FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

یه غلطی کردم این mane رو خریدم الان هرکاری بگید کردم ولی باز فروش نمیره=((

شما میتونی به التیمیت وصل شی الان من هرکاری میکنم میندازه بیرون سکه زیاد منتقل کردم به اکانتم میترسم :-s
------------------------
اگه چیزی نشه به قید قرعه به 2 نقر تا 300.000 تا سکه میدم :پ

- - -ویرایش - - -

یه غلطی کردم این mane رو خریدم الان هرکاری بگید کردم ولی باز فروش نمیره=((
Max Price بزار یه عکس از Date of issue و chemistry و ... کلا تو یه فایل عکس بزار وصل شدم بخرمش .
----------------
اگه کسی هم بازیکنی دارهمونده رو دستش سریع اطلاع بدهکه ردیفش کنم یجورایی دوست ندارم کسی از TOTS بمونه .

- - -ویرایش - - -

http://www.futhead.com/15/squads/35083195/

اینم آخرین ترکیبهای من دیسک فیفا رو هم فروختیم تا فیفا 16
BPL FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead
BBVA FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead

تیم به این خوبی چرا اخه؟

- - -ویرایش - - -

de gea 90 بهترین دراوزه بان فیفاست از دستش ندید:d6-5 تا بازیه باهاش گل نخوردم اصلا مگه پنالتیی چیزی بشه
این تیمم اشتباه کردم رفتم انگلیس خدایی اسپانیا یه چیز دیگس:d
BBVA... FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead

هیچ کس مثل رونالدو نمیشه ... هر بازیکن TOTS که سرعتش پایین بوده و رفته بالا رو بزاری به رونالدو 92 نمیرسه من خودم تک تک این بازیکنا رو تست کردم ( Griez 91 - Costa TOTS - و حتی Emerick Aubomeyang دیگه دقیق یادم نیست چجوری مینوشتنش .
-----------------------
تونستی KROOS TOTS هم بخر فوقلعادست مخصوصا تو CAM خواستی بگو کوین کمک کنم بهت بتونی بگیری 250K بیشتر نیست .
-----------------------
موندم یه 1.5 میل دیگه بردارم TEVES - Cheilini - و یه هافبک ایتالیایی TOTS بگیرم یا MESSI رو بگیرم بزارم پشت رونالدو تو CF هرکی میتونه نظر بده .

تیم به این خوبی چرا اخه؟

- - -ویرایش - - -

هیچ کس مثل رونالدو نمیشه ... هر بازیکن TOTS که سرعتش پایین بوده و رفته بالا رو بزاری به رونالدو 92 نمیرسه من خودم تک تک این بازیکنا رو تست کردم ( Griez 91 - Costa TOTS - و حتی Emerick Aubomeyang دیگه دقیق یادم نیست چجوری مینوشتنش .
-----------------------
تونستی KROOS TOTS هم بخر فوقلعادست مخصوصا تو CAM خواستی بگو کوین کمک کنم بهت بتونی بگیری 250K بیشتر نیست .
-----------------------
موندم یه 1.5 میل دیگه بردارم TEVES - Cheilini - و یه هافبک ایتالیایی TOTS بگیرم یا MESSI رو بگیرم بزارم پشت رونالدو تو CF هرکی میتونه نظر بده .

توز که کارت معمولیش هم عالیه چه برسه به tots هافبک های ایتالیه هم خیلی عالین ناینگولان و پوگبا جفتشون کامل کاملن

چقدر خلوت شده اینجا من که دارم بالاخره تیم رویاییمو میسازم .
چند تا از دوستان که اومدن گفتن بازیرو فروختن فک کنم یه سریا هم مثل من بعد از TOTS آلتیمیت کمتر میرن :d
کلا خیلی اعصاب خوردکن شده جلوی هرکسی که در میای یه بازیکن با pace بالای 95 گذاشته میدوئه میره گل میزنه! تنها راهش اینه یکی از دفاع های های TOTY یا دفاع های خوب TOTS رو بخری بزاری تا بتونی جلوشون رو بگیری که کوین ندارم اینکارو بکنم یا اینکه رونالدو بخری تا هرچقدر گل میخوری از اون طرف جبران کنی که بازم کوین ندارم 8-|
----------------
sdsd FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead
اینم ترکیب من :d
روبنم دارم ولی انداختمش نیمکت چون به نظرم اوبامیانگ زیادی شاخه !

دوستان هرکاری کردم دیدم بدون فیفا نمیتونم سر کنم، از طرفی هم فیفا 15 اعصاب خوردی شده بود دیگه، رفتم یه فیفا 14 خریدم 30 تومن و تا فیفا 16 بیاد با اون یه دلی دلی میکنیم.b-)

بچه ها به نظرم زیاد به بازی کن نیست
من رونالدو داشتم هم مسی
اکثر بازی کن های شاخ رو تجربه کردم البته الانم رونالدو دارم بقیه رو فروختم

ولی وقتی بازی ادم قوی نباشه با بهترین بازی کنا هم میبازیم

یه پسره هست رومانی تو یو **تیو**ب با اسم ovvy چند بار فینالیست شده و چند بار هم قهرمان یکی دیگشم krasi

با بازی کن های بزنزی کاپ رو میبره

یه فیلمشو میدیدم یارو مقابلش یکی بهترین تیم های فیفا رو داشت ... همه بازی کن های شاخ رو داشت این اومد 4-5 تا بهش زد یارو انصراف داد از بازی تو division1

خیلی بازیش عالیه
بعضی دوستان میگن باگ سرعت با رونالدو در عرض حرکت کن بزن تو گل ولی این روشا مقابل افرادی مثل این اصلا جواب نمیده مثل اب خوردن بلده چجوری کانتر اتک رو مهار کنه

بچه ها به نظرم زیاد به بازی کن نیست
من رونالدو داشتم هم مسی
اکثر بازی کن های شاخ رو تجربه کردم البته الانم رونالدو دارم بقیه رو فروختم

ولی وقتی بازی ادم قوی نباشه با بهترین بازی کنا هم میبازیم

یه پسره هست رومانی تو یو **تیو**ب با اسم ovvy چند بار فینالیست شده و چند بار هم قهرمان یکی دیگشم krasi

با بازی کن های بزنزی کاپ رو میبره

یه فیلمشو میدیدم یارو مقابلش یکی بهترین تیم های فیفا رو داشت ... همه بازی کن های شاخ رو داشت این اومد 4-5 تا بهش زد یارو انصراف داد از بازی تو division1

خیلی بازیش عالیه
بعضی دوستان میگن باگ سرعت با رونالدو در عرض حرکت کن بزن تو گل ولی این روشا مقابل افرادی مثل این اصلا جواب نمیده مثل اب خوردن بلده چجوری کانتر اتک رو مهار کنه
ایدیهای psn شونو داری؟من نفر اول لیدربورد رو اد کردم ولی فرندلی نمیزنه تیمشو دیدم کلا تمام بازیکناش توربو دارن رفته دفاع چپ و راست رو گذاشته cb هافبک دفاعیاشم گریزمان و بنزما:))
مسی هم داره8-|

ایدیهای psn شونو داری؟من نفر اول لیدربورد رو اد کردم ولی فرندلی نمیزنه تیمشو دیدم کلا تمام بازیکناش توربو دارن رفته دفاع چپ و راست رو گذاشته cb هافبک دفاعیاشم گریزمان و بنزما:))
مسی هم داره8-|

ای دی شو اد نکردم ولی اد کنیم هم چون چند هزار دوست داره وقت نمیکنه جواب سلام مارو هم بده

یه جوری بادی فینت (body feint) میزنه بین دفاع نمیشه مهارش کرد خلاصه ماها باید از همچین بازیکنای بازی یاد بگیریم به جای بازی کن جمع کردن
این با رونالدینهو چند نفرو قشنگ میتونه دریبل کنه تو div1 که میدونید چقدر سخته
کافیه اسمشو سرچ کنید ویدئو هاش میاد
کلی هم اموزش خوب ساخته و گذاشته از دفاع کردن حرفه ای تا حمله ی حرفه ای
ترکیب چیدن و ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or