FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام. آقایون عزیز برا شما هم مثل برا من تو کریر اورال بازیکنارو موقع سرچ برا خرید نمینویسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو فیفا 13 وقتی بدونه دیتیل سرچ میکردی بازیکنای تاپ رو به ترتیب میاورد الان اینجوری نیس قاطی پاتی یه سری بازیکن میاره... آخه این چه وضعشه !!!!!!!
برا PC که بیاد این مشکلات حل شده ؟؟؟ یا همینجا تو XBox میشه کاریش کرد ؟؟؟ من زیاد از آپدیت و ... سر در نمیارم فقط دی وی دی رو میندازم بازی میکنم . کنسولمم حتی بلد نیستم به نت وصل کنم !! :D

آره همینطوره خیلی مسخره شده
سرچ بدون اورال و مشخصات فنی بازیکن!!!!!فقط از روی پست بهت نتیجه میده

یه سوال درباره بخش Transfer بازی دارم اونم اینه که نمیشه توی باشگاه ها بازیکن رو سرچ کنی مثلا بری و از یه باشگاه خاص بازیکن نوک رو بخری من که چیزی ندیدم در حالی که این دیگه عادی به نظر میرسه؟

لامصب چرا اینقدر سخت شده گلزدن تو بازی.... فقط رو ضربه های سر راحت میشه گل زد!!......
یک ساعت هم دنبال این بودم که چجوری بازیکن پیشنهاد داد و خرید؛ که آخرش هم اورال نداشت!!!
..
لا مصب فرایبوررگ؛ بایرن رو گذاشته بود تو آمپاس!!! آخرش 3-0 باختم :)))

این گزینه جدیدی که به نقل و انتقالات اضافه شده خیلی باحاله میشه با بازیکنهایی که شش ماه از قراردادشون با باشگاهشون باقی مونده تو نیم فصل پیش قرارداد امضا کرد تا اخر فصل طرف دیگه با باشگاهش تمدید نکنه یا به تیم دیگه ای نره و صاف بیاد تو ترکیب:d

فرق دفاع tactical و lagacy چیه؟ چجوری میشه فعالش کرد؟
برای فعال کردن تاکتیکال و لگاسی باید بری تو تنظیمات دسته و اخرین گزینه رو تغییر بدی که یا تاکتیکال باشه یا لگاسی فرقشون رو هم باید بازی کنی تا متوجه بشی با سیستم لگاسی میتونی راحت تر دفاع کنی.

من نمیفهمم کوتاه کردنه موهای تورس با ازیل خیلی سخته که نکردن
:|:(
اقا شنیدم اپدیت 4 مگی اومده کسی نمیدونه این مشکلات مسخره حل شده یا نه؟
:|

سلام دوستان یه سوال لطفا جواب درست اون قسمت control setting چند تا گزینه تنظیم داره لطفا بگین anolog sprint کارش چیه

اگه On باشه هرچی RT رو بیشتر نگه داری سرعت بازیکنت بیشتر میشه.
مثلا اگه آروم نگهش داری فقط یه مقدار به سرعتش اضافه میشه ولی اگه Off باشه همینکه RT رو بزنی سرعت میگیره.
آره خدایی ری..ن به بازی!! منم داشتم بازی میکردم توپ رفت اوت خورد به این تابلو تبلیغاتی ها رفت اونور زمین! بعد بازیکن حریف تا اونور زمین دنبال توپ دوید! توپ رو ورداشت داشت میومد اینور! من وسط راه روش تکل زدم! افتاد! توپ هم افتاد زمین! من توپ رو برداشتم رفتم گل زدم! ولی اتفاقی نیفتاد! دوباره بازیکن اومد توپ رو برداشت رفت اوت انداخت!!!!!!!!!

کل عمرشون رو پای ساخت بازی میذارن، بعد هنوز به مغزشون نرسیده چار تا توپ جمع کن بزارن کنار زمین!!!

آخرین ویرایش:
شوت های بازی خیلی عجیب شده بازی اولی که انجام دادم یه کله رفتم تو سیزن بارسلونا با منچستر افتاد!
نگردو یه گلی از وسط زمین زد کف کردم شوت دور خوب گل میشه!این FC Catalog هم نسبت به سال قبل کم بار تر هست!
دوستان کسی آلتیمیت بازی میکنه چند تا سوال داشتم بی زحمت جواب بدین!
1-این کنترکت و .... رو فقط با خرید بهت میدن یا نه اگه جام ببری یا روش دیگه ای هم برای کسبش هست!
2-اگه بری سطح بالاتر یعنی دیویژن بالاتر بهتر پول میدن!(الان من 10 هستم!)
3-این مربی های مختلفی که میخری رو چه جوری میشه استفاده کرد منظورم مربی بدنسازی و ... هست!یه راست میرن تو کلاب کاری باهاشون نمیتونی بکنی؟
4-بازیکن ها چه طوری پیشرفت میکنن خیلی طول میکشه یا نه یا باید خاص باشن این بازیکن هایی که کارتشون برق میزنه جریانشون چیه؟
5-چطوری یه بازیکن کارتش سیاه یا آبی میشه؟
6-عوض کردن مربی به تیم کمک میکنه یا نه کمکی نمیکنه؟
من یه ده تا بازی کردم اگه لطف کنید توضیح بدین ممنون میشم!

سلام
دوستان منم بالاخره بر خلاف میل باطنیم امشب رفتم 7 تومن خرج بازی کردم فقط یه مشکل دارم وقتی خواستم بازی را بریزم روی هارد روی 47 درصد ارور داد یه سوال دارم آیا بازی من 97% یا دی وی دی بازی اشکال داره؟
ممنون

سلام
دوستان واسه ریختن آپدیت نقل و انتقالات آفلاین باید دقیقا فایل آپدیت را توی کدوم قسمت از فایلای برنامه هوریزون بریزم ؟
بعد که فایل آپدیت را ریختم روی فلش باید توی ایکس باکس توی کدوم قسمت برم و فایل آپدیت را نصب کنم؟ لطفا کمک کنید
ممنونم

Last edited by a moderator:
سلام دوستان چند تا سوال داشتم
1-توی fifa 14 واسه بازی ساده انلاین به gold و ... نیاز داریم؟
2-این لباس بارسا که قفله من خیلی دوسش دارم اونو تو کدوم بخش بگیرم؟انلاین میرم و اینا رو میدونم باید level هم بالا بره یا همین جوری میشه خرید؟
3-من همیشه به لایو وصل نمیشم می خواستم بدونم اون تمریناتی رو که میرم امتیازاش برای level میره بالا یا وقتی ان شدم باید دوباره برم ؟پروفایل هم هر دو تاش هم تو live هم offline
یکی هست..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or