FIFA 14

50e6mgx04iwb0yyoo5.jpg

در کنفرانس 21 می 2013 ماکروسافت شرکت EA از سری بازی ورزشی خود یعنی FIFA 14 برای این کنسول معرفی به عمل آورد و مقرر شد بازی در زمان لانچ XBOX ONE برای این کنسول عرضه شود..
بازی از موتور گرافیکی تازه ای بهره میبرد و گفته می شود از نسخه نسل قبلی این عنوان 10 برابر پیشرفت بالاتری داشته است

اطلاعات جدید به زودی..

آخرین ویرایش:
سلام دوستان واسه من اصلا نمیپره بیرون اون اوایل یکی دو روز میپرید بیرون .... الان وضع نتم درست نباشه گیر میکنه 6ثانیه بعد دوباره راه میوفته و کل بازی تا اخر میره ...

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

برای منکه اصلاً مشکل نداشته من هنوز مطمعنم از نت داخل ایرانه اگر سرورهای ea مشکل داشتند حداقل باید یکبار برای من این مشکل ایجاد میشد من راحت دارم روزی حدود 10 دست انلاین بازی میکنم بدون هیچ مشکلی

واقعا متاسفم اخر نفیدیم از اینترررررنت مشکل هست یا از سرورهای ea

150دادم اکانت پلاس که داره خاک میخوره!!!!

دقیقا مهدی
من که فقط فیفا بازی میکنم و نزدیک 2 تومن هزینه کردم
به خاطر این وضعیت نت عملا نمیتونم فیفا بازی کنم و دستگاه کلا خاموشه :(
دیروز تو پرمیوم کاپ کلی وقت گذاشتم رسیدم فینال
فینال 3-0 عقب بودم و دقیقه 96 3-3 کردم تو اضافه دقیقه 116 گل زدم قطع شد اول فکر کردم طرف زورش اومده قطع کرده داشتم میپریدم بالا پایین دیدم من قطع شدم 3-0 شده
تا یه ساعت داشتم تمام ارگانهای کشورو مورد تمجید قرار میدادم
تو سیزن تمام اونایی که باهاشون بازی میکنم پیام میدن این مدل بازی فیرپلی نیست ...
بیچاره ها فکر میکنن ما عمدا لگ انداختیم که ببریم ... این پیاما میاد دوست دارم اب شم برم تو زمین

یه نکته در مورد فیفا 14 نسل جدید :
به لطف EA فوتبال کاملا شده سپک تاکرا ... توپ کلا رو هواس طرف پاس نیم متری رو L1 + مثلث میده
همه هم رئالن ...
طرف یوزرش I LOVE U MESSI بود یه همچین چیزی با رئال بازی میکرد :|

آخرین ویرایش:
دقیقا مهدی
من که فقط فیفا بازی میکنم و نزدیک 2 تومن هزینه کردم
به خاطر این وضعیت نت عملا نمیتونم فیفا بازی کنم و دستگاه کلا خاموشه :(
دیروز تو پرمیوم کاپ کلی وقت گذاشتم رسیدم فینال
فینال 3-0 عقب بودم و دقیقه 96 3-3 کردم تو اضافه دقیقه 116 گل زدم قطع شد اول فکر کردم طرف زورش اومده قطع کرده داشتم میپریدم بالا پایین دیدم من قطع شدم 3-0 شده
تا یه ساعت داشتم تمام ارگانهای کشورو مورد تمجید قرار میدادم
تو سیزن تمام اونایی که باهاشون بازی میکنم پیام میدن این مدل بازی فیرپلی نیست ...
بیچاره ها فکر میکنن ما عمدا لگ انداختیم که ببریم ... این پیاما میاد دوست دارم اب شم برم تو زمین

به لطف EA فوتبال کاملا شده سپک تاکرا ... توپ کلا رو هواس طرف پاس نیم متری رو L1 + مثلث میده
همه هم رئالن ...

داداش خارج از موضوع این روزا که اینترنت مشکل داره .. باور نمیکنی من سیسن 4 بار اینطوری شده واسم که قطع شده در حده سکته رفتم از دو روز پیش تا الان :| خوب واسم ارزش داره اون نتایج ولی کی میشنوه حرفه مارو
یه چیزی میخواستم بگم .. اون اوایل منم رئال میگرفتم یا بایرن مثلا بعد تیمای هم سطح میخوردن .. تازگی psg میگیرم و لذت میبرم چون اکثرا تیمای مختلف میخوره بهم .. یه بازی دورتموند یه بازی رئال .. بایرن .. منچستر .. برزیل ... خدا وکیلی همشونم قشنگ بازی میکنن آدم لذت میبره .. اینا که رئالن تو سیسن بیشترشون فقط رونالدو و بیلو میگیرن میدون طرفه دروازه بعد فک میکنن بازیکنن ولی تیمای دیگه اینطوری نیستن آدم باید خودش تلاش کنه تا نتیجه بگیره .. به هر حال خواستم بگم یه تیم که دوس داری سطح متوسط بگیر خیلی بیشتر میچسبه به آدم ..اعصابتم خورد نمیشه از این که همه رئالن ... حداقل اینش خوبه همشون حرفه ای بازی میکنن نسبت به کسایی که رئال و بایرن میگیرن..

آخرین ویرایش:

همه هم رئالن ...

عمدا رو خوب اومدی ... یارو بعد بازی پیغام فرستاد فلان شده فلان ، با لگ می بریو از این حرفا منم ریپورت نکردم چون می دونستم درکش سخته بخوام توضیح بدم نتم چیه ... این رئال رو خوب اومدی یا رو میگیره فقط شاf میکنه با توپ هیچی هم بلد نیست :)) ... انقدری که یه تیم دیگه برداره نمی تونه نزدیک دروازه حریف بشه ... گرافیک بازی پیشرفت داشته ولی نه اون طور که باید " اما با تمام مشکلات بهترین فیفا حداقل از نظر گیم پلی هم که شده تا کنون همین فیفا نسل 8 هستش "
البته متاسفانه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or