FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

در واقع به فکر خودشه که از این به بعد مردم دوباره پوینت بخرن
فقط خدا رو شکر دست دلالا کوتاه شد دیگه قیمتا کاذب نمیره بالا

خداوکیلی کی میره پوینت بگیره ؟ هر پک 7.500 میشه 1 یورو که 100تاشم به شما بازیکن درست نمیده حالا میریم رو باری دیو 1 7k تا 10k واسه 1:30 ساعت تا 2:30 ساعت بازی بهت میده پس اگر در روز 8 ساعت بازی کنیم میشه 30k یعنی طرف باید 4 روز 8 ساعت بازی کنه تا بتونه 120K در بیاره :|

اینجور که من دیدم تقریبا همه ارزونتر شدن شدیدا.به بعضی کارتها هم حال دادن خیلی تغییر نکردن.در کل کسی ضرر نکرده چون همه ارزون شدن.(البته اگر پولاتون رو کنار میزاشتین سود میکردین)ولی من انتظار داشتم قیمتهای تخیلی 10-15 ملیونی رو هم بیارن پایین.فقط نمیدونم اول که بازیکنی کارت تیم هفته اش میاد بر چه اساس بهش قیمت میدن؟بعد قیمتا همه وابسته ان ممکنه اومدن یک کارت باعث ارزونی یکی دیگه بشه!کی و چجوری قیمتها رو میارن پایین بعدا؟کلا یکجوریه این قضیه.

مثکه باگم داره.هوملز تیم هفته اولش دو برابر تیم هفته دومش قیمت داره!

دیشب یه گوتزه 86 گرفتم حدود 14تا. باقیشونم همین قیمت بود. الان کمترین قیمت شده 85هزار تا :دی نویر رو هم فروختم 650تا وگرنه بدجوری ضرر میکردم.

اقا کسی میدونه رنج قیمت رونالدو مسی بیل روبن ایبرا سوارز چنده؟ کی بالاترین قیمت داره مسی یا رونالدو. ایکاش اگه می خواستن این کارو کنن از اول 16 می کردن چون اونایی که پولدارن پولدار میمونن بی پولها هم فقیر!

نمیدونم چرا . . ولی فک میکنم خوبه . . . ببینین الان سرور ea اومده قیمت ها بر اساس ارزش کرده . . . دیگه همینطوری فضایی نیستش . . اونایی هم که خیلی خوبن . . مثل ronaldo , messi , hazard یا بقیه . . قیمتاش نسبت به بقیه بالا هستش . . .
الان من اومدم یه david silva گرفتم 7000 تا . . . تازه خوبم هست . . .
حالا شاید مشکلاتی هم باشه ، اما الان کسایی که کوپن نخریدن و با بازی پول در میارن هم حسرت بازیکنا به دلشون نمیمونه . . . !:)

نمیدونم چرا . . ولی فک میکنم خوبه . . . ببینین الان سرور ea اومده قیمت ها بر اساس ارزش کرده . . . دیگه همینطوری فضایی نیستش . . اونایی هم که خیلی خوبن . . مثل ronaldo , messi , hazard یا بقیه . . قیمتاش نسبت به بقیه بالا هستش . . .
الان من اومدم یه david silva گرفتم 7000 تا . . . تازه خوبم هست . . .
حالا شاید مشکلاتی هم باشه ، اما الان کسایی که کوپن نخریدن و با بازی پول در میارن هم حسرت بازیکنا به دلشون نمیمونه . . . !:)
الان تو این فیفا اینجوری دلالی سخت شد. الان میشه با پول بازی کردن رونالدو که سهل روبن خرید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or