FIFA 14

50e6mgx04iwb0yyoo5.jpg

در کنفرانس 21 می 2013 ماکروسافت شرکت EA از سری بازی ورزشی خود یعنی FIFA 14 برای این کنسول معرفی به عمل آورد و مقرر شد بازی در زمان لانچ XBOX ONE برای این کنسول عرضه شود..
بازی از موتور گرافیکی تازه ای بهره میبرد و گفته می شود از نسخه نسل قبلی این عنوان 10 برابر پیشرفت بالاتری داشته است

اطلاعات جدید به زودی..

آخرین ویرایش:
من هنوز این مشکل رو دارم و جالبه وقتی نتیجه رو جلو میوفتی قطع میشه و 3-0 به نفع حریف میزنه. اگه کسی راهی چیزی میدونه بگه یا اگه مشکل نداره بگه با چه اینترنتی هستش

دیگه انقدر این مشکل لوس شده که نگو. هیچ کسم نیست پاسخگو باشه ... الان تکلیف من و امثال من واقعا چیه ؟
یه دلخوشی داشتیم همینم گرفتن ازمون اخه اینم نته ؟ اعلام خرابی کردم یارو میگه نت مال بازی نیست
وقتی بازی سنتر تو 5 دقیقه لود میشه(با DNS دیفالت مخابرات که از هر 5 بار یه دفعه باز میشه) معلومه نمیشه بازی کرد . متاسفم که 4 تا عرب چپ و راست تیکه میندازن که برو کاکشن بخر برو اینترنتتو درست کن
واسه خودم متاسفمو تنها کاری که ازم بر میاد اینه که دستگام و بفروشم نتمم از 1 مگ میارم رو 128
راست میگن هر چی میگن من یه جهان سومی ام و حق نفس کشیدنم ندارم

انقدرا هم که شما میگید وخیم نیست! حاقل برای من ! من چند وقته هر 10 - 15 دست برام مشکل پیش میاد البته خدا رو شکر ولی پیش میاد گاها ... جلو باشین بپره بیرون اتفاقی نمی افته خنثی میشه بازی ... به نظر من خیلی عصبانی هستین و هر چیزی الان تحریکتون میکنه :d دوستم هر روز زنگ میزنه مخابرات اصلا جوابی مبنی بر اینکه برای بازی نیست بهش ندادن ... تازه می تونید بگید که اینترنتتون رو برای بازی تنظیم کنن که در این حالت سرعت دانلود کاهش پیدا میکنه ولی پینگتون بهتر میشه ...

- - -ویرایش - - -

یه چیزی هم که هست من با داداشم عارف سپتیمو خودمون ، دوستانه میزنیم هر دست کیفی میده که حد نداره :)):d

گل بود به سبزه هم اراسته شد تو سیزن همون دقیقه اول پرید بیرون فک کردم حریفه بعد دیدم ۳ هیچ به نفع حریف شده گفتم حالا اتفاقی بوده دوباره زدم بازم همین اتفاق افتاد اینطوری تا حالا سرم نیومده بود که خدا رو شکر اینم دیدیم بازم مراتب لعنت خودم به آبا واجداد ea و مسئولین پارس آنلاین با اینترنت مثلا ۹ مگیشون اعلام میدارم

دوستان ببینید هر روز میایید اینجا میزنید از مسئولای کشور و پی اس ان و یوشی و مستخدمی که تو یه ساختمون پلی استیشن کار میکنه و... مورد لطف خودتون قرار میدید ...
دوستای گلم ایراد از نت خودتونه بخــــــــــدا . ببینید تو منطقه خودتون کدوم سرویس دهنده نت بهترین نت رو ارائه میده همونو بگیرید ...
اینجایی که من و آرمین (si.armin) هستیم مخابرات بهترین نت رو داره نت جفتمونم 2گیگِ و من فقط 3 روز مشکل قطع شدن راس دقیقه 43 داشتم بعد اون اصلا قطع نشد مگه اینکه نت دیس کانکت بشه کلا ...گاها هم مثلا هر 7.8 دست یه بار شروع میکنه گیر کردن ....
هی گیر میکنه هی آزاد میکنه .....کلا با جون دادن به هر طریقی که شده تا آخر بازی میره.... یه بار گیر کرد 1.0 بردم یارو هرچی فوش بلد بود واسم پیام کرد منم اعضای خانوادشو مورد لطف خودم قرار دادم :))

بعدش یه نکته راجع به اینکه میگید همه رئال و .... من که از اسمم هم معلومه عاشقه کریسم و هر تیمی باشه اونو بر میدارم و اینکه میگید با بیل و کریس میرن (به قول علی دایی) ببخشید معذلت میخوام پس باید با لوپز استارت بزنیم؟ هرتیمی یه نقطه قوت داره ....
کلا این حرفا رو نمیتونم قبول کنم چون خودم با رئال سعی میکنم هم شوت کنم هم سانتر هم عمقی و پاسکاری و دریبل ...
از بازی کردن با فیفا هم هیچوقت سیر نمیشم :)

سلام ماشالاه همیشه یه جوای تو استینت داری

دوستان سلام
من حداقل روزی 15 دست انلاین بازی میکنم و خدارو شکر تا حالا مشکلی نداشتم
اینترنت هم مخابرات هست 1 مگ با پینگ معمولا 100 تا 120 با time out خیلی کم
البته بعضی مواقع هست که نت به مشکل میخوره ولی بعد از یکی دو ساعت مشکل حل میشه
توی هر منطقه ای یکی از ISP ها براساس تعداد مشتری که تو اون منطقه داره کیفیت بهتری رو ارائه میده
امیدوارم مشکلتون حل بشه تا شما هم مثل من از این بازی زیبا لذت ببرید

دوستان من یه سوالی داشتم ... تازگیا شما هم disconnect میشد از سرورای fifa ؟ برای من از دیشب این اتفاق افتاده خواستم ببینم مشکل از نت هست یا چیز دیگری ... :)

دوستان سلام
من حداقل روزی 15 دست انلاین بازی میکنم و خدارو شکر تا حالا مشکلی نداشتم
اینترنت هم مخابرات هست 1 مگ با پینگ معمولا 100 تا 120 با time out خیلی کم
البته بعضی مواقع هست که نت به مشکل میخوره ولی بعد از یکی دو ساعت مشکل حل میشه
توی هر منطقه ای یکی از ISP ها براساس تعداد مشتری که تو اون منطقه داره کیفیت بهتری رو ارائه میده
امیدوارم مشکلتون حل بشه تا شما هم مثل من از این بازی زیبا لذت ببرید
دقیقاً من شرایطم مثل شما یک مگ مخابرات با همون پینگ و به راحتی دارم انلاین بازی میکنم و هیج مشکلی هم وجود نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or