FIFA 15 | Xbox 360

سلام. وقتی می خوام به سرور ea وصل بشم ارور می ده. می گه سرور در دسترس نیست . اکانت گلد هم دارم. اینترنتم هم مخابراته. راهی داره؟

مودت رو خاموش روشن کن چند دقیقه صبر کن باز وصل شو تست کن. اگه نشد باید زمانای دیگه امتحان کنی. ( مثلا اگه شب بازی میکنی تو روز ظهر و صبح امتحان کن حتما میشه )

اه اه اه اه اه حالم بهم خورد! این دیگه چه گیم پلی مزخرفیه!!! واقعاً خرابش کردن! خوراک یه عده نووب شده بازی،بدو بدو تا دم دروازه! خاک بر سرا به جای اضافه کردن جنگولک بازی گرافیکی میتونستن گیم پلی رو بهتر کنن!( البته به نفع خودشون بهتر کردن، چون آدم فوتبال فهم که بازی تاکتیکی دوست داره نمیره پول بده فیفا پوینت بخره، نووب جماعتن که از این کارا میکنن،این بازی هم هدیه به اونهاس) هدیه به تمام کسانی که تو ۶،۷ بازی یه گل میزدن، حالا تو ۱ بازی ۶،۷ تا گل میزنن و فک میکنن خیلی خوبن!!!

امروز با رفيقم بازي كردم تو ١٤ تقريبا هيچ كاري نمي تونست بكنه
حالا واسه ما استاد شده ٣تا شوت ٣تا گل ،٧تا شوت ٦تا گل نمي دونم چي كار كنم اگه كسي مي دونه يه راهنمايي بكنه

Sent from my iPad using Tapatalk

امروز با رفيقم بازي كردم تو ١٤ تقريبا هيچ كاري نمي تونست بكنه
حالا واسه ما استاد شده ٣تا شوت ٣تا گل ،٧تا شوت ٦تا گل نمي دونم چي كار كنم اگه كسي مي دونه يه راهنمايي بكنه

Sent from my iPad using Tapatalk

منم کاری که خودم کردم رو بهت پیشنهاد میکنم. بازی رو بزار کنار و با حفظ کلاس کار برو دوباره سراغ fifa14

Sent from my iPad using Tapatalk HD

فقط میتونم تاسف بخورم گند زدن تو بازی یعنی چی آخه بازیکنی که فقط سرعتش بالاست توپ برداره تا دم دروازه همرو به راحتی دریبل کنه!!!!!!!!!!! خیلی ضد حال خوردم هر کاری کردم باهاش کنار بیام نشد

هیچیه بازی بالانس نیست فقط تاسف... ماهم رفتیم با همین فیفا 14 سر کنیم تا ایشالله یه 9 ماه دیگه بریم نسل بعد...

فقط میتونم تاسف بخورم گند زدن تو بازی یعنی چی آخه بازیکنی که فقط سرعتش بالاست توپ برداره تا دم دروازه همرو به راحتی دریبل کنه!!!!!!!!!!! خیلی ضد حال خوردم هر کاری کردم باهاش کنار بیام نشد

هیچیه بازی بالانس نیست فقط تاسف... ماهم رفتیم با همین فیفا 14 سر کنیم تا ایشالله یه 9 ماه دیگه بریم نسل بعد...

شما خیال کردی نسل بعد از این خبرا نیس؟ از نظر گیم پلی همونه تقریبا. تمام این مشکلات اونجا دوبرابر هست. من خودم دیروز بازی کردم دیدم.

اینجوری که تو خبرها خوندم این نسخه فیفا فروشش 23% نسبت به 14 بیشتر شده . این نشون میده سیاست های EA جواب داده و حالا به خاطر این نسخه مسخره میان تا سال

دیگه با تبلیغات گسترده میگن سیستم دفاعی رو پیشرفته میکنن ، بعدش سال دیگه دفاع های مسخره و احمق این نسخه رو میکنن همونی که تو نسخه 98...............2014 بود !

=))

من که فقط احساس میکنم به جای اینکه دارم حریفمو شکست میدم بیشتر دارم از پس مدافع های عقب مونده خودم برمیام که یه وقت مثل *** سرشونو نندازن بیان جلو عمق دفاع خالی شه !

یکی از کلید موفقیت های من تو فیفا همین Team mate contain بود حالا به لطف این نسخه رسما بی فایده شده چون همش با مدافع Press میکنه = تونل

این بازی نسخه بزرگسال داره؟؟!!منظورم اینه که خیلی فانتزی و به نظرم بچه گونه شده بازی
من حرفه ای بازی نمی کنم اما بازی نیست که نشه دسته رو گذاشت کنار!!
نکات جدیدی که من در بازی دیدم:
صدای توپ بلند تر
گل زدن راحت تر
دیتابیس جدید!!
فانتزی شدن گرافیک بازی(به جای دقت در جزئیات بازی رنگ و لعاب بیشتری به محیط بازی دادن)

وقتی چند روز پیش اومدم گفتم این بازی شاهکاره هنوز دفاع های 4 نفره رو امتحان نکرده بودم! الان حرفمو باید پس بگیرم.

تو دفاع 4 نفره واقعا بازی مشکله و عمق دفاع خیلی خیلی راحت خالی میمونه!.

با سیستم 5 دفاعه منچستر تو career فصل اول 18 clean sheets داشتم که این رقم تو فصل اول بازیم با بارسلونا به 3 نزول پیدا کرد!، هرکاری هم کردم دلم راضی نمیشد برای بارسلونا دفاع 5 نفره بزارم! چون حداقل من یاد ندارم بارسا 5 تا دفاع بزاره عقب زمین و دوتا هافبک دفاعی هم جلوش!

خلاصه توی سیستم 4-3-3 عمق بدجور خالی میمونه و حتی انواع custumize رو هم پیاده کردم رو این سیستم باز درست نشد!

در کل یه جورایی باید قید 4-3-3 رو بزنم!. لامصب انگار کارشناسشون برای دفاع 4 نفره "سرهنگ علیفر" بوده :))

جالبه تو نسخه ps4 دروازبان اصلا گل نمیخوره خیل غیر منتقی توپ رو میگیره بیشتر شوت ها تو باقالی هاست اون هایی هم که دقیق میزنی میکوبه به تیرک!!! ولی تو نسخه فیفا 14 نسل جدید به نظر میرسه به 15 نسل قبله من خودم یه گل مشتی زدم از زمین خودم
http://www.aparat.com/v/fMY5a

آخرین ویرایش:
سلام از اخرین پستم فکر کنم 1 هفته ونیم میگذره شاید کم یا زیاد ولی تا الان بازی نکردم یه ساعت پیش خواهرزاده ام داشت بازی میکرد رئال و یه تیم اورده بود دقیق یادم نیست ولی تو لالیگا بود با تونی کروس خداشاهده دو متر بیرون تراز میانه میدان یه شوت کرد گل شد :-o واقعا دیگه هنگ کردم (خودم بهترین تصمیم رو گرفتم گذاشتمش کنار اعصابم راحت شده یه دو سه شبی انلاین بودم به خیال فیفا 14 یه لایو یه ماهه گرفتم شانس داشتم یه ساله نخریدم)

بچه ها چه جوری پیراهن می کشه ؟

سلام دوست عزيز.

اين بخشو فقط رو نسل فعلي داره.

كلا رو نسل قبلي بيشتر موارد حاشيه اي حذف شده و مثلا واكنش هاي جديد دروازه بان ها يا عدم لودينگ تو هنگام زدن ضربات آزاد فقط رو نسل فعليشه.

اقا هر چی گفتم بیخیال نگم نشد :d
تف تو این بازی انلاین بازی میکنم باور کنین 90% حریفام رئال بودن...همه هم تمام پاساشون به بل و رونالدو...همه کار میکنن توپ به اینا برسه....دهنم سرویس شد....رونالدو گازشو میگیره...جا موندن هیچ لعنتی توپ به پاش چسبیده مگه میشه گرفت....خلاصه گند زدن گند....
پر از باگم هست....
گیم پلی هم که حرفی ندارم...یاد wining eleven میفتم....با ی بازیکن دریبل تا محوطه...
اقا ر.دن:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or