FIFA 14

50e6mgx04iwb0yyoo5.jpg

در کنفرانس 21 می 2013 ماکروسافت شرکت EA از سری بازی ورزشی خود یعنی FIFA 14 برای این کنسول معرفی به عمل آورد و مقرر شد بازی در زمان لانچ XBOX ONE برای این کنسول عرضه شود..
بازی از موتور گرافیکی تازه ای بهره میبرد و گفته می شود از نسخه نسل قبلی این عنوان 10 برابر پیشرفت بالاتری داشته است

اطلاعات جدید به زودی..

آخرین ویرایش:
چه حالی میده پک باز کنی اینو ببینی

41716946870081139609.jpg
[/URL][/IMG]

- - -ویرایش - - -

از اونجایی که معمولا تو پک ها پر از بازیکن به درد نخور هست و بدردنخور ترین بازیکن های جام هم متاسفانه مال ایران هستن ( بلا نصبت داش علی کریمی و چنتای دیگه) تو پک ها پر از بازیکن ایرانی هست و دهن خارجیا سرویس خواهد بود فکر کن من چنتا پک باز کردم بهم مازیار زارع و محمد نصرتی و هاشم بیک رو داده.(بیچاره خارجیا) همینجور که از قبل ea اعلام کرده بود تو هر پکی که توی futwc باز میشه یه پک رایگان 5000 سکه ای ( آشغالترین پک) هست که تو fut میشه بازش کرد اما جالب این بود که اگر تو اون پک رایگان ها دوباره پک رایگان باشه اون پک رایگان روباره توی futwc میشه باز کرد که اتفاقا علی کریمی واسه من حاصل همجین فرآیندی بوده که از تو پک رایگان یه پک رایگان دیگه در اومده که توی futwc میشده باز کرد

- - -ویرایش - - -

اما اگر کلا ea بیخیال این قضیه شده بود خیلی سنگینتر بود . وقتی تیم اضلیشون دارن رو فیفا15 کار میکنن نباید دوباره یه همچین تحربه اشتباهی رو تکرار میکردن

اخه اینجوریم حال نمیده ابوذر جان امیدوارم حداقل یه کاپ انلاین بزارن به جز fut

خوب خود fut wc به شكل كاپ هست كه هم مرحله گروهي داره و هم حذفي دقيقا به شكل خود مسابقات جام جهاني، ولي خود بازي واقعا دفاعش افتضاحه دروازه بان هم همينطور اصلن دفاع كردن خيلي سخت شده امگار گيج و گم هستن مدافعين و با مكث واكتش نشون ميدم بعضي وقت ها و پوشش هم خوب نميدن اثلا انگار كلا سيستم دفاع بازي عوض شده تازه من همون مدافع ليگ انگليس كه زياد باهاشون كار كردم مث واكر و كوشيلني و كاهيل رو دارم. البته وقتي هم حمله ميكنم هم دفاع حريف ايم مشكل رو داره و عمقش خيلي بازه، بازي ها همه پر گل ميشه ٥-٥ ٦-٤ ٥-٤ كاش دوستان حرفه اي يه نقد خوب از بازي ميدادن

Sent from my iPhone using Tapatalk

يه چند واحد ديكته و املا تو دانشگاه نذاشتن واسمون و بعد از سال ها
ديكته ننوشتن همش شديم غلطه املايي

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited by a moderator:
منکه نتونستم اخرش این اپدیت رو نصب کنم همش میزنه cannot install فیفا رو کلاً پاک کردم دوباره اپدیت رو دانلود کردم فایده نداره که نداره نصب نمیشه

منکه نتونستم اخرش این اپدیت رو نصب کنم همش میزنه cannot install فیفا رو کلاً پاک کردم دوباره اپدیت رو دانلود کردم فایده نداره که نداره نصب نمیشه
آپدیت شما چند مگ بود ؟

- - -ویرایش - - -

حل مشکل نصب نشدن اپدیت و دریافت ارور CE-30002-5 بعد از دانلود اپدیت در PS4
۱- بازی را از کنسول پاک کنید.
setting / system storage / application / fifa14
در اینجا بازی را از روی هارد پاک کنید.

۲- دیسک بازی را از کنسول خارج کنید.
۳- مجدد دیسک را وارد دستگاه کنید و منتظر باشید تا نصب بازی کامل شود.
۴- اکنون بازی را اجرا کنید. ( کنسول از شما میپرسد که ایا مایلید بدون اپدیت بازی رو اجرا کنید؟ شما باید گزینه NO را انتخاب کنید و یکی دو ساعت منتظر باشید تا اپدیت نصب شود. در حین اپدیت بازی را اجرا نکنید . بعد از اینکه اپدیت شد و بازی نصب شد میتونید بازی رو اجرا کنید.:)

آپدیت شما چند مگ بود ؟

- - -ویرایش - - -

حل مشکل نصب نشدن اپدیت و دریافت ارور CE-30002-5 بعد از دانلود اپدیت در PS4
۱- بازی را از کنسول پاک کنید.
setting / system storage / application / fifa14
در اینجا بازی را از روی هارد پاک کنید.

۲- دیسک بازی را از کنسول خارج کنید.
۳- مجدد دیسک را وارد دستگاه کنید و منتظر باشید تا نصب بازی کامل شود.
۴- اکنون بازی را اجرا کنید. ( کنسول از شما میپرسد که ایا مایلید بدون اپدیت بازی رو اجرا کنید؟ شما باید گزینه NO را انتخاب کنید و یکی دو ساعت منتظر باشید تا اپدیت نصب شود. در حین اپدیت بازی را اجرا نکنید . بعد از اینکه اپدیت شد و بازی نصب شد میتونید بازی رو اجرا کنید.:)

دوست عزیز منم همین ارور CE-30002 رو میگیرم و آپدیت نصب نمیشه. این کاری هم که راهنمایی کردید انجام دادم که فایده ای نداشت.

توی فرومهای خارجی هم پر از شکایت از EA هست. EA هم عقب نشینی کرده و الان میتونید بدون آپدیت کردن هم آنلاین بشین و این امکان باز شده.

دوست عزیز منم همین ارور CE-30002 رو میگیرم و آپدیت نصب نمیشه. این کاری هم که راهنمایی کردید انجام دادم که فایده ای نداشت.

توی فرومهای خارجی هم پر از شکایت از EA هست. EA هم عقب نشینی کرده و الان میتونید بدون آپدیت کردن هم آنلاین بشین و این امکان باز شده.
دقیقا این کاری که گفتم رو انجام دادید مرحله به مرحله ؟#:-s

ماله من نصب شد همون اول چون دیجیتالی خریدم اما مشکل این بود تو World Cup تو بازی توپ دیده نمیشد یکی از بچه ها گفت پاک کن دوباره نصب کن منم پاک کردم اما دیدم فایل download که به یک زور گرفتم پاک شد...9Gbرفت تو پاچمون :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or