Ary4n-Maestro
کاربر سایت
باو من یه ساعت بیشتر بازی نکردم التیمیتو:dقرارداد بازیکناست که وقتی تموم شد باید از مارکت بخری
باو من یه ساعت بیشتر بازی نکردم التیمیتو:d
مارکت کجاس؟؟؟ :/
دوست من، خیلی به بقیه متکی نباش ، خودت یه دقیقه وقت بذاری یه چرخی توی FUT بزنی از همه چیش سر در میاری، زیاد چیز سختی نیستباو من یه ساعت بیشتر بازی نکردم التیمیتو:d
مارکت کجاس؟؟؟ :/
دوست من، خیلی به بقیه متکی نباش ، خودت یه دقیقه وقت بذاری یه چرخی توی FUT بزنی از همه چیش سر در میاری، زیاد چیز سختی نیست
براوو اینفورم. میتونی منتظر Tots اسپانیا هم باشی چون براوو صد در صد توش هست.بچه ها دروازه بان خوب تو لالیگا میشناسید؟
اینفورم دیگو آلوس گرفتم هر بازی 2 تا سیو داشت بقیه رو میخورد!!!!!!! یکی هم دفاع وسط هم پیشنهاد بدید ممنون میشم. ماکه پول مسی و رونالدو نداریم زوج خط حمله ام ترکیبی از MSN و BBC که شده BBN :d این بنزما هم خیلی به دلم نمیشینه
آزه سوالاتی که میکنی خیلی مهم و حیاتی هستش کاملا معلومه !!!!!:dاین تاپیک برای سوال کردن.. فکر نمیکنم که مشکلی داشته باشه سوال کردن:s
این سوالاتم . سوالات مهم و اولیه هستش که حتمت باید خوب متوجه بشه آدم وگرنه تو بازی دچار مشکل میشه
آزه سوالاتی که میکنی خیلی مهم و حیاتی هستش کاملا معلومه !!!!!:d
یعنی اگه یه مقدار به خودت زحمت بدی و به صفحات قبلی همین تایپیک رجوع کنی کاملا به جواب تمامی سوالات میرسی( دقیقا کاری که من و امثال من کردند ) ولی خب هرکاری میخوای بکنی بکن.
سوارز
داداش این screenshott o چطوری گرفتی؟؟با چه app ی؟؟:dیادش بخیر با این تیم دیو 1 رو سه بار پشت سر هم فتح (:d) کردم و در اوج هم خداحافظی کردم :d
با اپ Companionداداش این screenshott o چطوری گرفتی؟؟با چه app ی؟؟:d
دوستان دیگه هم اگه میدونین بگین