FIFA 14

50e6mgx04iwb0yyoo5.jpg

در کنفرانس 21 می 2013 ماکروسافت شرکت EA از سری بازی ورزشی خود یعنی FIFA 14 برای این کنسول معرفی به عمل آورد و مقرر شد بازی در زمان لانچ XBOX ONE برای این کنسول عرضه شود..
بازی از موتور گرافیکی تازه ای بهره میبرد و گفته می شود از نسخه نسل قبلی این عنوان 10 برابر پیشرفت بالاتری داشته است

اطلاعات جدید به زودی..

آخرین ویرایش:
این سری فکر کردم دیگه مشکل همگانی باشه و هیچ کسی نمی‌تونه به سرور وصل شه بازی کنه؛ ولی باز هم من بدون مشکل یه دست Friendly با یکی از دوستان بازی کردم قطعی و... هم نداشت.
بله با من بازی کردید.. نمیدونم چرا نتیجه این شد خودم خندم گرفته بود :d
درسته تو بازی های فرندلی من هم اصلا مشکل ندارم فقط تو سیزن و التیمیت همچنان از دقیقه 30 قطعی شروع میشه...

من هیچ وقت مشکلی ندارم اما دیروز کلا سرور قطع بود ! وصل نمی شد ... الان هم به Web App وصل نمیشه !

اگر کسی میخواد فحش های جدید یاد بگیره کافیه بخواد به سرور اینا وصل بشه ، خود به خود فحش های جدید پدیدار میشن :دی

کسی اگه بازیش خوبه اد کنه منو با هم بزنیم : IISG8II

آخرین ویرایش:
ببخشید من میخوام به سرور ea وصل بشم orgion رو میاره و ایدی پسوورد میخواد باید چیکار کنم؟بعدش لیگ های بازی کجا هستند منظورم همون لیگ ها و جام حذفی هاست؟

آخرین ویرایش:
بچه ها دوباره ای دیم رو میذارم اونایی که هنوز ادم نکردن اینکارو بکنن.
salah_erosennin
اوناییم که قوین اد کنن درسته یه 4-5 تا می خوریم ولی خب علاقه مندیم که با بچه های قوی بازی کنیم.:d

زبونم مو درآورد از بس گفتم دفاعم لگسی نیست و تاکتیکاله ! فکر نمیکردم اون داستانای اوایل فیفا 13 بیاد اینجا هم تکرار بشه ! باید یکی یکی توضیح بدم فرق دفاع لگسی و تاکتیکال رو .. ولی بازم آخرش اونی که اشتباه میگه و بلد نیست منم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or