FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من از طریق لایو نقل و انتقالات رو دانلود کردم ولی توی بخش کریر مود انجام نشده !مثلا بیل توی قسمت های دیگه توی رئاله ولی توی کریر مود هنوز تاتنهام هست!
تو تنظیمات اولیه کریر مود که درجه سختی و واحد پول و ... رو مشخص میکنی , Squad Used رو بر روی Current Customised قرار بده, فقط حواست باشه به عنوان آخرین تنظیم قبل از زدن Advance این کار رو انجام بدی چون اگه مثلا بعدش بری تو قسمت تنظیم کردن تیمهای لیگ قهرمانان و دوباره برگردی بخوای Advance رو بزنی دوباره بر میگرده رو Default .

آقا امروز یه اتفاق جالب واسه من افتاد:x

بازیکن حریف کنار زمین داشت با سرعت میدوید من با evra پشت سرش در حال حرکت بودم خلاصه دیدم داره فاصله میگیره ازم:dیه تک زدم :d اونم از پشت:d ولی اصلا پام به پای اون نگرفت فقط توپو زدم:|بازیکن حریف پهن شد رو زمین:dداور خطا گرفت.evra سریع بلند شد رفت سمت بازیکن باهاش صحبت میکرد:xداور که اومد سمتشون فکر کنم evra داشت میگفت که فقط توپو زدم:x...جالب بود.

تو تنظیمات اولیه کریر مود که درجه سختی و واحد پول و ... رو مشخص میکنی , Squad Used رو بر روی Current Customised قرار بده, فقط حواست باشه به عنوان آخرین تنظیم قبل از زدن Advance این کار رو انجام بدی چون اگه مثلا بعدش بری تو قسمت تنظیم کردن تیمهای لیگ قهرمانان و دوباره برگردی بخوای Advance رو بزنی دوباره بر میگرده رو Default .
سلام دوست عزيز منم squed هارو آپديت كردم وقتي كه آنلاين هستم همه بازيكونا تو تيمهاي جديدشون هستن ولي وقتي آفلاين ميخوام بازي كنم آپديت squed هام disable ميشه ممنون ميشم كمكم كنيد

سلام دوست عزيز منم squed هارو آپديت كردم وقتي كه آنلاين هستم همه بازيكونا تو تيمهاي جديدشون هستن ولي وقتي آفلاين ميخوام بازي كنم آپديت squed هام disable ميشه ممنون ميشم كمكم كنيد

برو تو بخش تنظیمات و ادیت اسکواد رو بزن بعد بزن اپدیت اسکواد,اپدیت که شد دیگه آفلاین هم میمونن.

سلام. آقایون عزیز برا شما هم مثل برا من تو کریر اورال بازیکنارو موقع سرچ برا خرید نمینویسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو فیفا 13 وقتی بدونه دیتیل سرچ میکردی بازیکنای تاپ رو به ترتیب میاورد الان اینجوری نیس قاطی پاتی یه سری بازیکن میاره... آخه این چه وضعشه !!!!!!!
برا PC که بیاد این مشکلات حل شده ؟؟؟ یا همینجا تو XBox میشه کاریش کرد ؟؟؟ من زیاد از آپدیت و ... سر در نمیارم فقط دی وی دی رو میندازم بازی میکنم . کنسولمم حتی بلد نیستم به نت وصل کنم !! :D

اقا خواهشا یکی جواب بده
تو اون قسمتی که مثلا قول قهرمانی میدی و یه پولی دریافت میکنی اگه به قولت نتونی عمل کنی چی میشه؟
بعدشم ایا باید پول رو برگردونی؟

اپديت جديد اومدى واسه قيافه و ... ببخشيد اسپم ميدم ميگن اولين بار كه به لايو وصل شى ي گلد ي ماهه ميدم ميخوام بدونم از كجا ميشه فهميد كى تموم ميشه؟ميشه گلد از بيرون خريد؟قيمتش چنده؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

اپديت جديد اومدى واسه قيافه و ... ببخشيد اسپم ميدم ميگن اولين بار كه به لايو وصل شى ي گلد ي ماهه ميدم ميخوام بدونم از كجا ميشه فهميد كى تموم ميشه؟ميشه گلد از بيرون خريد؟قيمتش چنده؟؟

بابك نوشته با تاپتالك

Customsettingsvideo calibration
دوست عزیز ممنون از پاسختون ولی اینا تراکم رنگ و میزان رنگ مشکی رو نشون میده منظور بنده جایی که مثل نسخه های قبلی بشه دستی کنتراست و روشنایی رو بالا وپایین کرد به هر حال اگه اطلاعی در این زمینه دارید ممنون میشم راهنمایی کنید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or