FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان چند تا سوال داشتم
1-توی fifa 14 واسه بازی ساده انلاین به gold و ... نیاز داریم؟
2-این لباس بارسا که قفله من خیلی دوسش دارم اونو تو کدوم بخش بگیرم؟انلاین میرم و اینا رو میدونم باید level هم بالا بره یا همین جوری میشه خرید؟
3-من همیشه به لایو وصل نمیشم می خواستم بدونم اون تمریناتی رو که میرم امتیازاش برای level میره بالا یا وقتی ان شدم باید دوباره برم ؟پروفایل هم هر دو تاش هم تو live هم offline
یکی هست..
باید لولت بره بالا ولی دقیق نمیدونم چند باید بشه تا لباس یه تیم خاص رو بخری!مثلا توپ لیگ اسپانیا لول 47 میخواد!
اون تمریناتی که هم انجام میدی باید آنلاین بشی تا لول بگیری تو فیفا 13 که محدودیت xp داشت بیشتر از 2000 تا تو یه روز نمیشد گرفت!تیم موردنظرت رو بگو اگه تونستم جزو فرندام شو برات شیرش میکنم البته اگه خودت هم بخوای میتونی ولی حداقل ده روز طول میکشه به لولی برسی که بتونی یه لباس ساده بخری!

اگه On باشه هرچی RT رو بیشتر نگه داری سرعت بازیکنت بیشتر میشه.
مثلا اگه آروم نگهش داری فقط یه مقدار به سرعتش اضافه میشه ولی اگه Off باشه همینکه RT رو بزنی سرعت میگیره.

کل عمرشون رو پای ساخت بازی میذارن، بعد هنوز به مغزشون نرسیده چار تا توپ جمع کن بزارن کنار زمین!!!
توی نسخه نسل بعدش کنار زمین توپ جمع کن هست و هنگامی که اوت دستی شد توپ جمع کنا توپ رو به بازیکن میدن . درضمن در نسخه نسل بعد فیفا 14 کات سن های ورود بازیکن ها داخل زمین و همین طور آخر بازی و هنگام پنالتی زدن و خلاصه تمامی کات سن ها به صورت داینامیک و پویا انجام میشه . یعنی دیگه هیچ تصویر از پیش ضبط شده ای از قبل وجود نداره و تمامی حرکات بازیکن های به صورت زنده و پویا انجام میشه مثلا وقتی تیمتون یه گلی زد و خوشحالی انجام شد دیگه تصویر سیاه نمیشه و بازی شروع نمیشه . منظورم اینه که بعد از گل زدن و خوشحالی بازیکنان بعدش به صورت زنده و داینامیک نشون میده که بازیکن ها دارن میرن سر جاشو تا بازی رو شروع کنن . همین طور در هنگام زدن پنالتی هم همین حالت هستش و موقعی که پنالتی شد بازیکن ها به صورت زنده و پویا میرن سر جاشون برای زدن ضربه پنالتی و دوربین بازی به صورت ریل تایم با هوشی که داره بر روی تصویر مورد نظر زوم یکنه دیوید روتر گفته در هنگام بازی 100 دوربین از زوایای مختلف بازی رو به صورت زنده پوشش میدن ................... البته من در ویدئو هایی که دیدم در هنگام ورود بازیکن ها به زمین حتی خبرنگار ها هم به صورت ریل تیم موقعی که بازیکن ها وارد زمین شدن و با هم دست دادن و رفتن سر پستشون و در هنگام بازی همون خبرنگارها و عکاس ها رو نشون میداد که به صورت زنده دارن میرن پشت دروازه !!! .......... خلاصه بعد از چند نسل رویای تصاویر زنده و پویا داره برآورده میشه و دیگه تصویر از پیش ضبط شده ای وجود نداره .

نکته : من فکر کنم در نسه نسل بعدی فیفا 14 دیگه تعویض ها هم به صورت زنده و پویا باشن و بازیکن ها رو نشون میده که دارن میرن و روی نیمکت میشینن .

آخرین ویرایش:
جواب سوال های من که تو تایپیک شما نیست!
چون پایین کامنت من بود فکر کنم منظورت با من بود به هر حال اینجا ها کسی لایو باز انگار نیست اگه بود راهنمایی کنه قدیم ها خیلی بهتر بود اوضاع تایپیک ها!

نه دوست عزیز منظورم کلی بود..اتفاقی شد.
کاشکی سوالاتون رو تو همون تاپیک میپرسیدید ولی اشکال نداره
۱-قرار داد رو فقط باید بخرین یا اینکه از این جعبه ها برنده بشین و خوش شانس باشین که داخلش قرار داد هم باشه.
2-خیر پولی دریافت نمیکنین
۳-مثلا برای مربی دروازه بان روی دروازه بانتون میرین دکمه ی X رو میزنین و گزینه ی اول Apply Consumeble رو انتخاب میکنین و روی مربی دروازه بان میزنین تا تغییران اعمال بشه.
4-بازیکنا کلا خودشون پیشرفت نمیکنن مگر اینکه از این پک های مخصوص پیشرفت بخرین مثل فیتنس و اینجور چیزا که به صرف نیست.بازیکن جدید بگیرین بهتره..اون کارت طلایی ها هم معمولا بازیکن های خیلی معروف یا کلاسیک هستن.
5-نمیدونم
6-مربی Chemistery تیم رو بالا میبره
موفق باشید

توی نسخه نسل بعدش کنار زمین توپ جمع کن هست و هنگامی که اوت دستی شد توپ جمع کنا توپ رو به بازیکن میدن . درضمن در نسخه نسل بعد فیفا 14 کات سن های ورود بازیکن ها داخل زمین و همین طور آخر بازی و هنگام پنالتی زدن و خلاصه تمامی کات سن ها به صورت داینامیک و پویا انجام میشه . یعنی دیگه هیچ تصویر از پیش ضبط شده ای از قبل وجود نداره و تمامی حرکات بازیکن های به صورت زنده و پویا انجام میشه مثلا وقتی تیمتون یه گلی زد و خوشحالی انجام شد دیگه تصویر سیاه نمیشه و بازی شروع نمیشه . منظورم اینه که بعد از گل زدن و خوشحالی بازیکنان بعدش به صورت زنده و داینامیک نشون میده که بازیکن ها دارن میرن سر جاشو تا بازی رو شروع کنن . همین طور در هنگام زدن پنالتی هم همین حالت هستش و موقعی که پنالتی شد بازیکن ها به صورت زنده و پویا میرن سر جاشون برای زدن ضربه پنالتی و دوربین بازی به صورت ریل تایم با هوشی که داره بر روی تصویر مورد نظر زوم یکنه دیوید روتر گفته در هنگام بازی 100 دوربین از زوایای مختلف بازی رو به صورت زنده پوشش میدن ................... البته من در ویدئو هایی که دیدم در هنگام ورود بازیکن ها به زمین حتی خبرنگار ها هم به صورت ریل تیم موقعی که بازیکن ها وارد زمین شدن و با هم دست دادن و رفتن سر پستشون و در هنگام بازی همون خبرنگارها و عکاس ها رو نشون میداد که به صورت زنده دارن میرن پشت دروازه !!! .......... خلاصه بعد از چند نسل رویای تصاویر زنده و پویا داره برآورده میشه و دیگه تصویر از پیش ضبط شده ای وجود نداره .

نکته : من فکر کنم در نسه نسل بعدی فیفا 14 دیگه تعویض ها هم به صورت زنده و پویا باشن و بازیکن ها رو نشون میده که دارن میرن و روی نیمکت میشینن .

شما در تریلرش هم میبیند که تماشاچی ها به چه شکل طبیعی درست شده اند مثلا وقتی گلی در خانه زده میشه تماشاچی ها را به همین صورتی که گفتید نشون میده که همه بلند میشن و استادیوم را میترکونند و اینکه مثلا در نیو کمپ تماشاچی ها لوگو بارسا را تشکیل دادند

اقا سلام خسته نباشید
من الن کریر مد رو شروع کدم یه چند هفتس ولی بعضی بازیکنا مثل اوزیل یا بیل
تو تیم ها ی الانشون نیستن
اینم اضافه کنم تمامه اپدیت ها رو انجام دادم
که وقتی کریر جدیدی شروع میکنم تمتمه بازیکنا دردسته ولی خب این کریر هرو زیاد رفتم حال رفتن از نو ندارم میخواستم بدونم کاری نمیشه کرد که squad هارو درست کرد ؟
پلیر رو من میرم ممنون

باید لولت بره بالا ولی دقیق نمیدونم چند باید بشه تا لباس یه تیم خاص رو بخری!مثلا توپ لیگ اسپانیا لول 47 میخواد!
اون تمریناتی که هم انجام میدی باید آنلاین بشی تا لول بگیری تو فیفا 13 که محدودیت xp داشت بیشتر از 2000 تا تو یه روز نمیشد گرفت!تیم موردنظرت رو بگو اگه تونستم جزو فرندام شو برات شیرش میکنم البته اگه خودت هم بخوای میتونی ولی حداقل ده روز طول میکشه به لولی برسی که بتونی یه لباس ساده بخری!

خیلی ممنون من تازه یاد گرفتم به live وصل شم الان اخر هفنه ها میخوام بیام live
چه جوری باید فرند شم ؟
بعداگه میشه این سوال هم "واسه بازی ساده انلاین به gold و ... نیاز داریم؟" جواب بدید ممنون میشم :x

میدونم خیلیا مشکل هنگ کردن دارن اینم راه حلش:
If you experience in-game freezing while playing FIFA 14 try the next fix: Go to CUSTOMISE then ONLINE SETTINGS. Then go to PRIVACY SETTINGS and uncheck “Connect to your club in real life by sharing your account information and EAS FC progress subject to the club’s privacy policy.”

اقا سلام خسته نباشید
من الن کریر مد رو شروع کدم یه چند هفتس ولی بعضی بازیکنا مثل اوزیل یا بیل
تو تیم ها ی الانشون نیستن
اینم اضافه کنم تمامه اپدیت ها رو انجام دادم
که وقتی کریر جدیدی شروع میکنم تمتمه بازیکنا دردسته ولی خب این کریر هرو زیاد رفتم حال رفتن از نو ندارم میخواستم بدونم کاری نمیشه کرد که squad هارو درست کرد ؟
پلیر رو من میرم ممنون

وقتی تیمتون رو انتخاب کردید بعدا یه صفحه میاد که سختی بازی و زمان هر بازی رو میتونید انتخاب کنید. تو اون قسمت باید به لایو وصل باشید و توی قسمت Squad Type گزینه Download Latest رو انتخاب کنید.

- - -ویرایش - - -

سلام
دوستان کمک کنید گیرم
ممنون

توی هورایزن لازم نیست به جای خاضی بریزید فایلو. کافیه گزینه Inject رو بزنید و فایل رو انتخاب کنید تا اتوماتیک بره به فایل موردنظر. توی ایکس باکس هم توی قسمت Games هست.

توی هورایزن لازم نیست به جای خاضی بریزید فایلو. کافیه گزینه Inject رو بزنید و فایل رو انتخاب کنید تا اتوماتیک بره به فایل موردنظر. توی ایکس باکس هم توی قسمت Games هست.

این روشی که میگید در نسخه 13 بازی عملی بود ولی نسخه 14 دیگه این روش جوابگو نیست.

وقتی شما با Horizon فایل رو inject میکنید توی دستگاه در قسمت Game هیچ فایلی به اسم Squad بهتون نشون نمیده.

تنها راه حل فقط اپدیت از طرق اینترنت هست والا باید قیدشو بزنید.

- - -ویرایش - - -

توی هورایزن لازم نیست به جای خاضی بریزید فایلو. کافیه گزینه jeInct رو بزنید و فایل رو انتخاب کنید تا اتوماتیک بره به فایل موردنظر. توی ایکس باکس هم توی قسمت Games هست.

سلام
دوست عزیز منم همین کار را انجام دادم ولی هنگامیکه گزینه inject را میزنم میگه پروفایل را انتخاب کن اسکیپ میکنم میرم توی ایکس باکس ولی هیچی نشون نمیده بعد من اومدم یکی از پروفایلاما move کردم روی فلش و توی هریزون اونا انتخاب کردم ولی تا که میرم توی ایکس باکس بازم آپدیت کپی نشده لطفا کمک

سلام
حالا از شانس بد ما این تاپیک داره هر یه هفته یه صفحه میره جلو هیشکی نیست جواب ما را درست درمون بده یکی میگه نمیشه squad را دستی و آفلاین ریخت یکی میگه میشه یکی میگه با برنامه هوریزون میشه یکی میگه نمیشه والا بخدا قاط زدیم یکی بیاد یه توضیح و آموزش کامل و دقیق بده تا ما هم اینقدر سوال نکنیم
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or