FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

دی ماریا مشکی قیمتش ۱میلیون گذاشتن چه خبره!!!!!! به نظرتون کی باید بازیکن خرید که قیمت ها بهتر باشه؟ البته نه دی ماریا:d کلا هر بازی کنی
خوب هنوز بازی نیومده طبیعیه قیمتا رو هوان! بازی که بیاد قیمتا خیلی افت میکنن الان هم کسی 1 میلیون نداره خرج دی ماریا کنه:دی

الان مثلا چرا WEB APP رو دادن؟
سه تا پک داد بهم
کلا یه سری بازیکن 60 70 داد
بعد قسمت ترانسفر هم که کاری نمیشه کرد همه بازیکنا قیمت بالا !
هدفشون چی بوده واقعا ؟ آدمو حرص بدن ؟ :دی
بعد یه چیزی اینایی که بازیکن فروش گذاشتن EA گذاشته یا از تو پک واسه کسی در اومده ؟؟
اگه واسه یوسر ها باشه باید خیلی خوش شانس باشن مثلا رونالدو در اوردن .... :|

الان مثلا چرا WEB APP رو دادن؟
سه تا پک داد بهم
کلا یه سری بازیکن 60 70 داد
خوب سری اول نیست هر سال همینجوریه! دلیلشم اینه قبلنا early access بود ملت 3-4 روز زودتر بازیرو دانلود میکردن! امسال سونی اشتباه کرد ea access رو قبول نکرد ما هنوز نمیتونیم بازیرو دانلود کنیم اما اونایی که رو xbox one هستن میتونن الان بازیو دانلود کنن!
بعد یه چیزی اینایی که بازیکن فروش گذاشتن EA گذاشته یا از تو پک واسه کسی در اومده ؟؟
اگه واسه یوسر ها باشه باید خیلی خوش شانس باشن مثلا رونالدو در اوردن ....
آره شانسه دیگه! من ژاوی از پک اولیش درآوردم:دی

- - -ویرایش - - -

Sorry!

Our servers are temporarily down while we work on making things better.

Please come back later.

WEB APPوا میشه براتون ؟؟

نه برای من راحت وارد میشه!

خوب سری اول نیست هر سال همینجوریه! دلیلشم اینه قبلنا early access بود ملت 3-4 روز زودتر بازیرو دانلود میکردن! امسال سونی اشتباه کرد ea access رو قبول نکرد ما هنوز نمیتونیم بازیرو دانلود کنیم اما اونایی که رو xbox one هستن میتونن الان بازیو دانلود کنن!

آره شانسه دیگه! من ژاوی از پک اولیش درآوردم:دی

- - -ویرایش - - -

نه برای من راحت وارد میشه!

مشکل اوکی شد دیگه.. خوب X ONE درسته زودتر دانلود میکنن ولی فقط 6 ساعت میتونن بازی کنن تا عرضه جهانی !! به نظرم اون ea access پس ارزش نداره..
تو ژاوی در اوردی هر چی باز کردم 70 به بالا نبودن
حالا ژاوی خوبه .. اونی که کریس در اورده مسی در اورده چه شانسی داشته :|

سلام.

قضیه چیه به من 9 تا پک داد! :d

بهتربن بازیکنی که دراوردم آدبایور بود!! البته برای منی که توی 14 بالای 700 هزارتا پک زدم, بهترین بازیکنم تیاگو سیلوا بوده طبیعیه :|

برای من همچنان باز نمیشه و اون صفحه موبایل رو میاره
البته اینجوری بد هم نیست توی بازی باز میکنم جز تروفی هم حساب میشه دیگه کمتر پک برنز باز میکنم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or