mamadbahal
کاربر سایت
خوب هنوز بازی نیومده طبیعیه قیمتا رو هوان! بازی که بیاد قیمتا خیلی افت میکنن الان هم کسی 1 میلیون نداره خرج دی ماریا کنهدی ماریا مشکی قیمتش ۱میلیون گذاشتن چه خبره!!!!!! به نظرتون کی باید بازیکن خرید که قیمت ها بهتر باشه؟ البته نه دی ماریا:d کلا هر بازی کنی
Sorry!
Our servers are temporarily down while we work on making things better.
Please come back later.
WEB APPوا میشه براتون ؟؟
خوب سری اول نیست هر سال همینجوریه! دلیلشم اینه قبلنا early access بود ملت 3-4 روز زودتر بازیرو دانلود میکردن! امسال سونی اشتباه کرد ea access رو قبول نکرد ما هنوز نمیتونیم بازیرو دانلود کنیم اما اونایی که رو xbox one هستن میتونن الان بازیو دانلود کنن!الان مثلا چرا WEB APP رو دادن؟
سه تا پک داد بهم
کلا یه سری بازیکن 60 70 داد
آره شانسه دیگه! من ژاوی از پک اولیش درآوردمبعد یه چیزی اینایی که بازیکن فروش گذاشتن EA گذاشته یا از تو پک واسه کسی در اومده ؟؟
اگه واسه یوسر ها باشه باید خیلی خوش شانس باشن مثلا رونالدو در اوردن ....
Sorry!
Our servers are temporarily down while we work on making things better.
Please come back later.
WEB APPوا میشه براتون ؟؟
خوب سری اول نیست هر سال همینجوریه! دلیلشم اینه قبلنا early access بود ملت 3-4 روز زودتر بازیرو دانلود میکردن! امسال سونی اشتباه کرد ea access رو قبول نکرد ما هنوز نمیتونیم بازیرو دانلود کنیم اما اونایی که رو xbox one هستن میتونن الان بازیو دانلود کنن!
آره شانسه دیگه! من ژاوی از پک اولیش درآوردم
- - -ویرایش - - -
نه برای من راحت وارد میشه!
سلام برای من که دوتا پک بیشتر ندادسلام.
قضیه چیه به من 9 تا پک داد! :d
بهتربن بازیکنی که دراوردم آدبایور بود!! البته برای منی که توی 14 بالای 700 هزارتا پک زدم, بهترین بازیکنم تیاگو سیلوا بوده طبیعیه