pinturichio
کاربر سایت
آقا این تایتل آپدیت رو چجوری با هوریزون بریزیم؟

) خلاصه 2 تا بهم زد 4 5 تا هم شانس اوردم نتونست بزنه و داشت بازی رو میبرد و با ...ش بهم میخندید که دقیقه 90 بازی رو به تساوی کشوندم!!!:d2 تا نیمه ها رو هم به زور مقاومت کردم و رفتیم تو پنالتیها که ابکشش کردم اونجا و بازی رو بردم!!!:dولی خیلی خیلی چسبید بهم و فک کنم یه دسته افتاد تو پاچه طرف!!!:d(فک نمیکنم دسته رو سالم گذاشته باشه!!!
))مگه تایتل اپدیت اومده برا بازی؟ چیکار میکنه؟ یعنی چه ایرادی رو رفع میکنه؟؟ __________________________________ بازی کلآ باگ شده.. مدافع تا قبل از ورود به محوطه دهنم رو صاف کرد.. تا رسیدم تو محوطه شروع کرد قدم زدن.. بقه هم نیگا میکردن.. منم زدم تو گل..آقا این تایتل آپدیت رو چجوری با هوریزون بریزیم؟
یعنی تو فیفا 12 و 13 هم میشد تو فرندلی با لاگسی بازی کرد؟تو مود های فرندلی هر کاری میشه کرد! تو مدهای اصلی مثل سیزن و یا آلتیمیت نمیشه لگسی بازی کرد
هیچ جا ندیدم ، چرا قدرت بازیکنا رو موقع خرید نشون نمیده ؟! ... چرا اینا تر زدن تو بازی ؟تو سیزن چقدر همه پاریس سنت ژرمن ور می دارن!! از هر 10 نفر 5تاشون این تیم را ور می دارن. به ندرت دیدم کسی رئال و بارسا ورداره.
این فریز هم که اعصاب نذاشته، عجیبه چرا پچ نمی دن واسه این مشکل. من یا به قطعی اینترنت می بازم یا به فریز. مسخرست.
من زیاد خوشحالی بعد از گل بلد نیستم همینجوری دکمه ها را میزنم ولی یه بارخیلی باحال بود با رویس یه گل زدم، بعد نمی دونم چی را زدم شروع کرد گنگنام استایل رقصیدن. خیلی باحال بود :d. دوستان کسی می دونه چه دکمه هایی را باید بزنیم تا این خوشحالی را بکنه ؟!
تک به تک ها رو بهتره فنی بزنی . در مورد سانتر ها هم کلا مشکل بازیه و گل زدن راحت تر شده . اما دفاع کردن به اون شکل سخت نشده ...سلام
دوستان من خیلی نوب تشریف دارم تا این GK ها زیادی قوین؟سر تک به تک دهن سرویس می کنن
ولی از طریق سانتر و هد راحت می شه گل زد بهشون
![]()
دفاع کردن هم سخت تر شده گویا :d
کلا عجیب در اومده :d
بلهیعنی تو فیفا 12 و 13 هم میشد تو فرندلی با لاگسی بازی کرد؟
dnf مخفف did not finish هست که یعنی وسط بازی زدی بیرون یا اینترنتت قطع شده! میتونی تو مچ میکینگ بگی اونایی که زیاد از بازی در میان رو پیدا نکنه! یعنی لیستت رو ***** میکنی!بعد این max dnf% چیه؟وقتی میخوای فرندلی بازی کنی میاد!!!