FIFA 14

50e6mgx04iwb0yyoo5.jpg

در کنفرانس 21 می 2013 ماکروسافت شرکت EA از سری بازی ورزشی خود یعنی FIFA 14 برای این کنسول معرفی به عمل آورد و مقرر شد بازی در زمان لانچ XBOX ONE برای این کنسول عرضه شود..
بازی از موتور گرافیکی تازه ای بهره میبرد و گفته می شود از نسخه نسل قبلی این عنوان 10 برابر پیشرفت بالاتری داشته است

اطلاعات جدید به زودی..

آخرین ویرایش:
اقایونی که مشکل ندارن اینترنتشون مال چه شرکتیه و چه سرعتی یه هفته اس نتونستم سیزن بازی کنم.....

من 1meg مخابرات و 6meg صبا نت دارم که ذو هر دو هم بدون مشکل باری میکنم
جدا از isp مرکز مخابرات مهمه چون دیدم کسایی که نت شون مث من بوده ولی مشکل داشتن

- - -ویرایش - - -

الان هم که ea قطع کرده موقتا

آی دی قبلیت چی بود دوسه سال پیش ؟! دی:
بابا پاش بیفته خوب وا میدم من ! دی: بیا و ببین ! سبک بازیم شبیه بایرن گواردیولاست دی: یهو یکی میاد مثل رئال تیرتپرم میکنه .

سلام. استاد بزرگ Redheart8262 هستم و در لیست دوستان هم هستیم . فقط یکبار در PS3 بازی کردیم که خب بنده به شکل افتضاحی - البته با سر بلندی :-) - بازی رو واگذار کردم. گفتم مایل باشی امروز عصری یه بازی کنیم.

البته من با دوست خوب دیگه ای اینجا بازی کردم ولی ایشان بعد از دو دست که باخت یه مسیج داد که "من شما ها رو میشناسم شما قدرت تیم ها رو دست کاری میکنید و ..." من که حقیقتا نفهمیدم چرا! ولی هدف من که از بازی فقط لذت بردن از همون لحظات بازی است وگرنه برد و باخت که زیاده ... باور کنید فیفا برای لذت بردن نه برای اعصاب خوردی و حیفه دوستیا سر فیفا بهم بخوره .

یک برنامه هست من چند نفر دادم تست کردن گفتند اوکی هست روی PC . یکی از بچه ها هم گفت مثل کر یو شیر میشه و تونسته فیفا راحت بازی کنه . کسی سوال داشت فقط پ.خ بده تا راهنمایی کنم

یک برنامه هست من چند نفر دادم تست کردن گفتند اوکی هست روی PC . یکی از بچه ها هم گفت مثل کر یو شیر میشه و تونسته فیفا راحت بازی کنه . کسی سوال داشت فقط پ.خ بده تا راهنمایی کنم

دوست عزیز دیگه چه پ.خ. یی؟ اگر فکر میکنی راه مفیدیه همینجا بگو همه استفاده کنن.

سلام. استاد بزرگ Redheart8262 هستم و در لیست دوستان هم هستیم . فقط یکبار در PS3 بازی کردیم که خب بنده به شکل افتضاحی - البته با سر بلندی :-) - بازی رو واگذار کردم. گفتم مایل باشی امروز عصری یه بازی کنیم.

البته من با دوست خوب دیگه ای اینجا بازی کردم ولی ایشان بعد از دو دست که باخت یه مسیج داد که "من شما ها رو میشناسم شما قدرت تیم ها رو دست کاری میکنید و ..." من که حقیقتا نفهمیدم چرا! ولی هدف من که از بازی فقط لذت بردن از همون لحظات بازی است وگرنه برد و باخت که زیاده ... باور کنید فیفا برای لذت بردن نه برای اعصاب خوردی و حیفه دوستیا سر فیفا بهم بخوره .

چه مودبانه و نامه نگارانه نگارش میفرمایید شما ! دی:
استادبزرگ هم توشطرنج و اینا میگن دی: بیشتر شبا هستم من .. اگه بودی میزنیم حتمن .

امروز سرورها مشکل داره بدجور ، اصلا به سرور وصل نمیشه ! :دی توییتر EA هم از اعتراض و تعدادی فحش پر شده :دی :|

حقشونه ! یا آنلاین نزارین یا اگر میزارین سرورتون رو درست کنین . فقط و فقط به فکر جیبشونن !

این سری فکر کردم دیگه مشکل همگانی باشه و هیچ کسی نمی‌تونه به سرور وصل شه بازی کنه؛ ولی باز هم من بدون مشکل یه دست Friendly با یکی از دوستان بازی کردم قطعی و... هم نداشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or