FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا این تایتل آپدیت رو چجوری با هوریزون بریزیم؟

هوریزون رو باز کن فایل تایتل آپدیتو بکش و بنداز توش بعد یه پنجره باز میشه مشخصاتشو نوشته از سمت راست بالای همون پنحره که مشخصاتو نوشته یه گزینه داره save to اون رو بزنو فلشو انتخاب کن اوکی کن الان برو با فلش بندازش روی ایکس باکست
(فلشو که اول با ایکس فرمت کردی؟یا نه؟) باید قبل از این کار فلشو با ایکس باکس فرمت کنی

دوستان من از دیشب برای اولین بار فیفا رو تو لایو بازی میکنم!(قبلآ اصلا تو لایو بازی نکرده بودم و فقط با گیم رنجر فیفا 11 رو روی PC بازی میکردم!)
چون بار اولمه خیلی سوالات واسم پیش اومده که از مهمترینشون به ترتیب میپرسم و خواهش میکنم اگه کسی جوابش رو میدونه بگه...:x
1-شنیده بودم تو انلاین فیفا نمیشه با lagacy بازی کرد و حتما باید با سیستم tactical بازی کنی!ولی دیروز که داشتم با یه نفر بازی میکردم اونقدر خوب پرس میکرد شک کردم و رفتم تنظیمات دسته دیدم میشه با lagacy اونم جلوی tactical حریف بازی کرد!!!:-o
(2 تا بازی با رئال بارسای منو برده بود که متوجه این شدم و بازی سوم منم گذاشتم رو lagacy و با لیورپول 3-0 سوراخش کردم!3 تا هم به تیرش زدم!!!خدایی نامردیه تو این بازی به این سنگینی در مقابل کسی که با تاکتیکال بازی میکنه حریف با لاگسی بازی کنه!)
سوال خیلی مهمی که واسم پیش اومده اینه که از امسال بازی کردن با لاگسی تو انلاین ازاد شده یا قبلنم ازاد بوده و من بیخودی 2 ساله به خاطر تاکتیکال از انلاین موندم!؟(امسال اولین بارمه دارم تاکتیکال بازی میکنم و دفاعم در مقابل حریفهای قوی خیلی ضعیفه!!!)

2-من دیروز فقط head to head بازی کردم!!!تو بقیه هم میشه از لاگسی استفاده کرد یا فقط تو این مد میشه؟

3- اون بخش تنظیمات h t h یه چیزی به اسم DNF داره که میتونی درصدش رو تغییر بدی!این DNF چیه؟

4-نتایج بازیهای انلاینمون رو کجا میتونم ببینم؟

اینم بگم کمی بخندید:d(دیروز با یه خارجی بازی میکردم من لیور برداشتم اون ارسنال،بازی کمی لگ داشت ولی نه من کوتاه میومدم نه اون!یارو دسته رو ول کرد به هوای اینکه من خسته بشم و بیام بیرون تا 3-0 به نفع اون زده بشه!!!ولی من کوتاه نمیومدم و همینطوری از دقیقه 30 تا 45 اون دسته رو ول کرده بود و منم پاسکاری میکردم تا وقت به اتمام برسه!!!یه گلم زدم وقتی به دسته کاری نداشت!:dاقا چشمتون روز بد نبینه نیمه دوم که شروع شد فهمید من خارج بشو نیستم و حاضر نیستم ببازم سر تا پا حمله شد:d،انصافآ بازیش هم خوب بود منم اون موقع نمیدونستم با لاگسی میشه دفاع کرد و چون تو تاکتیکال هم خیلی اماتورم دفاعم شده بود اتوبان و هر کاری میخواست میکرد تو زمین!(البته بعدا فهمیدم خودش با لاگسی بازی میکرده نامرد!!!:|) خلاصه 2 تا بهم زد 4 5 تا هم شانس اوردم نتونست بزنه و داشت بازی رو میبرد و با ...ش بهم میخندید که دقیقه 90 بازی رو به تساوی کشوندم!!!:d2 تا نیمه ها رو هم به زور مقاومت کردم و رفتیم تو پنالتیها که ابکشش کردم اونجا و بازی رو بردم!!!:dولی خیلی خیلی چسبید بهم و فک کنم یه دسته افتاد تو پاچه طرف!!!:d(فک نمیکنم دسته رو سالم گذاشته باشه!!!:-j))

ویرایش:راستی تو این بازی لگ و dly که من دارم با لگ و dly حریف در یه حده؟یا؟(چون تو PC که بازی میکردم اونی که HOST بود لگ نداشت ولی کسی که میهمان میومد اکثرا هم لگ داشت و هم DLY!!!)

آخرین ویرایش:
من دیروز فقط head to head بازی کردم!!!تو بقیه هم میشه از لاگسی استفاده کرد یا فقط تو این مد میشه؟
تو مود های فرندلی هر کاری میشه کرد! تو مدهای اصلی مثل سیزن و یا آلتیمیت نمیشه لگسی بازی کرد

دوستان ماله شما هم تو Ultimate Team فریز می کنه؟
22.gif

آقا این تایتل آپدیت رو چجوری با هوریزون بریزیم؟
مگه تایتل اپدیت اومده برا بازی؟ چیکار میکنه؟ یعنی چه ایرادی رو رفع میکنه؟؟ __________________________________ بازی کلآ باگ شده.. مدافع تا قبل از ورود به محوطه دهنم رو صاف کرد.. تا رسیدم تو محوطه شروع کرد قدم زدن.. بقه هم نیگا میکردن.. منم زدم تو گل..

تو سیزن چقدر همه پاریس سنت ژرمن ور می دارن!! از هر 10 نفر 5تاشون این تیم را ور می دارن. به ندرت دیدم کسی رئال و بارسا ورداره.
این فریز هم که اعصاب نذاشته، عجیبه چرا پچ نمی دن واسه این مشکل. من یا به قطعی اینترنت می بازم یا به فریز. مسخرست.
من زیاد خوشحالی بعد از گل بلد نیستم همینجوری دکمه ها را میزنم ولی یه بارخیلی باحال بود با رویس یه گل زدم، بعد نمی دونم چی را زدم شروع کرد گنگنام استایل رقصیدن. خیلی باحال بود :d. دوستان کسی می دونه چه دکمه هایی را باید بزنیم تا این خوشحالی را بکنه ؟!

من نمیفهمم کوتاه کردنه موهای تورس با ازیل خیلی سخته که نکردن:|:(
اقا شنیدم اپدیت 4 مگی اومده کسی نمیدونه این مشکلات مسخره حل شده یا نه؟:|

سلام
دوستان من خیلی نوب تشریف دارم تا این GK ها زیادی قوین؟ :| سر تک به تک دهن سرویس می کنن :| ولی از طریق سانتر و هد راحت می شه گل زد بهشون :|
دفاع کردن هم سخت تر شده گویا :d
کلا عجیب در اومده :d

تو سیزن چقدر همه پاریس سنت ژرمن ور می دارن!! از هر 10 نفر 5تاشون این تیم را ور می دارن. به ندرت دیدم کسی رئال و بارسا ورداره.
این فریز هم که اعصاب نذاشته، عجیبه چرا پچ نمی دن واسه این مشکل. من یا به قطعی اینترنت می بازم یا به فریز. مسخرست.
من زیاد خوشحالی بعد از گل بلد نیستم همینجوری دکمه ها را میزنم ولی یه بارخیلی باحال بود با رویس یه گل زدم، بعد نمی دونم چی را زدم شروع کرد گنگنام استایل رقصیدن. خیلی باحال بود :d. دوستان کسی می دونه چه دکمه هایی را باید بزنیم تا این خوشحالی را بکنه ؟!

اول میری توی setting بعد یه آیکونی هست به نام celebration که انواع خوشحالی ها رو توضیح داده ...

- - -ویرایش - - -

سلام
دوستان من خیلی نوب تشریف دارم تا این GK ها زیادی قوین؟ :| سر تک به تک دهن سرویس می کنن :| ولی از طریق سانتر و هد راحت می شه گل زد بهشون :|
دفاع کردن هم سخت تر شده گویا :d
کلا عجیب در اومده :d
تک به تک ها رو بهتره فنی بزنی . در مورد سانتر ها هم کلا مشکل بازیه و گل زدن راحت تر شده . اما دفاع کردن به اون شکل سخت نشده ...

یعنی تو فیفا 12 و 13 هم میشد تو فرندلی با لاگسی بازی کرد؟
بله
بعد این max dnf% چیه؟وقتی میخوای فرندلی بازی کنی میاد!!!
dnf مخفف did not finish هست که یعنی وسط بازی زدی بیرون یا اینترنتت قطع شده! میتونی تو مچ میکینگ بگی اونایی که زیاد از بازی در میان رو پیدا نکنه! یعنی لیستت رو ***** میکنی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or