FIFA 15 | Xbox 360

توپ جمع کن , چمن و گرافیک که نشد بازی ، تو فوتبال 90 درصد گیم پلی حرف اصلی رو میزنه که تفاوت های خیلی زیادی داشته خوشبختانه. گرافیک برای پز دادن به دوست و رفیق کاربرد داره.

توپ جمع کن , چمن و گرافیک که نشد بازی ، تو فوتبال 90 درصد گیم پلی حرف اصلی رو میزنه که تفاوت های خیلی زیادی داشته خوشبختانه. گرافیک برای پز دادن به دوست و رفیق کاربرد داره.

گیم پلی تفاوت داره شما بازی کن هر 2 نسل رو متوجه میشی توپ نسل 8 سنگین تر از نسل هفت هستش انیمیشن بازیکنها برای بازی بیشتر از نسل هفت هستش

Last edited by a moderator:
مچ دی تو دمو فعال نمیشه!؟اگه میشه یکی بگه چجوری؟نه با y روشن میشه نه دکمه ی دیگه ای!
بدون مچ دی هم بازی کردن جذابتی نداره چون ترکیبها اصلا درست نیست!:(

درود
دوستان من می خوام دمو رو دانلود کنم ولی ارور 8C230002 میده
توی نت جستجو کردم میگن کردیت کارت می خواد
کسی راه حلی نداره ؟

dyzu4uny.jpg

نیاز به گلد داری داداش با مجانی یا گلد تریال 7 روزه تمیشه

بازي مثل فيفا ١٤ هست روي اين نسل گيم پلي بهتر شده ولي مسى..... اقا مسي رو دوباره يك قول سه سر ساختن كلا بارسلونا رو يك اژدها ساختن :| يك امكان جديدش اين هست كه درواز بان به بازيكنا ميگه بريد جلو هنگام كاشته زدن يك استراتژي جديد به نام
All attack اومده فقط دو نفر ميمونن دو دفاع بقيه تو حمله هستن ولي گرافيك دموي نسل ٨ كه تو چيو توب ديدم عالي بود !
( چه قدر حرف زدم :| :D )

Subscribe to my youtube channel :
aryan namavar

روشی نیس بشه وقت بازی روبیشتر کرد؟

نه چون دمو هست

Subscribe to my youtube channel :
aryan namavar

Last edited by a moderator:
من یه سوال دارم
متاسفانه دمو رو دانلود کردم ولی بازی رو وقتی اجرا میکنم سر عکس مسی میمونه و دیگه تکون نمیخوره
یا وقتی میگه استارت رو بزن ، میزنم فقط یه دایره سمت چپ همین طوری میگرده و وارد بازی اصلی نمیشه
مشکل از کجاست ؟
چه باید بکنم ؟

خب ظاهرا لايسنس ورزشگاههاي ليگ برتر براي نسخه هاي نسل هفتم منتفيه! تو مودم كه خبري نيست وقتي دوتا تيم ليگ برتر بازي ميكنن باهم برخلاف دموي نسخه نسل هشتم.

خب ظاهرا لايسنس ورزشگاههاي ليگ برتر براي نسخه هاي نسل هفتم منتفيه! تو مودم كه خبري نيست وقتي دوتا تيم ليگ برتر بازي ميكنن باهم برخلاف دموي نسخه نسل هشتم.

لیسانس ورزشگاه ها که قطعیه ولی منظور شما broadcast هست که بله انگار استایل لیگ انگلیس نداره.

بازی کامل FIFA 15 برای کاربران سرویس EA access از امروز، ۱۸ سپتامبر، قابل دانلود و بازی است. این در حالی است که دیگر افراد باید حداقل ۵ روز دیگر برای انجام بازی کامل صبر کنند. البته محدودیت هایی نیز برای افرادی که پیش از عرضه رسمی بازی اقدام به دانلود و انجام بازی کامل می کنند نیز وجود دارد.

محدودیتی که برای این افراد وجود دارد این است که تنها می توانند ۶ ساعت به انجام بازی بپردازند تا زمانی که انتشار رسمی FIFA 15 در هفته دیگر صورت بگیرد. همچنین قابل توجه است که بازی در هر حالتی در حال اجرا باشد، این زمان ۶ ساعته محسوب می شود به این معنا که اگر بازی در Xbox One در پیش زمینه نیز در حال اجرا باشد، زمان آن جزو ۶ ساعت محسوب می گردد.

تمامی پیشرفت هایی که در بازی صورت گیرد، شامل اچیومنت ها، ذخیره خواهد شد و زمانی که بازی به صورت رسمی و نامحدود عرضه شد می تواند مورد استفاده قرار بگیرد. کاربران EA access تنها نیاز دارند وارد EA access Hub شده و بر روی لینک دانلود کلیک کنند.

EA access سرویس اشتراکی است که در حال حاضر تنها بر روی Xbox One قرار دارد و به بازیکنان این امکان را می دهد تا ۵ روز پیش از عرضه رسمی بازی ها بتوانند به آن ها دسترسی داشته باشند. هزینه اشتراک این سرویس به صورت ماهانه ۵ دلار بوده و مشترک EA access بودن باعث می شود که بازی های EA games با ۱۰درصد تخفیف قابل خریداری باشند .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or