FIFA 14

50e6mgx04iwb0yyoo5.jpg

در کنفرانس 21 می 2013 ماکروسافت شرکت EA از سری بازی ورزشی خود یعنی FIFA 14 برای این کنسول معرفی به عمل آورد و مقرر شد بازی در زمان لانچ XBOX ONE برای این کنسول عرضه شود..
بازی از موتور گرافیکی تازه ای بهره میبرد و گفته می شود از نسخه نسل قبلی این عنوان 10 برابر پیشرفت بالاتری داشته است

اطلاعات جدید به زودی..

آخرین ویرایش:
جای ماهم حالشو بببر... راستی شما هیچ کاری نکردی که درست شد؟ ip static نداری؟
شما ای دی منو ادد کن باهم حال کنیم ...:))
درضمن من به نتم هیچگونه تغییری ندادم ....:) (یه بار DNS رو عوض کردم بدتر شد برش گردوندم ....)
این لیگ فیفا چی شد من کماکان منتظرما..../:):-b#:-s:dots:

آخرین ویرایش:
شما ای دی منو ادد کن باهم حال کنیم ...:))
البته اگه فیفا باز اصیل هستی ... که اینجور که معلومه هستی:bighug:
خب وقتی مال من میپره بیرون که نمیشه... ولی حتما ادت میکنم اگه شما زودتر رفتی پاش شما اد کن:) البنه که هستم داداش ولی نگفتی کار خاصی نکردی؟ ip static نداری؟

- - -ویرایش - - -

سلام
من میخوام فیفا التیمت بازی بکنم باید چه کتم چون میگه به اینترنت وصل شو
یعنی باید فریمور دستگاه رو بیارم بالا و اکانت درست بکنم یا اینکه نیاز نیست به این کارا؟
ممنون میشم اگه توضیح بدین
داداش وقتی میخوای انلاین بازی کنی باید اینترنت وصل باشی و اکانت داشته باشی دسگاتم اپدیت باشه..

خب وقتی مال من میپره بیرون که نمیشه... ولی حتما ادت میکنم اگه شما زودتر رفتی پاش شما اد کن:) البنه که هستم داداش ولی نگفتی کار خاصی نکردی؟ ip static نداری؟

- - -ویرایش - - -

داداش وقتی میخوای انلاین بازی کنی باید اینترنت وصل باشی و اکانت داشته باشی دسگاتم اپدیت باشه..
1 اینکه گفتم نه من اصن دستکاری نکردم مثه روز اولِ....
2 اینکه فرندلی پرت نمیکنه بیرون که بیا حال میکنیم ....
از فیفا چند فیفا میزنی؟؟ زاستش هم کل میکنم فان هم دوست دارم بازی قشنگ باشه نه تیریپ علی پروین و قلعه مرغی....

1 اینکه گفتم نه من اصن دستکاری نکردم مثه روز اولِ....
2 اینکه فرندلی پرت نمیکنه بیرون که بیا حال میکنیم ....
از فیفا چند فیفا میزنی؟؟ زاستش هم کل میکنم فان هم دوست دارم بازی قشنگ باشه نه تیریپ علی پروین و قلعه مرغی....
من 07 به اینورفیفا میزنم ولی از 13 انلاین میزنم اگه میخوای الان بازی کنیم اد کن تا من روشن کنم بیام چون عادی که نمیشه بازی کرد... hailedpuppet اگه اد کردی یه خبر بده بیام

:(( عاغااااااا ایدی من بن شددددددددددددددد :(( همش تقصیر محمده پریشب دو دس بردمش نمیدونم چیکار کرد حالا اومدم آن شم دیدم بن شده :(( ای دی جدید البته قدییمی :دی رو ادد کنید RamtinNn

:(( عاغااااااا ایدی من بن شددددددددددددددد :(( همش تقصیر محمده پریشب دو دس بردمش نمیدونم چیکار کرد حالا اومدم آن شم دیدم بن شده :(( ای دی جدید البته قدییمی :biggrin1: رو ادد کنید RamtinNn

برادر اطلاع رسانی می کنیم ایدیت رو نگران نباش:دی

آخرین ویرایش:
سلامبه دوستانه fifa باز اقا مارم اد کنید با هم انلاین بزنیم دوستانیم که التیمت دارن اد کنن باهاشون یه دست بازی کنیم بینیم به ما میخورن یا نه ؛)
Nicepop2

سلام
من میخوام فیفا التیمت بازی بکنم باید چه کتم چون میگه به اینترنت وصل شو
یعنی باید فریمور دستگاه رو بیارم بالا و اکانت درست بکنم یا اینکه نیاز نیست به این کارا؟
ممنون میشم اگه توضیح بدین

عزیز شما باید به اینترنت وصل بشی تا بتونی fut بازی کنی...............

همین مشکل رو من هم دارم چند وقته! نهایت بتونم بازی کنم pro club رو تا دقیقه 79 هست!

فقط freindly میشه زد راحت ... با ایرانی ها بازی کنید فعلا ، خیلی سرورا فاجعه شده ... با یه خارجیه بازی می کردم یک صفرم جلو بود ولی پرید بیرون از بازی و امتیازشو داد به من! :| سرورا تعطیله ...

دوستان ايميل زدم به ea گفت بله مشكلي هست داريم درستش ميكنيم ولي معلوم نيست كي درست شه
٣ تا تيك چند لحظه اي و بعد تمام !
عجله نكنيد چاره اي نداريم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or