی هستن. اتفاقات نسل قبل که چند سال طول کشید تا دو نسخه یکی بشن رو فراموش کنید، این نسل از همین 15 دقیقاً مشابه شدن.

دوستانی که میگن فیفا در تغییرات چمن طی بازی و خراب شدنش زیاده روی کرده بشینن بازی الان چلسی من سیتی رو ببینن که نیمه اول بازی چمن به کل نابود شده:دی

غفاري جان لازم نيست با هر پستت عكسم بزاري ترافيك ما ...:| مباركتون باشه ، اميدوارم دفترچه هم داشته باشه تا مشكلي نداشته باشيد
=======
هروقت پري لود شروع شد ممنون ميشم كسي لينك ها رو بزار

سلام دوستان من اولین باره اوله میخوام بازی دیجیتالی بخرم راهی برای گرفتن دیتا هست که هزینش کمتر دربیاد؟ چون خودم بخوام دانلود کنم که کلی باید هزینه دانلودش کنم. اگه راهی داره ممنون میشم راهنماییم کنید

دوستان میشه در مورد این دوتا سوال منو راهنمایی کنین:
-اتو سیو چه جوری غیر فعال میشه(نه داخل ستینگ دیدم و نه داخل گزینه پرو فایل)
-گزینه یار گیریش دقیقا کجاست؟(انگلیسیش گمون کنم man mark بود داخل نسخه های قبل)

سلام دوستان
دو تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید .
من تا فیفای قبلی از طریق اورجین تو کامپیوتر آنلاین بازی میکردم و اونجا add کردن دوستان تو خود اورجین انجام میشد, الان تو نسخه ps4 چطوری میتونم دوستان رو add کنم و پی ام بدم ؟
سوال دوم : برای بازی آنلاین با ادلیست باید تا 23 سپتامبر صبر کرد ؟

پیشاپیش ممنون

سلام من هم بالاخره خريدم ريجن آل،
بخش اخبار تيم محبوب كه مستقيما ار سايت گل اخبار رو ميزاره كيفيت اطلاع رسانى فوتبالى بازى رو خيلى بالا برده.

سلام دوستان من اولین باره اوله میخوام بازی دیجیتالی بخرم راهی برای گرفتن دیتا هست که هزینش کمتر دربیاد؟ چون خودم بخوام دانلود کنم که کلی باید هزینه دانلودش کنم. اگه راهی داره ممنون میشم راهنماییم کنید
شما ببین از بچه های اینجا کی با pc دانلود میکنه و ریجن اکانتش با شما یکی هست باهاش هماهنگ کن برو ازش فایل کامل رو فلش بگیر و با برنامه به کنسول خودت منتقل کن...دیگه از این کم خرج تر به ذهنم نرسید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or