FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
واسه منم تو 13 لسکات قدرتش زیاد میشد اما به جاش چندتا قدرت دیگشم میومد پایین اوراشم پایین میومد .واسه تو دیگو آلوز تو 31 سال سن اورالشم بالا میرفت یا فقط قدرتاش؟هیچ کدوم از قدرتاش کم نمیشد؟؟؟ حالا دیگو آلوز دروازه بانه از بازیکنا کسیو سراغ داری؟ واسه من باورنکردنی بود زابالتا با 28 سال سن اورالش بیاد پایین.

دوست عزیز من هم مربی هلند شدم روبن تو ۳۰ سال شده ۸۶ فن پرسی ه‍م ۸۶ اشنایدر هم ۸۲

Sent from my NexusHD2 using Tapatalk 2

بشتابید بشتابید هر کس به دنبال بازیکنی با جهش عالی تو کریر مد میگردد دیگر نگران نباشد مربی کلمبیا تو نیم فصل شدم جیمز ردریگز اورالش ۸۲ بود پایان فصل شد ۸۸ .واقعا مسخرست بوفون بدبخت اگه بشه واکاشیزوما هم قدرتش میشه زیر ۸۰

Sent from my NexusHD2 using Tapatalk 2

Last edited by a moderator:
واسه منم تو 13 لسکات قدرتش زیاد میشد اما به جاش چندتا قدرت دیگشم میومد پایین اوراشم پایین میومد .واسه تو دیگو آلوز تو 31 سال سن اورالشم بالا میرفت یا فقط قدرتاش؟هیچ کدوم از قدرتاش کم نمیشد؟؟؟ حالا دیگو آلوز دروازه بانه از بازیکنا کسیو سراغ داری؟ واسه من باورنکردنی بود زابالتا با 28 سال سن اورالش بیاد پایین.
به تک قدرتهاش دقت نکردم . اما اورال ش زیاد شد یه دونه.
83 بود موقع شروع الان 84 هست. کاسیاس هم 5 بازی نیمکت نشین شده . نزدیک یک ماهه اصلا گل نخورده.

بازی با هوش مصنوعی تو درجه ی لجندری کریر مود واقعا غیر قابل تحمله از زمین خودش میکشه زیر توپ راحت با دربازه بانت تک به تک میشه میخواد توپتو دور کنه وقتی در حال حمله ای باز با دربازه بانت تک به تک میشه هرچی پاس عمق میندازه تک به تک میشه همه ی پاساشون به زیباترین شکل ممکن به هم میرسه برای گرفتن توپ از حریف باید زجر بکشی مخصوصا جلو حریفایی که تو جدول پایینن تمام سانتراشون تو گله خلاصه هیچ جوره نمیشه بازیرو تحمل کرد و برای اولین بار تو این 6 سال فیفا رو اینقدر زود کنار گذاشتم بازی کردن رو درجه ی لجندری تو فیفا تو این چند سال همیشه لذت بخش بود اما این فقط اعصاب خورد کنی داره درسته 13 هم یکم سخت بود اما بازم اذیت نمیکرد بازی رو زیاد بازی کنی تمام ایراداش دستت میاد و انقدر ایراداش زیاده که نمیشه تحملش کرد فقط واسه بازی دو نفره یا آنلاین بازی خوبیه 14 وگرنه کریر مود که اصلی ترین بخش بازیه به فنا رفته با این هوش مصنوعی احمقانه و غیر طبیعی که اصلا اشتباه نمیکنه

یکم راه افتادم تو فیفا 14
اوایل اصلا دوتا پاس درست و حسابی نمیتونستم رد و بدل کنم! تنها راه گلزنیم هم همون سانتر از جناحین بود و توی دروازه!
یه مدت کنار گذاشتمش(حول و حوش دو هفته) بعد دوباره رفتم سراغش ولی ایندفعه با صبر و حوصله بیشتر....... تو فیفا 13 اگه با 20 تا پاس درست و رو به جلو میرفتم به دروازه حریف میرسیدم ولی تو این با 40 تا پاس و تک روی و غیره و نگه داشتن توپ و موقعیت بازیکن هم تیمی برای پاس دادن و این ها رو در نظر گرفتم و تونستم حداقل تو یه بازی با یه تیم با کلاسی مثل یوونتوس( خودم پاریس ان ژرمن رو ورداشتم) تونستم دو سه تا موقعیت ایجاد کنم هرچند باختم و بد هم باختم توی کریر مود ولی خب خودش برای خودم یه پیشرفت بود تا اینکه دیگه شبی که یکی دو دست دیگه باهاش رفتم و با لیون و موناکو بازی کردم بازیم بهتر شده بود و روونتر.. 13 تا توپ توی چارچوب داشتم (درجه وورلد کلاس) هرچند بازی رو توی 5 دقیقه که دوتا اشتباه و پاس الکی که به هم دادن و علی یارت توی دروازه باختم ولی اونجوری نیست که نشه تحملش کرد............
چون تغییراتش نسبت به 13 بیشتر بوده توصیه میکنم اول روی درجه پروفشنال بازی رو برید و یکم بیشتر که با محیط و کارها و بازی عادت کردید و روونتر شدید درجه سختی رو ببرید بالا ( خودم تو درجه پروفشنال همون بازی های اول 3-0 به گلادباخ باختم" بایرن بودم" ولی خب رو اعصابه یه جورایی اوایل ولی خب درست میشه با تمرین و تکرار
.....
یه درخواست و سوال هم داشتم اگه زحمتی نیست حالا یا اینجا اگه تاپیک منحرف نمیشه و یا تو پروفایلم لطفا جوابمو بدید مرسی
سوالم اینه که آپدیتی اومده برای بازی؟!(مثلا همین جابجایی بازیکنا و شاید هم بر طرف کردن چند تا باگ) اگه اومده میشه لطف کنید و بگید چطور آفلاین میتونم بگیرمش و بریزمش روی کنسول( ریختن رو کنسول رو دیگه فکر کنم مثل همون gta v ) باشه درسته؟!
و لطفا اگه هست لینک دانلود آپدیت رو بهم بدین.. با تشکر
ببخشید سرتون رو درد اوردم

من خیلییییی دارم با این شمارش حال میکنم !
از 13 زیاد خوشم نمیومد ولی این خیلی بهتر شده همونجوری شده که من دوست دارم ، شوت هاش و حرکت بازیکن ها و انیمیشن هاش خیلی خوب شده توپ هم خیلی خوب شده سنگین تر شده ، فقط نمیدونم جرا نمره ش از 13 کمتر شد ، واقعاً این جور وقت ها مشخص میشه نمره ی این سایت ها ملاک نیست !

یه مورد که شاید خیلی ها انجامش نداده باشند ....برید یه بازی دوستانه با تاتنهام رو درجه سختیه ورلد کلاس انجام بدید بازی اول موردی نیست شاید هم ببرید ولی از بازی دوم به بعد (تاتنهام رو عوض نکنید ولی تیم خودتون رو موردی نداره هر کی رو میخواید بردارید) به طرز وحشتناکی بازی به بازی قوی میشه تا جایی که دیگه امکان نداره بتونید ببریدش من حتی بعد از چند بازی سختی رو گذاشتم روی پروفشنال ولی قدرتش کم نشد البته تاتنهامو مثال زدم فرقی نداره فقط تیم روبروتون 4.5 یا 5 ستاره باشه ....در ضمن به نسبت هرچی اون ها قوی تر میشن تیم ما ضعیف تر میشه....برای شما هم این مورد پیش اومده یا نه؟

یه مورد که شاید خیلی ها انجامش نداده باشند ....برید یه بازی دوستانه با تاتنهام رو درجه سختیه ورلد کلاس انجام بدید بازی اول موردی نیست شاید هم ببرید ولی از بازی دوم به بعد (تاتنهام رو عوض نکنید ولی تیم خودتون رو موردی نداره هر کی رو میخواید بردارید) به طرز وحشتناکی بازی به بازی قوی میشه تا جایی که دیگه امکان نداره بتونید ببریدش من حتی بعد از چند بازی سختی رو گذاشتم روی پروفشنال ولی قدرتش کم نشد البته تاتنهامو مثال زدم فرقی نداره فقط تیم روبروتون 4.5 یا 5 ستاره باشه ....در ضمن به نسبت هرچی اون ها قوی تر میشن تیم ما ضعیف تر میشه....برای شما هم این مورد پیش اومده یا نه؟
ربطی به بازی نداره! بعد از چند دست بازی کردن آدم بی حوصله میشه الکی شروع میکنه به پرس کردن! اونم با 2 تا پاس جات میزاره! من مواقعی که درست بازی میکینم حتی اگه 60 تا بازی هم پشت هم باشه میبرم

ربطی به بازی نداره! بعد از چند دست بازی کردن آدم بی حوصله میشه الکی شروع میکنه به پرس کردن! اونم با 2 تا پاس جات میزاره! من مواقعی که درست بازی میکینم حتی اگه 60 تا بازی هم پشت هم باشه میبرم

بی خیال منم هیچ وقت تو زندگیم نباختم

بازی به شدت خسته کننده شده تو فیفا 13 من یک فصل رو یه روزه رد میکردم الان 2 دست میزنی خوابت میگیره دریبل که نمیشه زد بنابراین 2 مترم نمیشه پا به توپ شد پاسم که درصد اشتباه رو بردن بالا اورالم که مسخره 5 تا بازیکن آینده دار گرفتم دو فصله 1 درجه رشد هم نکرده قبلا رو درجه لیجندری که همرو میباختیم الان رو ورلد کلاس شاید به زور مساوی بگیرم شوتم که هر چی میزنی دروازه بان در حده واکاشی زوما همرو میگیره اگرم نگرفت تیره دروازه هست. وای ترنسفرش 2 ساعت وقت گزاشتم یه بازیکن گرفتم 30 میلیون باشگاه پیشنهاد داد با 20 میلیون تمومش کردم بعد اومده تو تیم اورال 77 قیمت واقعی 8 میلیون ببینید منم که یه فیفا بازه واقعیم نتونستم بازی رو تحمل کنم، در این حد!

اینقدر در جهت اثبات بد بودن یا خوب بودن بازی تلاش نکنید هر بازی رو یه عده دوست دارن و یه عده هم دوست ندارند خوب تو این نسخه هم مثل اینکه خیلی ها خوششون نیومده
البته من که خیلی باهاش حال میکنم و همینطور که بقیه دوستان هم گفتند روی درجه لجندری واقعا سخت میشه بازی رو برد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or