FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

دوستان یک سوال
من تو فینال تورنومنت ضربات پنالتی باختم پک وسکه هم داد.. این مشکل از سرور بوده یا قانونش هست؟
آخه همون پک و سکه رو دوباره که تورنمنت رو بردم داد..

دوستان یک سوال
من تو فینال تورنومنت ضربات پنالتی باختم پک وسکه هم داد.. این مشکل از سرور بوده یا قانونش هست؟
آخه همون پک و سکه رو دوباره که تورنمنت رو بردم داد..
بنظر یه جور باگ هست منم یه بار اینجوری بردم دوستمم همینجور ولی یادمه چند وقت پیش که تو وقت اضافه باختم نه سکه داد نه پک

بنظر یه جور باگ هست منم یه بار اینجوری بردم دوستمم همینجور ولی یادمه چند وقت پیش که تو وقت اضافه باختم نه سکه داد نه پک
تو وقت اضافه سکه پک نمیده
اگر اینطوری باشه تو ضربات پنالتی ببازی و پک و کوین بده خیلی خوبه... چون آخه یه بار دیگه هم میتونی پک و کوین رو بدست بیاری:d

دیشب بازی اخر رو توی سیزن انجام دادم اگه میباختم میوفتادم دیویوژن 2 هازارد چند متر پشت محوطه پابه توپ شد کارواخال پیراهنشو کشید قبل اینکه هازارد برسه به خط محوطه جریمه افتاد زمین داور فک کرد خطا توی محوطه ست نقطه پنالتی رو نشون داد شانس اوردم الوز گرفتش وگرنه افتاده بودم#:-s
فک نکنم هیچ فیفایی به این اندازه پلیرهاشو زجرداده باشه خداکنه زودتر این سه ماهم تموم شه [-o

دیشب بازی اخر رو توی سیزن انجام دادم اگه میباختم میوفتادم دیویوژن 2 هازارد چند متر پشت محوطه پابه توپ شد کارواخال پیراهنشو کشید قبل اینکه هازارد برسه به خط محوطه جریمه افتاد زمین داور فک کرد خطا توی محوطه ست نقطه پنالتی رو نشون داد شانس اوردم الوز گرفتش وگرنه افتاده بودم#:-s
فک نکنم هیچ فیفایی به این اندازه پلیرهاشو زجرداده باشه خداکنه زودتر این سه ماهم تموم شه [-o
منم زیاد اینجوری شدم ولی نکته جالبش اینه اگه خودتم بکشی طرف پشت محوطه نمیوفته رو زمین حالا اگه یه دایره تو محوطه بزنی پخش زمین میشه 8-|

یکی از لذت بخش ترین لحظات بازی زمانیه که تیم مقابلت همون یک دقیقه اول بازی میره به خودش گل میزنه و از بازی میاد بیرون .
به خصوص وقتی نیاز به امتیاز داشته باشی . تلافی بازیهایی که الکی از بازی میوفتی بیرون قشنگ در میاد .

قیمتها خدا شده.فکر کنم آخرین کاهش اساسی با تیم سال ایتالیا باشه که این هفته باید بیاد.

انصافا از این سیستم جدید راضیم.بازیکنهایی که قیمتشون 100 هزار هم بیشتر بود شدن 14-15 هزار سکه.

قیمتها خدا شده.فکر کنم آخرین کاهش اساسی با تیم سال ایتالیا باشه که این هفته باید بیاد.

انصافا از این سیستم جدید راضیم.بازیکنهایی که قیمتشون 100 هزار هم بیشتر بود شدن 14-15 هزار سکه.

این سیستم جدیدش خیلی چرته

کریس رونالدوی من 13 میلیون قیمتش بود الان شده بین 5 تا 8 میلیون

مثلا سانچز رو خریده بودم 1400 الان شده 600-700
خیلی مسخرست ادم میترسه خرید کنه فردا گندش در بیاد

بازی کن های خوب که یه زمانی همه ارزوی داشتنشو داشتن حالا مثل مورچه ریخته جلو پا همه

همه ضرر کردن و بعدشم سود کردن از بقیه قیمتهایی که کم شده.

حالا مگه بده همه بازیکن خوب بخرن؟هر چند قبول ندارم که بازیکنهای خوب ارزون شدن در حدی که همه بخرن!اینهایی که ارزون شدن همچین چیز خاصی نیستن.مثلا ایکاردی اینفورم شده بود 150 هزار سکه!!!!!!!!!!الان سه تا کارت بعدش شده 25 هزار سکه!حقیقتا هم بیشتر از این نمیرزه.اون قیمتها کاذب و الکی بود.الان هنوز هم اینفورم های درست و حسابی قیمتشون بالاست و با بازی (بدون پک) تقریبا غیر ممکنه بشه خرید.چند فصل باید بازی کرد تا مثلا 300 هزار سکه در آورد برای اینفورم کیلینی؟؟بازیکنهای خوب رو سال دیگه که کسی توان دلالی و خرید کوین نداره ببین چندتا میبینی!امسال انقدر پول ریخته بود دست ملت که دیگه هیچ جوره درست نمیشد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or