FIFA 14

50e6mgx04iwb0yyoo5.jpg

در کنفرانس 21 می 2013 ماکروسافت شرکت EA از سری بازی ورزشی خود یعنی FIFA 14 برای این کنسول معرفی به عمل آورد و مقرر شد بازی در زمان لانچ XBOX ONE برای این کنسول عرضه شود..
بازی از موتور گرافیکی تازه ای بهره میبرد و گفته می شود از نسخه نسل قبلی این عنوان 10 برابر پیشرفت بالاتری داشته است

اطلاعات جدید به زودی..

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز سلام.
ببخشید من تو بخش ultimate خیلی مبتدی هستم ! سریع یاد میگیرم ? چجوریه ? میشه با تیمی که ساختم انلاین بازی کنم ? میتونم مثل career mode تیم رو ببرم جلو ?

Galaxy Note 3 - N9005 / Saeed_RoyalStar

GALAXY 11@
دست منم بگیر تو FUT :دی شانست تو پک ها خوبه !

دو ساله دارم بازی میکنم و بخش جذابی اما شانس خوب ندارم تو پک ها و با این کوینزایی هم که خودش میده نمیشه یار خوب گرفت . بهترین یارم الان سوارز 88 هست ، بقیشون ارزونن .

تیم : چک ، کابول ، ورتونگن ، کولمن ، بینز ، جرارد ، اریکسن ، فرناندینو ، کوتینیو ، استوریدج 82 و سوارز .

برای چی رفتی FUTHEAD تیمت رو ساختی ؟ میرفتی تو WebApp سریع تیمت رو میاورد .

GALAXY 11@
دست منم بگیر تو FUT :دی شانست تو پک ها خوبه !

دو ساله دارم بازی میکنم و بخش جذابی اما شانس خوب ندارم تو پک ها و با این کوینزایی هم که خودش میده نمیشه یار خوب گرفت . بهترین یارم الان سوارز 88 هست ، بقیشون ارزونن .

تیم : چک ، کابول ، ورتونگن ، کولمن ، بینز ، جرارد ، اریکسن ، فرناندینو ، کوتینیو ، استوریدج 82 و سوارز .

برای چی رفتی FUTHEAD تیمت رو ساختی ؟ میرفتی تو WebApp سریع تیمت رو میاورد .

اگر با این سیستم hidden handicap مسخره زودتر آشنا شده بودم هیجوقت تو فکر بهتر کزدن تیمم نمیرفتم که اونم الان دارم متوجهش میشم و دارم زیاد در موزدش تو فروم های خارجی میخونم . آخه من با. چک،واکر،لوییر،کابول،کلیشی،رامیرز،فلاینی،کاگاوا،ماتا،والکات،رمی،ویلیان به اضافه اتوئو یانگ اسکار.میزالس خیلی خیلی بهتر بازی میکردم و نتیجه میگرفتم اما الان با این تیم با هر تیمی که بازی میکنم که همه هم ریتشون از من پایین تره تیم من حسابی ناکارآمد میشه و ناتوان انگار پای بازیکن ها رو بسن و 120 کیلو وزنشونه. هنوز دارم در مورد این قضیه بیشتر چیز میخونم ولی الان مطمعن شدم که همچی چیزی هست حتی پشتیبان ea گفت باید سعی کنی چمستری استایل تیمت رو بیاری 80 تا 85 یا یکی دیگه گفت بازیکن برنز بزار رو نیمکتت که این کارو کردم بهتر شده اما نه خیلی زیاد خلاصه که خیلی مسخرشو در آورده البته تو دوستانه وضعیت بهتره و با تیم های قوی مثل تیم خودم هم بازی خیلی جذاب و دیدنی میشه.
بابت futhead هم اینکه این حتی futhead هم نیست با futwiz ساختم چون هم webapp مشکل داره و باید بیشتر وقت ها خودتو بکشی تا واردش بشه هم اینکه اونروز دیدم futhead هم قاطی کرده دیگه از futwiz استفاده کردم

- - -ویرایش - - -

دوستان عزیز سلام.
ببخشید من تو بخش ultimate خیلی مبتدی هستم ! سریع یاد میگیرم ? چجوریه ? میشه با تیمی که ساختم انلاین بازی کنم ? میتونم مثل career mode تیم رو ببرم جلو ?

Galaxy Note 3 - N9005 / Saeed_RoyalStar

جزئیات خیلی زیاد داره اما پیچیده نیست و راحته و راحت با تیمت هم آنلاین میتونی تو سیزن و هم کاپ بازی کنی و هم آفلاین تو سیزن یا کاپ. هم میتونی با دوستت آنلاین بازی کنی هم آفلاین با تیم دوستت بازی کنی یعنی cpu جای دوستت با همون تیم دوستت جلوت بازی میکنه. اما مثل career بازیکن رو نمیشه پرورش داد یعنی تو بازیکن پرورش نمیدی بلکه بازیکن میخری و تیم تشکیل میدی و تیمتو قوی تر و قوی تر میکنی. که البته این پرطرفدار ترین و جذاب ترین مد باری فیفا هست که البته هفته بعد fut world cup هم اضافه میشه.

معمولا هر وقت یه بازی مهم تو مرحله حذفی لیگ قهرمانان یا مراحل پایانی لیگ اروپا یا تو فینال لیگ حذفی کشورهای صاحب فوتبال اروپایی برگزار میشه، EA بهترین بازیکن اون بازی رو از ساعت 5 صبح( به وقت ما) فردای بازی کارت بازیکن تحت عنوان man of the match MOTM رو به رنگ نارنجی و با خصلت های اضافه شده به مدت 24 ساعت میزاره تو پک واسه کسایی که پک باز میکنن که من هم چند روز پیش گایتان و آرون رمسی رو تونستم در بیارم . بعد از بازی فینال دیشب هم کارت MOTM دی ماریا که بهترین بازیکن زمین انتخاب شده اومده تو پک ها اما صبح تو هایلایت دیدم که زده به مدت 24 ساعت از 5 صبح امروز تا فردا کارت های بازیکن های رئال رو 2 برابر کردن تو پک ها پس شانس پیدا کردن بازیکن های رئال که تو تیم منتخب فصل هستن ( رونالدو-راموس-بیل-پپه-دی ماریا-مودریچ) دو برابر شده تو این مدت. من هم تو این هفته از لالیگا هیچی گیرم نیومده بود برعکس هفته های پیش که خوش شانس بودم. رمسی و گایتان نارنجی رو چند روز پیش فروخته بودم و باهاش پک باز کرده بودم که حدود 25K که از فروش بازیکن های آشغال همون پک ها گیرم اومده بود تو حسابم بود که تونستم 3 تا پک 7500 تایی باز کنم که قشنگ همون اولیش تیبو کورتوئیس در اومد، دومیش اتوئو و سولداد بهترینش بود و سومی هم بهترینش فالکوئو بود که قبلن هم که گرونتر بود 2بار درش آورده بودم. حدود 3K بیشتر کوین نمونده بود واسم که بازیکنای در پیتی که داده بود رو کوئیک سل کردم تا به 7500 کوین برسم تا یه پک دیگه هم باز کنم که واقعا هم ارزشش رو داشت چون تو 4می سرخیو راموس بهم داد و کلی ذوق کردم. اما باز رونالدو نیومد. کلی امید داشتم حالا که شانس بردنش 2برایر شده در بیاد که نیومد و به جاش تیبو و راموس در اومدن. ما هم میگیم خدایا شکرت به همینم راضی ام. شانس یه چیزیه که وجود داره و همیشه هست اما واسه کسی میاد که واسش ریسک کنه.

35523328098838838544.jpg
[/URL][/IMG]

اینو هم چند وقت پیش یه permium pack برنز بهم داد. که واقعا سوپرایز جالبی بود و کلی یاد اون بازی حماسی افتادم و شاید در حد یه بازیکن اینفورم حال کردم. البته ازون اینفورم هایی که سریع کوییک سل میکنی و 10K میگیری نه اینفرم لوییز سوارز. اتفاقا 10 روز پیش تیمش (شامروک روورز ایرلند) با تیم لیورپول ( بازیکنای ذخیرشون) یه بازی ذوستانه انجام دادن که 4-0 باختن و ایمون زاید هم نیمه دوم رو بازی کرد.
86178484017861224821.jpg
[/URL][/IMG]

Last edited by a moderator:
سیزن بازی نمی کنم چون کلا بازی رو هم ضعیف میکنه گاها هم مشکل نت پیش میاد فاید نداره ... fut هم که کلا با ساختار و حال هواش حال نمی کنم ! فقط دوستانه درست درمون با بچه های گل psn بهم مزه میده ...

من یک سوال داشتم!
آنلاین بازی کردن توی PS4 پولی هست؟!
یعنی بر خلاف PS3 که فیفا رو رایگان آنلاین بازی میکردیم اینجا باید پول بدیم آیا؟!

اشتراک یک ماهه ، سه ماهه و یک ساله داریم . یکی از اینا رو میگیری و اکانت PSNت رو باهاش شارژ میکنی . بعدا هر بازیی دلت خواست میتونی آنلاین بزنی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or