FIFA 14

50e6mgx04iwb0yyoo5.jpg

در کنفرانس 21 می 2013 ماکروسافت شرکت EA از سری بازی ورزشی خود یعنی FIFA 14 برای این کنسول معرفی به عمل آورد و مقرر شد بازی در زمان لانچ XBOX ONE برای این کنسول عرضه شود..
بازی از موتور گرافیکی تازه ای بهره میبرد و گفته می شود از نسخه نسل قبلی این عنوان 10 برابر پیشرفت بالاتری داشته است

اطلاعات جدید به زودی..

آخرین ویرایش:
لطف داری داداش ولی آخه بدبختی اینه تازگی پینگ هم داغون شده .. کلا همه چیو به هم ریختن .. منم های وب دارم هم مخابرات .. های وب من پینگش 300 هست متاسفانه .. تو اصلا فکرشو نکن من این حرفارو به پشتیبانیه مخابرات بزنم .. هنگ میکنه میمره :| یه بار بهش گفتم ps4 گفت چی چیه ؟ اونا چی میفهمن گیم چیه .. دیگه اعصاب نزاشتن واسه آدم..آخه تو ایران داره بازی میکنیم دیگه نباید لگ یا دلی باشه اما این پینگ اینقدر تایم اوت داره دلی میگیره..دیروز داشتیم بازی میکردیم خدا شاهده من پاسو میدیدام بعد چند ثانیه میزد توپو ..حالا شما خودی هستی ولی بعضی از دوستان بازی میکنیم نمیدونن و فقط خودشونو میبینین .. امیدوارم اوکی شه ..قبل عید خیلی خوب بود هم پینگ و همه چی کلا روبه را بود ولی الان این اوضامونه
هیچ انگیزه ای ندارم روشن کنم کنسول رو .. 1 ماه پلاس خریدیم بخدا شاید سر هم 3 روز بازی کردم .. پلاس هم تموم شد ..نمیدونم چی بگم والا
منم از مخابرات نت دارم... خیالت رو راحت کنم پشتیبانیش هیچ کاری برات نمیکنه اول اینکه اطلاعاتشون واقعاً در حد بچه دوساله هم نیست.. بعداشم دسترسیشون خیلی خیلی کمه عملاً به گفته خودشون فقط پاسخگوی تلفن هستند... برای پایین اوردن پینگ تنها راحت اینکه بری مخابرات منطقه و اونجا بتونی یک کارشناس پیدا کنی ازش درخواست کنی سرعت اپلود و دانلود رو روی مثلا 1 یا 2 ببندند ( معمولاً روی 4 میبندند) اگر بتونند سرعت رو پایین بیارند پینگت و نویزت پایین میاد و خیلی راحت بازی میکنی... من الان این چند ماهی که دارم نه با اجنوی نه با دخلیها لگ ندارم نه قعطی و به راحتی دارم بازی میکنم ....

آی دی قبلیت چی بود دوسه سال پیش ؟! دی:
بابا پاش بیفته خوب وا میدم من ! دی: بیا و ببین ! سبک بازیم شبیه بایرن گواردیولاست دی: یهو یکی میاد مثل رئال تیرتپرم میکنه .

سلام بر عبدالله دوست داشتى واقعا دل تنگ سبك بازيت بودم آخرين بار كه تو ps3 زديم چند دست بازى هنوزم با بازى كسى اونقدر حال نكردم فراموشم نشده از اون به بعد منم رو آوردم به تيكى تاكا :دى
حيف اون آيديامو سونى بن كرد
چاكريم

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام بر عبدالله دوست داشتى واقعا دل تنگ سبك بازيت بودم آخرين بار كه تو ps3 زديم چند دست بازى هنوزم با بازى كسى اونقدر حال نكردم فراموشم نشده از اون به بعد منم رو آوردم به تيكى تاكا :دى
حيف اون آيديامو سونى بن كرد
چاكريم

Sent from my iPhone using Tapatalk

ارادتمند دی:
آی دیت چی بود ؟! سوسیس داهاکا یه همچین چیزی ... نه ؟!
..
الان یه هفت هشت دستی با کیاوش زدم .. انداخت زیر غلطک منو دی: حالا حالاها تا بیفتم رو غلطک جا دارم هنوز دی:

امروز داشتم سیزن میزدم اینقدر سانتر کردم طرف اعصابش ریخته بود بهم همش میگفت only head.... سه تا گل بهش زدم .... بنده خدا اعصاب نداشت. دوتا شوتم زدم رفت تو گلش از بازی اومد بیرون :))

یعنی چی دقیقا ! باید به کجا شکایت کرد ! یه جوری هم هست فقط مایی که انلاین بازی می کنیم ضربه می خوریم ... dot 2 , bf4 , fifa و .... همه همین طورن ! می دونین چون فقط همین قشر اسیب دیدن و از همه هم
بی صدا ترن این مشکل بیشتر طول میکشه و ترسم از اینه برای همیشه همین طوری بمونه :|

یعنی چی دقیقا ! باید به کجا شکایت کرد ! یه جوری هم هست فقط مایی که انلاین بازی می کنیم ضربه می خوریم ... dot 2 , bf4 , fifa و .... همه همین طورن ! می دونین چون فقط همین قشر اسیب دیدن و از همه هم
بی صدا ترن این مشکل بیشتر طول میکشه و ترسم از اینه برای همیشه همین طوری بمونه :|

دیگه الان هم فیفا و هم بتل جفتشون اینطوره .. فک کنم دیگه همیشه اینطوری بمونه .. هیچکی هم نمیگه مشکلی هست همه سکوت اختیار کردن مسئولین .. یه سایت گیم اگه خبرشو پوشش بده و برسه دسته مسئولا حتما ناچاری هم شده باید جواب بدن اما الان که میبینن همه سکوت کردن عین خیالشونم نیس .. 2 ماهه مشکل هر روز بدتر و بدتر میشه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or