FIFA 14

50e6mgx04iwb0yyoo5.jpg

در کنفرانس 21 می 2013 ماکروسافت شرکت EA از سری بازی ورزشی خود یعنی FIFA 14 برای این کنسول معرفی به عمل آورد و مقرر شد بازی در زمان لانچ XBOX ONE برای این کنسول عرضه شود..
بازی از موتور گرافیکی تازه ای بهره میبرد و گفته می شود از نسخه نسل قبلی این عنوان 10 برابر پیشرفت بالاتری داشته است

اطلاعات جدید به زودی..

آخرین ویرایش:
زبونم مو درآورد از بس گفتم دفاعم لگسی نیست و تاکتیکاله ! فکر نمیکردم اون داستانای اوایل فیفا 13 بیاد اینجا هم تکرار بشه ! باید یکی یکی توضیح بدم فرق دفاع لگسی و تاکتیکال رو .. ولی بازم آخرش اونی که اشتباه میگه و بلد نیست منم .

داش گلم خوبه قانعت کردم که داری لگسی بازی میکنی :)))))
دوستانی که سابقه زیادی تو فیفا دارن ادد کنند بازی کنیم که یه چی یاد بگیریم :)
فقط لگسی نذارید لطفااااا :|
با تشکر

داش گلم خوبه قانعت کردم که داری لگسی بازی میکنی :)))))
دوستانی که سابقه زیادی تو فیفا دارن ادد کنند بازی کنیم که یه چی یاد بگیریم :)
فقط لگسی نذارید لطفااااا :|
با تشکر

لازم نیست به کسی ثابت کنم که دفاعم چی هست چی نیست ! اونی که فیفا بلده میدونه خودش . وقتی هم که نتونست گل بزنه و باخت دیگه ایرادای بنی اسراییلی نمیگیره..
شما خوش باش داداش .

من خیلی وقته عبدالله رو میشناسم هم رد ps3و هم رو ps4 باهاش بازی کردم. تا حالا ندیدم لگسی دفاع کنه. حالا نمیدونم دوستان از کجاشون درمیارن:دی

آخرین ویرایش:
دوستان فرق این لگسی و تاکتیکال چیه ؟ من به خاطر این مشکلات اکانت نخریدم و حقیقتش از این دو هم چیزی نمیدونم ، اگه میشه بگید تا واسه زمان درست شدن مشکلات بدونم چی به چیه ( البته فیفا 14 اکس باکس 360 استاد بودم و قهرمانی تو دیویژن 1 هم دارم تو کارنامه :ی )

بعد اینکه دوستان دارن میگن اد کنید حرفه ای ها ، مگه میشه فرندلی بازی کرد راحت ؟

دوستان فرق این لگسی و تاکتیکال چیه ؟ من به خاطر این مشکلات اکانت نخریدم و حقیقتش از این دو هم چیزی نمیدونم ، اگه میشه بگید تا واسه زمان درست شدن مشکلات بدونم چی به چیه ( البته فیفا 14 اکس باکس 360 استاد بودم و قهرمانی تو دیویژن 1 هم دارم تو کارنامه :ی )

بعد اینکه دوستان دارن میگن اد کنید حرفه ای ها ، مگه میشه فرندلی بازی کرد راحت ؟

داش بخوام واضح بگم کسی که لگسی بازی کنه دیگه فیفا نمیزنه راگبی میزنه .... یه تنه میزنه به بازیکنات که میرن تو باقالیا .... اما تاکتیکال مثه فوتبال واقعی رفتار میکنند بازیکنا...
حالا فکر کن خودت تاکتیکال بازی کنی حریفت لگسی ... فکر کنم اون میشه کشتی کج یه طرفه ..:))
سوال بعدیت هم اره داداش فرندلی با برو بکس ایران راحت بدون هیچ مشکلی میزنیم من دیدم که با نت 256 هم فرندلی میزنن :))

من خیلی وقته عبدالله رو میشناسم هم رو ps4 و هم رو ps4 باهاش بازی کردم. تا حالا ندیدم لگسی دفاع کنه. حالا نمیدونم دوستان از کجاشون درمیارن
biggrin1.gif
خوب اول بگم که آواتار و امضات تو حلقه Yoshida
بعدش اینکه جریان داره کار عبدل جان من همچنان میگم لگسی بازی میکنه و از این به بعدم یه شیوه بازی براش در پیش میگیرم
البته اگه بازی کنه خخخخ

آخرین ویرایش:
حرف از لگسی شد فقط 1چیز بگم...
توی ps3 بیشتر بچه ها با عبدلله بازی کردن و تا اونجایی که من دیدم و یادمه تا حالا کسی بهش نگفته لگسی دفاع میکنی...منم توی بازیایی که باهاش کردم اصلا همچین حسی بهم دست نداد;) 1کی از خصوصیاتش بازیخونی قویشه یعنی میدونه نفر بعدی که میخوای بهش پاس بدی کیه و برای همین سریع طرف میبنده و توپ میگیره...برای همین دفاعش از دیگران سریعتره...
شما اگر با من بازی کنی چی میگی داداش؟! اگر دفاعه عبدلله لگسیه دفاع من الترا لگسیه:d تا جایی که 1نفر بهم گفت چیتری:| توپا سریع میرسه به دفاعت#:-s در کل به نظرم شما با کسی که خوب دفاع+پرس میکنه هنوز بازی نکردی و گرنه لگسی؟! اونم کی:|
زود کوچ کردی:/ با این نت فعلا فرندلی میچسبه که اونم اینجا.... صبر ایوب تا15:(
عبدلله اوانس برای همین روزا گفتن تو بازی:d

حرف از لگسی شد فقط 1چیز بگم...
توی ps3 بیشتر بچه ها با عبدلله بازی کردن و تا اونجایی که من دیدم و یادمه تا حالا کسی بهش نگفته لگسی دفاع میکنی...منم توی بازیایی که باهاش کردم اصلا همچین حسی بهم دست نداد;) 1کی از خصوصیاتش بازیخونی قویشه یعنی میدونه نفر بعدی که میخوای بهش پاس بدی کیه و برای همین سریع طرف میبنده و توپ میگیره...برای همین دفاعش از دیگران سریعتره...
شما اگر با من بازی کنی چی میگی داداش؟! اگر دفاعه عبدلله لگسیه دفاع من الترا لگسیه:d تا جایی که 1نفر بهم گفت چیتری:| توپا سریع میرسه به دفاعت#:-s در کل به نظرم شما با کسی که خوب دفاع+پرس میکنه هنوز بازی نکردی و گرنه لگسی؟! اونم کی:|
زود کوچ کردی:/ با این نت فعلا فرندلی میچسبه که اونم اینجا.... صبر ایوب تا15:(
عبدلله اوانس برای همین روزا گفتن تو بازی:d
عزیز جون اینکه عبداله لگسی بازی میکنه رو فقط من نگفتم از خودش بپرس یا اون کامنتش رو نگا کن که میگه خسته شده از بس گفته لگسی نیس ....
بعدش اینکه من دیگه مشکلی ندارم از این به بعد فکر میکنم دام تیم مقابل داره راگبی بازی میکنه نمیزارم توپ به 3 متریش برسه که ... :)

اولا که مگه اواتارم چشه؟ آقا گتوسو به این خوبی:دی
دوما من به اندازه موهای سرم با عبدالله بازی کردم. عبدالله فضا رو میبنده و خوب پرس میکنه
سوما فردا کی آن میشی باهات بازی کنم؟

اولا که مگه اواتارم چشه؟ آقا گتوسو به این خوبی:دی
دوما من به اندازه موهای سرم با عبدالله بازی کردم. عبدالله فضا رو میبنده و خوب پرس میکنه
سوما فردا کی آن میشی باهات بازی کنم؟

اول اینکه چش نیس گتوسو بازیکن خوبی بود اما تو این عکس نمیدونم چرا شبیه زیزیگولو افتاده اصن جذبه گتوسو رو نداره :))
فردا هم از 11 هستم فقط یاهومو ادد کنین که پا کامپیوتر درس میخونم هر کدومتون که خواستین بزنین قبلش بیایین یاهو هماهنگ کنیم...
عبدل امیدوارم این سیل عظیم طرفدارات (خخخخ) مثه خودت بازی نکنن :))
واسه من دیگه مهم نیس اولویتم بازی زیباس :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or