FIFA 14

50e6mgx04iwb0yyoo5.jpg

در کنفرانس 21 می 2013 ماکروسافت شرکت EA از سری بازی ورزشی خود یعنی FIFA 14 برای این کنسول معرفی به عمل آورد و مقرر شد بازی در زمان لانچ XBOX ONE برای این کنسول عرضه شود..
بازی از موتور گرافیکی تازه ای بهره میبرد و گفته می شود از نسخه نسل قبلی این عنوان 10 برابر پیشرفت بالاتری داشته است

اطلاعات جدید به زودی..

آخرین ویرایش:
رفیق کلا باید ایه الکرسی بخونی تا درست باشه در ثانی ورداشتن همون بازی ps3 رو رنگ زدن این سگ پدر ها بهمون قالب کردن من از فیفا 9 دارم بازی میکنم فقط نسبت به اون اشغال کونامی بهتره بازیشون دیگه خیلی یکنواخت شده همش l1 مثلث باید بزنن برا سال دیگه مث فیفا ۹ قشنگ تغییرات بدن اول از همه این تکل های اشغال رو درس کنن هر چند از این کفار پول پرست بعیده این کار

رفیق کلا باید ایه الکرسی بخونی تا درست باشه در ثانی ورداشتن همون بازی ps3 رو رنگ زدن این سگ پدر ها بهمون قالب کردن من از فیفا 9 دارم بازی میکنم فقط نسبت به اون اشغال کونامی بهتره بازیشون دیگه خیلی یکنواخت شده همش l1 مثلث باید بزنن برا سال دیگه مث فیفا ۹ قشنگ تغییرات بدن اول از همه این تکل های اشغال رو درس کنن هر چند از این کفار پول پرست بعیده این کار
با اینکه شاید روزانه 10 ساعت آنلاین بازی کنم فیفا رو اما حرفاتو به شدت تایید میکنم .. خیلی جلف شده بازی .. یه صحنه هایی میبینم بعضی اوقات شاخ در میارم .. دادا باور نمیکنی فیفا 07 رو بازی میکردیم خسته نمیشدیم اما به قران مجید این فیفا 14 خیلی گند زدن .. دیگه هم کسی نیس پس ea و کونامی وگرنه انتخابا بیشتر میشد و اینا به خودشون میومدن...
الان اصلا واسشون مهم نیس دیدی که اون از باتلفیلد که پره باگهه اینم از فیفا .. از هر 20 بازی 18 تا رو دقیقه 1 میشه گل میزنم توپو پاس بده عقب یه پاس تو عمقی ( مثلت + L ) و بلهه توی دروازهه =)) :| با اینکه گل میزنم اما بازم واسم لذتی نداره .. آخه لامسب مگه هندباله توپ زارت میچسبه به بازیکن..ایراد وحشتناک داره اما همچنان عاشفانه بازی میکنم چون باید به خودم امیدواری بدم وگرنه دلم میگیره پشیمون میشیم کلا !:دی
ایشالله که فیفا 15 خاص باشه و بهتر از این فیفای فعلی

آخرین ویرایش:
تنها فرق بازی با نسل قبل اینه که انیمیشن های بیشتری توش به کار رفته و تصویر یکم شارپ تر و گیم پلی نرم تر هست
دوستان آنلاین باز هم منو اد کنن ممنون میشم: sincnaa

دوباره واسه من اونطوری شد
دقیقه 30 به بعد گیر میکنهه بعضی لحظات هم میره نیمه دوم بعد هنگ میکنه :(
دیگه چراااا آخهههه
اینترنت مخابرات
بله دقیقا شد عین یه هفته پیش .. :| دوباره معلوم نیس چی کردن
واسه کسی دیگه هم اینطوریه ؟؟؟
تا الان بحث یارانه ها بود بعد اون درست بود دیگه الان چه خبره مگه باز خرابش کردن .. اه

آخرین ویرایش:
بله مال منم همینطور شده لعنت بر ea بی پدر ربطی به نت نداره من پارس 9 مگی دارم سر دقیقه ۳۰ شروع به هنگیدن میکنه آخه این چه وضعیه نمیخوام با یه اپدیتی چیزی درستش کنن؟؟

بله مال منم همینطور شده لعنت بر ea بی پدر ربطی به نت نداره من پارس 9 مگی دارم سر دقیقه ۳۰ شروع به هنگیدن میکنه آخه این چه وضعیه نمیخوام با یه اپدیتی چیزی درستش کنن؟؟

داداش به خدا از اینترنته ایرانه
آخه مگه میشه از ea باشه و هی هر روز بدتر شه ؟؟
یارانه ها تموم شد همون شب اوکی شد پس از ایرانه مشکل
امروز هم دوباره ترکید
کسی بازی کرد و درست شده واسش لطف کنه بگه
تا الان که مشکل هست هنوز

بله متاسفانه باز این مشکل برگشته خسته شدیم به خدا دیگه یه انلاین هم نمیتونیم بازی کنیم اخه چرا اینکارو با ما میکنن یه سرگرمی تو این مملکت داریم اونم اینجوری........:(

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or