منم باز کردم از اولین پک رویس دراومد :d
چی بگم والا نوشه جونت
ولی خیلی شانس میخوادا اونم اولی ....
منم باز کردم از اولین پک رویس دراومد :d
به روح اعتقاد داری؟! :dمنم باز کردم از اولین پک رویس دراومد :d
دوستان یکی از بین این همه ULTIMATE باز برای افرادی مثل من که تا به حال این بخش رو تجربه نکردن یه توضیح بده و مارو با این بخش آشنا کنه خیلی مرده...
چند صفحه پیش پرسیدم کسی اعتنایی نکرد...
ما هم زنگت میزنیم گوشی بر نمیداری این به اون در خخخخ
========
حالا جدا از شوخی یوتی یه قسمت از فیفا هست که واسه خودش دنیایی هست
ابتدا که واردش میشی یه تیم ضعیف بهت میده که باهاش بازی میکنی و پول در میازی با پولش میتونی بازیکن های بهتر بخری اگه مفصل تر میخوای هم بگو تا برات بگم
این سایتش که از طریق کامپیوتر هم میتونی خرید فروش و ارنج تیمت انجام بدی
https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app
سلام داش محمد...........
میبینم واسه تو هم مثل من هیچ چی در نیومده...عیب نداره داش محمد این طبیعی هست.......
یه بدی داره اونم اینه که پکای مجانی رو از دست میدیبرای من همچنان باز نمیشه و اون صفحه موبایل رو میاره
البته اینجوری بد هم نیست توی بازی باز میکنم جز تروفی هم حساب میشه دیگه کمتر پک برنز باز میکنم :d
میگی چیکار کنمیه بدی داره اونم اینه که پکای مجانی رو از دست میدی
cach مرورگرت رو پاک کن و دوباره تست کن.برای من همچنان باز نمیشه و اون صفحه موبایل رو میاره
البته اینجوری بد هم نیست توی بازی باز میکنم جز تروفی هم حساب میشه دیگه کمتر پک برنز باز میکنم :d
چجوری پاکش کنم؟cach مرورگرت رو پاک کن و دوباره تست کن.
خبر بد هم اینکه پکهایی که تو Web App بازی میکنی جز تروفی حساب میشه.
من که از 11 دارم میزنم میخواد بهم چند تا پک بده؟=p~=p~=p~تو سايت واسم نوشت ما متوجه شديم از فيفا ١٢ دارى آلتيميت ميزنى بنابراين اين پك ها رو بهت هديه ميديم بعد چهار تا پك بهم داد بهترين بازيكنى كه ازشون در اومد تيم هاوارد دروازه بان تيم ملى آمريكاست بعد مكسس!!
چجوری پاکش کنم؟
من که از 11 دارم میزنم میخواد بهم چند تا پک بده؟=p~=p~=p~
پاک کردم درست نشد فردا میرم کافی نتمصطفی کوکی های مرورگرت پاک کن اگه مرورگرت فایر فاکس هست برو تو اوپشن بعد تب پریوایسی اون پایین زده ریمو کوکی
Sent from my LG-D802 using Tapatalk