Ary4n-Maestro
کاربر سایت
باو من یه ساعت بیشتر بازی نکردم التیمیتو:dقرارداد بازیکناست که وقتی تموم شد باید از مارکت بخری
باو من یه ساعت بیشتر بازی نکردم التیمیتو:d
مارکت کجاس؟؟؟ :/
دوست من، خیلی به بقیه متکی نباش ، خودت یه دقیقه وقت بذاری یه چرخی توی FUT بزنی از همه چیش سر در میاری، زیاد چیز سختی نیستباو من یه ساعت بیشتر بازی نکردم التیمیتو:d
مارکت کجاس؟؟؟ :/
دوست من، خیلی به بقیه متکی نباش ، خودت یه دقیقه وقت بذاری یه چرخی توی FUT بزنی از همه چیش سر در میاری، زیاد چیز سختی نیست![]()
براوو اینفورم. میتونی منتظر Tots اسپانیا هم باشی چون براوو صد در صد توش هست.بچه ها دروازه بان خوب تو لالیگا میشناسید؟
اینفورم دیگو آلوس گرفتم هر بازی 2 تا سیو داشت بقیه رو میخورد!!!!!!! یکی هم دفاع وسط هم پیشنهاد بدید ممنون میشم. ماکه پول مسی و رونالدو نداریم زوج خط حمله ام ترکیبی از MSN و BBC که شده BBN :d این بنزما هم خیلی به دلم نمیشینه
آزه سوالاتی که میکنی خیلی مهم و حیاتی هستش کاملا معلومه !!!!!:dاین تاپیک برای سوال کردن.. فکر نمیکنم که مشکلی داشته باشه سوال کردن:s
این سوالاتم . سوالات مهم و اولیه هستش که حتمت باید خوب متوجه بشه آدم وگرنه تو بازی دچار مشکل میشه
آزه سوالاتی که میکنی خیلی مهم و حیاتی هستش کاملا معلومه !!!!!:d
یعنی اگه یه مقدار به خودت زحمت بدی و به صفحات قبلی همین تایپیک رجوع کنی کاملا به جواب تمامی سوالات میرسی( دقیقا کاری که من و امثال من کردند ) ولی خب هرکاری میخوای بکنی بکن.
![]()
سوارز![]()
داداش این screenshott o چطوری گرفتی؟؟با چه app ی؟؟:dیادش بخیربا این تیم دیو 1 رو سه بار پشت سر هم فتح (:d) کردم و در اوج هم خداحافظی کردم :d
![]()
با اپ Companionداداش این screenshott o چطوری گرفتی؟؟با چه app ی؟؟:d
دوستان دیگه هم اگه میدونین بگین