بنظر یه جور باگ هست منم یه بار اینجوری بردم دوستمم همینجور ولی یادمه چند وقت پیش که تو وقت اضافه باختم نه سکه داد نه پکدوستان یک سوال
من تو فینال تورنومنت ضربات پنالتی باختم پک وسکه هم داد.. این مشکل از سرور بوده یا قانونش هست؟
آخه همون پک و سکه رو دوباره که تورنمنت رو بردم داد..
تو وقت اضافه سکه پک نمیدهبنظر یه جور باگ هست منم یه بار اینجوری بردم دوستمم همینجور ولی یادمه چند وقت پیش که تو وقت اضافه باختم نه سکه داد نه پک
منم زیاد اینجوری شدم ولی نکته جالبش اینه اگه خودتم بکشی طرف پشت محوطه نمیوفته رو زمین حالا اگه یه دایره تو محوطه بزنی پخش زمین میشهدیشب بازی اخر رو توی سیزن انجام دادم اگه میباختم میوفتادم دیویوژن 2 هازارد چند متر پشت محوطه پابه توپ شد کارواخال پیراهنشو کشید قبل اینکه هازارد برسه به خط محوطه جریمه افتاد زمین داور فک کرد خطا توی محوطه ست نقطه پنالتی رو نشون داد شانس اوردم الوز گرفتش وگرنه افتاده بودم#
فک نکنم هیچ فیفایی به این اندازه پلیرهاشو زجرداده باشه خداکنه زودتر این سه ماهم تموم شه [-o
قیمتها خدا شده.فکر کنم آخرین کاهش اساسی با تیم سال ایتالیا باشه که این هفته باید بیاد.
انصافا از این سیستم جدید راضیم.بازیکنهایی که قیمتشون 100 هزار هم بیشتر بود شدن 14-15 هزار سکه.
سلام
تیم سال فرانسه کی میاد؟