amirezio2012
عضو جدید
یه غلطی کردم این mane رو خریدم الان هرکاری بگید کردم ولی باز فروش نمیره
Max Price بزار یه عکس از Date of issue و chemistry و ... کلا تو یه فایل عکس بزار وصل شدم بخرمش .یه غلطی کردم این mane رو خریدم الان هرکاری بگید کردم ولی باز فروش نمیره
اینم آخرین ترکیبهای من دیسک فیفا رو هم فروختیم تا فیفا 16
BPL FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead
BBVA FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead
de gea 90 بهترین دراوزه بان فیفاست از دستش ندید:d6-5 تا بازیه باهاش گل نخوردم اصلا مگه پنالتیی چیزی بشه
این تیمم اشتباه کردم رفتم انگلیس خدایی اسپانیا یه چیز دیگس:d
BBVA... FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead
تیم به این خوبی چرا اخه؟
- - -ویرایش - - -
هیچ کس مثل رونالدو نمیشه ... هر بازیکن TOTS که سرعتش پایین بوده و رفته بالا رو بزاری به رونالدو 92 نمیرسه من خودم تک تک این بازیکنا رو تست کردم ( Griez 91 - Costa TOTS - و حتی Emerick Aubomeyang دیگه دقیق یادم نیست چجوری مینوشتنش .
-----------------------
تونستی KROOS TOTS هم بخر فوقلعادست مخصوصا تو CAM خواستی بگو کوین کمک کنم بهت بتونی بگیری 250K بیشتر نیست .
-----------------------
موندم یه 1.5 میل دیگه بردارم TEVES - Cheilini - و یه هافبک ایتالیایی TOTS بگیرم یا MESSI رو بگیرم بزارم پشت رونالدو تو CF هرکی میتونه نظر بده .
چند تا از دوستان که اومدن گفتن بازیرو فروختن فک کنم یه سریا هم مثل من بعد از TOTS آلتیمیت کمتر میرن :dچقدر خلوت شده اینجا من که دارم بالاخره تیم رویاییمو میسازم .
ایدیهای psn شونو داری؟من نفر اول لیدربورد رو اد کردم ولی فرندلی نمیزنه تیمشو دیدم کلا تمام بازیکناش توربو دارن رفته دفاع چپ و راست رو گذاشته cb هافبک دفاعیاشم گریزمان و بنزمابچه ها به نظرم زیاد به بازی کن نیست
من رونالدو داشتم هم مسی
اکثر بازی کن های شاخ رو تجربه کردم البته الانم رونالدو دارم بقیه رو فروختم
ولی وقتی بازی ادم قوی نباشه با بهترین بازی کنا هم میبازیم
یه پسره هست رومانی تو یو **تیو**ب با اسم ovvy چند بار فینالیست شده و چند بار هم قهرمان یکی دیگشم krasi
با بازی کن های بزنزی کاپ رو میبره
یه فیلمشو میدیدم یارو مقابلش یکی بهترین تیم های فیفا رو داشت ... همه بازی کن های شاخ رو داشت این اومد 4-5 تا بهش زد یارو انصراف داد از بازی تو division1
خیلی بازیش عالیه
بعضی دوستان میگن باگ سرعت با رونالدو در عرض حرکت کن بزن تو گل ولی این روشا مقابل افرادی مثل این اصلا جواب نمیده مثل اب خوردن بلده چجوری کانتر اتک رو مهار کنه
ایدیهای psn شونو داری؟من نفر اول لیدربورد رو اد کردم ولی فرندلی نمیزنه تیمشو دیدم کلا تمام بازیکناش توربو دارن رفته دفاع چپ و راست رو گذاشته cb هافبک دفاعیاشم گریزمان و بنزما
مسی هم داره