FIFA 15 | Xbox 360

بعد از چند دست بازی..
واقعآ پیشرفت به چشم میاد..
فیس و فیزیک بازیکن ها بهتر شده خیلیییییی.. البته راکیتیچ باگ داره! از پشت سر موهاش بلنده از روبرو کچل..
دریبل زدن بهتر شده..
ولی خطاها شدیدآ مشکل داره! چندتا تکل سالم من رو خطا گرفت ولی کمپانی زد نیمار رو ترکوند داور اصلآ انگار نه انگار..
دروازه بان ها یکم مشکل داشتن که با تنظیمات بهتر شدن..

- - -ویرایش - - -

تو تاپیک Demo Zone یکی یه فایل گذاشته اون سالمه! http://188.165.18.168/game/FIFA15.DEMO.XBOX360.rar
منی که فقط فوتبال بازی میکنم سمت نسل جدید برم یا میشه یکسالیم با همین نسل بازی کرد نظرت چیه؟

سلام خدمت همه بچه هایی که تو کف بازی هستن و موفق به بازی نشدن :دی
خب به اطلاعتون برسونم من دیشب از تورنت گرفتم از همون لینکی که دو صفحه قبل گذاشتمش. و تا الآن چند تا بازی کردم..
بازی به جز گرافیک از هر جهت بهبود داشته.. مخصوصا فیزیک بازیکن ها.. دروازه بان ها واقعا پیشرفت داشتن و بهتر کار میکنن مخصوصا توی خروج هاشون..
اما خب بازی جوری شده که با ضد حمله و پاس تو عمق راحت میشه گل زد و یکمی تو ذوق میزنه. دفاع هم ضعیف شده و سخت..
به جز این دو مورد همه چیز عالی.

تو یوتوب یکی نسخه بتا رو بازی کرده تو 360 مقایسه کردم جدا با نسخه One تفاوت خیلی زیادی نداره یعنی اصلا نسخه 360 نا امید کننده نیست ! فقط کاش Pro clubs رو حذف نمیکردن .

در نگاه اول ب بازی بازی تغیراات خوبی داشته نسبت به قدرت کنسول های نسل هفتم.براس مثال eaبه خوبی تونسته به شعار فیفا15 یعنس کنترل بهتر در دفاع و حمله پایبند باشه.بعد این ک گل بزنین بعد چند وقت که توپ بره بیرون تکرار گل رو دوباره نشون نمیده.باید به همینشم راضی باشیم

تو یوتوب یکی نسخه بتا رو بازی کرده تو 360 مقایسه کردم جدا با نسخه One تفاوت خیلی زیادی نداره یعنی اصلا نسخه 360 نا امید کننده نیست ! فقط کاش Pro clubs رو حذف نمیکردن .

جان؟ تفاوت زیاد نیست؟ شما One داری؟ من مغازه 360 دارم الان دارم بازی میکنم دیشب هم خونه رو one بازی کردم روی 360 انگار دارم نسخه تقلبی و چینی رو بازی میکنم..

زمین تا آسمون فرق داره...

آخرین ویرایش:
جان؟ تفاوت زیاد نیست؟ شما One داری؟ من مغازه 360 دارم الان دارم بازی میکنم دیشب هم خونه رو one بازی کردم روی 360 انگار دارم نسخه تقلبی و چینی رو بازی میکنم..

زمین تا آسمون فرق داره...
گفتم تفاوت خیلی زیاد نیست !من نسخه 14 رو تو وان بازی کردم ، گیم پلی دمو 15 رو تو هر دو نسخه دیدم . من حس تقلبی و چینی بهم دست نداد . به نظرم EA هروقت تونست گرافیک و گیم پلی اش رو در حد NBA 2k بکنه تازه میشه گفت تفاوت بسیار زیاد و قابل توجهِ !

گفتم تفاوت خیلی زیاد نیست !من نسخه 14 رو تو وان بازی کردم ، گیم پلی دمو 15 رو تو هر دو نسخه دیدم . من حس تقلبی و چینی بهم دست نداد . به نظرم EA هروقت تونست گرافیک و گیم پلی اش رو در حد NBA 2k بکنه تازه میشه گفت تفاوت بسیار زیاد و قابل توجهِ !

دیدن با بازی کردن خیلی فرق داره... باید بازی کنی تا اون حس رو داشته باشی...

بعد از چند دست بازی..
واقعآ پیشرفت به چشم میاد..
فیس و فیزیک بازیکن ها بهتر شده خیلیییییی.. البته راکیتیچ باگ داره! از پشت سر موهاش بلنده از روبرو کچل..
دریبل زدن بهتر شده..
ولی خطاها شدیدآ مشکل داره! چندتا تکل سالم من رو خطا گرفت ولی کمپانی زد نیمار رو ترکوند داور اصلآ انگار نه انگار..
دروازه بان ها یکم مشکل داشتن که با تنظیمات بهتر شدن..

- - -ویرایش - - -

تو تاپیک Demo Zone یکی یه فایل گذاشته اون سالمه! http://188.165.18.168/game/FIFA15.DEMO.XBOX360.rar

کلا فیفا جز محدود بازی هایی ست که سال به سال پیشرفت میکنه و به نسخه قبل ش گند نمیزنه !
برای این لینک هم ممنون. گفتن نداره ولی نامحدود داریم:d:))

بچه ها منم کلوپ ایکس باکس 360 دارم یه دونه پلی 4 هم دارم اگر فقط برای فیفا میخاید کنسول نسل هشتمی بگیرید تا فیفا 16 هم میتونید صبر کنید به نظر من چیز زیادی از دست نمیدید:)

این لینکی که گذاشته بودن دوستان روی 95 درصد ارور داد لطفا لینکهای معتبر رو قرار بدید حالا من محدودیت ندارم ولی یکی محدودیت داشته باشه 1.6 گیگ از حجمش به فنا میره.

این لینکی که گذاشته بودن دوستان روی 95 درصد ارور داد لطفا لینکهای معتبر رو قرار بدید حالا من محدودیت ندارم ولی یکی محدودیت داشته باشه 1.6 گیگ از حجمش به فنا میره.

تاریخ اون لینک تموم شده. واسه منم تا 70 درصد رفته. ایشاله دوستمون یه بار دیگه اونو با فایل گیر آپ کنه.

آقا من از طریق PC دانلود کردم و با برنامه USBXTAFGUI ریختم رو USB ..

وقتی وصل میکنم به Xbox میرم تو Setting و قسمت Storage زده 1.6 G خالیِ یعنی ریخته شده ولی تمام فایل ها جلوش زده 0KB !!

چه کنم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or