FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

دوستان من تازه شروع کردم اولتیمیت رو
یه موضوعی اصلا برام قابل هضم نیست ������ اینکه از هر بازیکان تعداد زیادی وجود داره...مثلا من دروازه بان میخواستم.سرچ کردم.۴-۵ تا جو هارت پیدا شد.یکیش ارزون بود.خریدم :/اینطوری خیلیراحت میشه که!!

سلام
داداش نزذیک 2میلیون نفر آدم دارن التیمیت بازی میکنن ! :دی
از هر بازیکن به اندازه کافی هستش تا همه بتونن بگیرن
اون جوهارت که شما میگی هم باید 10.12 صفحه ازش باشه
جو هارت 4 تا کارت داره
یه کارت با اور آل 82
یه کارت با اورآل 83
ببقیه کارت هاشم . نارنجی و بنفش
ولی پیشنهاد اینه که د خیا بخری با کمستری (وال)

سلام
داداش نزذیک 2میلیون نفر آدم دارن التیمیت بازی میکنن ! :دی
از هر بازیکن به اندازه کافی هستش تا همه بتونن بگیرن
اون جوهارت که شما میگی هم باید 10.12 صفحه ازش باشه
جو هارت 4 تا کارت داره
یه کارت با اور آل 82
یه کارت با اورآل 83
ببقیه کارت هاشم . نارنجی و بنفش
ولی پیشنهاد اینه که د خیا بخری با کمستری (وال)
اهاا....من 83 گرفتم....اخه قیمتا شدیدا پایینه.۱300دادم برا هارت.
نارنجی و بنفش چه فرقی دارن؟؟
وال چیه؟
تازه شروع کردم اقا :D

آخرین ویرایش:
میگم این لیگ ایتالیا کلا با سمت راست مشکل داره؟
نه دفاع راست هست
نه حمله:|
ینی هست ولی خب بدرد بخور نیستن
بهترین دفاع راست سری آ مارتین کاسریس Caceres اروگوئه ای هست البته اینفورمش، که قیمتشم خیلی ارزونه ، بخرش دیگه از راست مشکلی نداری، بهترین دفاع چب هم اورا evra هست.

میگم این لیگ ایتالیا کلا با سمت راست مشکل داره؟
نه دفاع راست هست
نه حمله:|
ینی هست ولی خب بدرد بخور نیستن
واسه راست کارت فیورنتینای کوادرادو هست هنوز فک کنم. دفاع راستم اینفورم کاسرس و همچنین کنکو دفاع راست لاتزیو فکر کنم. چپ هم فقط و فقط اورا.

دوستان من تازه شروع کردم اولتیمیت رو
یه موضوعی اصلا برام قابل هضم نیست ������ اینکه از هر بازیکان تعداد زیادی وجود داره...مثلا من دروازه بان میخواستم.سرچ کردم.۴-۵ تا جو هارت پیدا شد.یکیش ارزون بود.خریدم :/اینطوری خیلیراحت میشه که!!
دوست عزیز ، توی آلتیمیت تیم شما تا دیوایژن 3 که اگه با بازی کن ها اورال 50 هم بری میتونی برنده بشی ولی دیوایژن 2 و 1 اگه بهترین بازی کن ها رو هم داشته باشی نهایت یه بار بتونی قهرمان بشی بعدش تیمت به شدت افت میکنه و باید کل بازی کن ها رو عوض کنی، اینطوری بهت بگم اگه کریس رونالدو 6 میلیون کوینی رو هم بخری بعد از چند تا بازی افت میکنه و در حد یه بازی 5000 کوینی هم بازی نمیکنه، یعنی چی؟ یعنی کلا بی خیال آلیتیمت تیم شو و وقتت رو الکی تلف نکن.
فقط اگه خواستی همینطوری برای تنوع یه 1 ماهی بازی کن

وال چیه؟
آره رفیق یه چن وقتی هست قیمتا همینطوری داره میاد پایین
هازاد معمولی بو 160 الان شده 68 پولش
مثن ممکنه که اون بازیکن تو یه بازی بهترین بازیکن زمین شده باشه تو واقعیت .. یه کارت جدید با یه ذره قدرت بیشتر میدن بیرون :دی
حالا در مورد~ کمستری استایل یا Chemistry
میتونی بخری قدرت بازیکن هارو تا حدی افزایش میده ( هر بازیکن فقط میتونه 1 کمستری روش نصب شه)
نزدیک 23 استایل هستش مه همه بکار نمیاد
حالا خودت ببینی متوجه میشی که هرکدوم چی کار میکنه
راجب دروازبان هم من هارت رو نمیدونم ولی نظرم اینه که د خیا بگیری بعد روش استایل wall بذاری
یچیز دیکه هم هست ترینینگ traning اون به همه قدرتای بازیکن 10 تا اضافه میکنه . ولی فقط یه بازی اثر داره ;)
بازم سوال داشتی در خدمتم

- - -ویرایش - - -

دوست عزیز ، توی آلتیمیت تیم شما تا دیوایژن 3 که اگه با بازی کن ها اورال 50 هم بری میتونی برنده بشی ولی دیوایژن 2 و 1 اگه بهترین بازی کن ها رو هم داشته باشی نهایت یه بار بتونی قهرمان بشی بعدش تیمت به شدت افت میکنه و باید کل بازی کن ها رو عوض کنی، اینطوری بهت بگم اگه کریس رونالدو 6 میلیون کوینی رو هم بخری بعد از چند تا بازی افت میکنه و در حد یه بازی 5000 کوینی هم بازی نمیکنه، یعنی چی؟ یعنی کلا بی خیال آلیتیمت تیم شو و وقتت رو الکی تلف نکن.
فقط اگه خواستی همینطوری برای تنوع یه 1 ماهی بازی کن

رفیق دیگه اینطوری هم که شما میگی نیست :دی
ماله من الان با این که یکم کند شدن ولی تقریبا میبرم
امروزم یه ترنومنت بردم

- - -ویرایش - - -

واسه راست کارت فیورنتینای کوادرادو هست هنوز فک کنم. دفاع راستم اینفورم کاسرس و همچنین کنکو دفاع راست لاتزیو فکر کنم. چپ هم فقط و فقط اورا.

آقا چن تا پست قبل 2تا ترکیب گذاشتم . میری ببینی کدوم بهتره ؟

^^
لاین اپ دوم بهتره.منتهی با این tots های اخیر پیرت در میاد بخوای سه دفاع بزاری وینگرای سرعتی اذیتت میکنن... چهار دفاع کن یه اورا بزار دفاع چپ. جا بارزاگلی هم میتونی کارت معمولی کاسرسو بزاری. البته بارزاگلیو خودم دارم بدک نیست.
دی یانگ و دروسی رو هم بنداز بیرون. جا دی یانگ حتما و حتما اینفورم ناینگولان بگیر خیلی خوبه تو توپگیری و کارای دفاعی. جا د روسی ویدال یا مارکیزیو بزار. خیلی زیاد نیست تفاوتشون. کایخون رو هم تست نکردم ببینم چجوریاست. ژروینیو حتما داشته باش. اگه سه مهاجمه میتونی بازی کنی جا دومبیا کارت فیورنتینا کوادرادو رو بگیر بزارش وینگ راست. اگه دو مهاجمه میخوای بازی کنی همین دومبیا خوبه. ایباربو از اون بهتر:دی

وال چیه؟

نارنجی هر بازیکن من اف مچشه یعنی بازیکن برتر یه بازی تو واقعیت بوده این کارتشو دادن بیرون.بنفش کارت هیروشه که شبیه همین من اف مچه
قیمتا الان خوب شده ممکنه پایین ترم بیاد بهترین وقت برا بازیکن گرفتنه اونایی که کوین ندارن زیاد

یه سوال،فیفا 16 که اومد
باس دوباره یه التیمیت تیم دیگه بسازیم
یا همین میره توی اون یکی؟
بعضیارو میبینم وقتی دارم باهاشون بازی میکنم زده زیر لوگوشون،EST.may 2011
این جریانش چیه؟

یه سوال،فیفا 16 که اومد
این جریانش چیه؟

سلام
آره عزیز دوباره از اول باید بازی کنی :دی
اون رو نمیدونم چیه . تئجه نکردک تاحالا

یه سوال،فیفا 16 که اومد
این جریانش چیه؟
باید از اول بازی کنی.
اون اگه اشتباه نکنم منظورش اینه که تو ماه می سال 2011 اولین تیمشو تو fut بسته یا بهتر بگم از اون زمان برای اولین بار با اکانتش شروع به بازی کردن fut کرده

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

تيم فصل بازي رو واقعا به نيد فور speed تبديل كرده dg غير قابل تحمل شده لعنت بر اين بيرقيبي
من موندم اینا خوشون نمیبینن باگ سرعت رو مخ همه فیفا بازها رفته:-/ بعد اومدن بازیکن ها رو با اسم تیم فصل توربو زدن روش به خدا این ظلم من کلا این تیم فصل درک نمیکنم به طرز مسخره ای اورال میبرن بالا چرا چون تیم فصل
قصد ما از بازی کردن یه فوتبال طبیعی اینا دارن بازی رو مصنوعی میکنن نمیدونم فیفای بعدی چی میخواد بشه چون بعضی ها فقط به عشق فیفا کنسول نسل جدید خریدن باید این باگ ها که فقط به سود یکسری پلیر ها شده رفع بشه
من که خودم زدم تو کار کریر نه کسی باگ میزنه نیازی به نت هم نداره یه فوتبال طبیعی تیم خوبی هم تو التیمیت داشتم مصطفی خودت دیدی ولی وقتی بازی از حالت طبیعی در میاد یه فیفا باز واقعی نمیتونه تحمل کنه مثل خودت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or